Стига хейт, Поли е радост и гордост българска!

Стунджи и Агент Тенев с коментар за Евровизия пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 17 май 2016 15:05 | 17 май 2016 15:00, Анисия Иванова
65
Стига хейт, Поли е радост и гордост българска!
Снимка: Bulgaria On Air

Ние сме герои, защото при тези условия, Поли Генова се представи блестящо. Нашата песен беше направена специално за Евровизия. Балансът песен - изпълнение - шоу елемент беше добър, каза в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Стоян Янкулов-Стунджи.

"Поли отдавна ми е направила впечатление с гласовите си данни и талант", допълни той.

"Журитата от другите страни може би гласуват за по-слаби песни, за да не застрашават тяхната. Поли я слагах в тройката, дори тайничко си мислех, че може да спечели Евровизия", призна музикантът.

"Поли е наистина за радост и гордост българска", каза в ефир и Иван Тенев, определяйки песента й като "прилична", а представянето на певицата като "много добро".

По отношение на налагания хейт към изпълнителката Тенев бе категоричен: "Не плюйте, а се помъчете вие да направите нещо по-добро, което едва ли ще стане".

"Обикновено, когато изпращаме някой някъде, ние го изпращаме с хейтване. Другите страни, когато изпращат изпълнител на конкурс, дори да е лош, те го изпращат с големи суперлативи за пред целия свят", заяви Стунджи.

"Ако говорим за прецакване, не бих казал, че кой знае колко са ни прецакали. Украинката може да се има като много добра певица, но ако коментираме песента, не очаквах, че ще влезе на финал", добави той.

"Българинът е проклет човек, ама много проклет", допълни Тенев. "Ако имаше един нормален конкурс, българите да гласуват, тогава вече нямаше да има проблеми", заяви той и разясни, че в останалите държави са минали през вътрешни конкурси на дадена страна.

В тази връзка Стунджи настоя, че Евровизия се прави от телевизиите и те имат право да избират изпълнителите. "Всяка страна има право да реши дали да си прави конкурс вътрешен или направо да излъчи изпълнител", посочи той.

"Вероятно конкурсът на Евровизия се превръща в Уърлдвизия", каза още Стоян Янкулов по отношение на това, че южнокорейска певица представи Австралия.

"Самото име на конкурса предполага европейско участие, но ако регламентът разрешава при този глобализъм, който цари навсякъде, няма нищо лошо, нека се превърне в световен конкурс", посочи Тенев.

"Доколкото знам, всяка страна може да участва, стига да си плати таксата", заяви Стунджи, а на въпрос защо България няма големи шансове, Тенев отвърна: "Защото няма пари."

По думите му този бизнес се прави с пари и ако има явление като Мадона, Уитни Хюстън и Джъстин Тимбърлейк, това е свързано с много пари.

По отношение на песента, която спечели конкурса и предизвикания от нея политически скандал, Стунджи каза, че за съжаление политиката има влияние: "Много страни са против политиката на Русия, а в тази песен, украинската, се говори за това". Този конкурс е политизиран, а освен това е и с гей насоченост, уточни агент Тенев.

Цялото интервю вижте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
2
 
! Отговори
brainwashing преди 7 години
Защо няма пари и ако няма пари за какво ходи до там за едната екскурзия ли , нямало пари то и хора няма ама и пари нямало , ако има пари ще има ли хора , едни хора едни пари едно бг балонче , ха ха ха ха стигя хейтване ха ха ха ха ха айм файн фак ю ту........
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До --- 53 Че кой купува дискове в България. Кой уважава труда на артистите. Нация ит бай ***...
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 125Честно не е точната дума. Образовай се. Бъди добронамерен. Ако не разбираш нещо, мълчи си. Ако уважаваш себе си, ще уважаваш и труда на другите. И в крайна сметка, дори и да не ти е напълно ясно....бъди малко българин. Не е много трудно.
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, ама не спряха! Хейтвали я, мразили я, завиждали и... Айде стига вече! По 15 статии на ден за това, интернет, радио и телевизия - отвсякъде, всички ни убеждават, колко е страхотна. Колкото повече пишете и врякате по медиите, толкова повече затвърждавате мнението, че е точно най-обикновена, не особено талантлива певица, лансирана с доста побутвания да стигне до конкурса. Нито песента и беше нещо особено, нито представянето и, престанете да казвате на черното - бяло.
40
3
 
6
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 7 години
Какво е това хейт бе да го натъпча на *** в пъсито!
39
0
 
6
 
! Отговори
125 преди 7 години
ВСЕКИ ПЪТ,КОГАТО КАЖЕ ЧЕСТНО СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ ПО НЯКОЙ ВЪПРОС,КУП ........ ЗАПОЧВАТ ДА ГОВОРЯТ,ЧЕ Е ЗАВИСТЛИВ,МРАЗИ ПРЕУСПЕЛИТЕ ХОРА И ПРОЧИЕ ТУТИ КВАНТИ.НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ДА СА НА ЕДНО МНЕНИЕ С РАЗНИ СНОБИ, ДЗВЕЗДИ,КОИТО СЕ ИМАТ ЗА ВСЯ И ВСЬО.
38
3
 
9
 
! Отговори
аз преди 7 години
Това е конкурс на извратеняците.
37
2
 
10
 
! Отговори
--- преди 7 години
Нека всеки от подкрепящите да каже кога мисли да си купи диск на Поли или на който и да е български изпълнител или група. Подкрепата с коментари си е подкрепа на хартия. Това че е спечелила четвърто място също не променя много нещата на българската сцена. Не считам, че тази победа допринася с нещо в дългосрочен план. Поп музика не слушам, но според мен Румъния имаха един много силен период и без да са спечелили Евровизия.
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че песента на Поли не им излиза от главите, така че с вече е голям хит. Аз не слушам такава музика, но разбирам, че е напълно на нивото на стандартите на западната музика, която звучи по МТВ и други музикални телевизии.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 47Не съм сигурен за това, което твърдиш. През годината, когато спечелиха АББА бях на около 14 години, лют фен на Пинк Флоид, Стоунс, Цепелин, и когато чух песента на АББА си помислих, че е голяма тъпня. И досега си мисля, че беше надценена, но сексапилът на дамите от АББА, и неистовото въртене на песента по радио Лаксемберг и ББС (тогава само това хващахме тук) наложи песента. Така, че промоционалната политика на продуцентите върши главното. Работя с млади хора, и вече ми казват,
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5И какво и е по- европейското на Австралия- аборигените, тълпите от жълтурковци или арабите?
33
1
 
1
 
! Отговори
Pripevamsi преди 7 години
Kakva hubava bulgarska reklama izpusnahte da napravite na 2-3 miliona nai-hubavite bulgari v eu?! Djale, Djale, Djale, Djaleeee - i vseki australiiski shvedski ruski angliiski, holandski, belgiiski, frenski, ispanski, italianski, norvejski, datski europeec steshe da iska da ima u doma si nekoi ot nashite nai-hubavi hora i da se zabavliavat?!:-):-) vseki steshe da si pee pesnichkata i da sa radva....a sega ...europa pak vie kato wolfs vegan?!:-):-):-):-):-)
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е ли забавно, че коментарите относно участието ни на конкурса, предизвикват повече медийни новини, отколкото самото представяне. Е, добре че сме ние хейтерите, та да има какво да пишат журналистите и да създават славата на нашата звезда, която ни прослави надлъж и нашир.....
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Годината е 1974. Конкурсът Евровизия го печели АББА с песента "Waterloo". 42 години по-късно, парчето продължава да се върти по радиостанции, а съм го чувал и по музикалните клубове. Днешната Евровизия не струва. Поли се представи чудесно (и не само тя), но музиката, която се създава сега няма да оцелее във времето.
30
0
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До данъкоплатецДруги години като е имало конкурс, все едно "Бохемска рапсодия 2", "Хей Джуд на квадрат" и "Не мога да получа удовлетворение (още веднъж)" сме класирали. Правилно го е казал Тенев - песента е "прилична" - т.е. посредствена, което впрочем се отнася до цялата Евровизия и до съвременната поп музика въобще. Времената, в които на Евровизия имаше песни като Дженте ди маре са отдавна отминали. Сега еталонът е Кейти Пери, Тейлър суифт и т.н. бълвоч.
29
2
 
8
 
! Отговори
Евразовизия 2016 преди 7 години
1. Татарстан2. Корея3. Русия4. България
28
1
 
10
 
! Отговори
mda преди 7 години
украинската и руската бха такива блавочи... австралийската така и не разбрах какво и е европейското.... Тия оср...ха и музикалните конкурси с политика.
27
2
 
11
 
! Отговори
123 преди 7 години
До АнонименА БНТ ДА НЕ БЕРЕ ПАРИТЕ ОТ ДЪРВЕТАТА,НАЛИ НИЕ ГИ ДАВАМЕ.И НЕ САМО САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ И ХОТЕЛ,А ОЩЕ ДОСТА НАШИ ПАРИЦИ- ЗА ЩУРОТИИ.
26
7
 
14
 
! Отговори
данъкоплатец преди 7 години
Стига с тази Поли...Бъпроса е защо нямаше конкурс и кой определи точно тя да ни представлява ???? Аман от ГЕРБерски изпълнения,до кога ще ги търпим тези мутромилиционери????Писна ми !
25
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви милиони са похарчени бе гугутки смотани. Нашата медия беше най-зле, защото от БНТ не дадоха пари за по-добра (както направиха останалите държави). Цялото нещо е струвало на БНТ - самолетни билети и хотел. Това е. Страшен разход наистина..

Спонсорирани публикации