Стига хейт, Поли е радост и гордост българска!

Стунджи и Агент Тенев с коментар за Евровизия пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 17 май 2016 15:05 | 17 май 2016 15:00, Анисия Иванова
65
Стига хейт, Поли е радост и гордост българска!
Снимка: Bulgaria On Air

Ние сме герои, защото при тези условия, Поли Генова се представи блестящо. Нашата песен беше направена специално за Евровизия. Балансът песен - изпълнение - шоу елемент беше добър, каза в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Стоян Янкулов-Стунджи.

"Поли отдавна ми е направила впечатление с гласовите си данни и талант", допълни той.

"Журитата от другите страни може би гласуват за по-слаби песни, за да не застрашават тяхната. Поли я слагах в тройката, дори тайничко си мислех, че може да спечели Евровизия", призна музикантът.

"Поли е наистина за радост и гордост българска", каза в ефир и Иван Тенев, определяйки песента й като "прилична", а представянето на певицата като "много добро".

По отношение на налагания хейт към изпълнителката Тенев бе категоричен: "Не плюйте, а се помъчете вие да направите нещо по-добро, което едва ли ще стане".

"Обикновено, когато изпращаме някой някъде, ние го изпращаме с хейтване. Другите страни, когато изпращат изпълнител на конкурс, дори да е лош, те го изпращат с големи суперлативи за пред целия свят", заяви Стунджи.

"Ако говорим за прецакване, не бих казал, че кой знае колко са ни прецакали. Украинката може да се има като много добра певица, но ако коментираме песента, не очаквах, че ще влезе на финал", добави той.

"Българинът е проклет човек, ама много проклет", допълни Тенев. "Ако имаше един нормален конкурс, българите да гласуват, тогава вече нямаше да има проблеми", заяви той и разясни, че в останалите държави са минали през вътрешни конкурси на дадена страна.

В тази връзка Стунджи настоя, че Евровизия се прави от телевизиите и те имат право да избират изпълнителите. "Всяка страна има право да реши дали да си прави конкурс вътрешен или направо да излъчи изпълнител", посочи той.

"Вероятно конкурсът на Евровизия се превръща в Уърлдвизия", каза още Стоян Янкулов по отношение на това, че южнокорейска певица представи Австралия.

"Самото име на конкурса предполага европейско участие, но ако регламентът разрешава при този глобализъм, който цари навсякъде, няма нищо лошо, нека се превърне в световен конкурс", посочи Тенев.

"Доколкото знам, всяка страна може да участва, стига да си плати таксата", заяви Стунджи, а на въпрос защо България няма големи шансове, Тенев отвърна: "Защото няма пари."

По думите му този бизнес се прави с пари и ако има явление като Мадона, Уитни Хюстън и Джъстин Тимбърлейк, това е свързано с много пари.

По отношение на песента, която спечели конкурса и предизвикания от нея политически скандал, Стунджи каза, че за съжаление политиката има влияние: "Много страни са против политиката на Русия, а в тази песен, украинската, се говори за това". Този конкурс е политизиран, а освен това е и с гей насоченост, уточни агент Тенев.

Цялото интервю вижте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОЛИ - МОНОПОЛИЗащо се омаловажава въпроса, че Поли Генова бе избрана еднолично от Вяра Анкова без конкурс.Бяха похарчени 4.5 млн лв пари на данъкоплатците, без никаква отчетност.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Самото име на конкурса предполага европейско участие, но ако регламентът разрешава при този глобализъм, който цари навсякъде, няма нищо лошо, нека се превърне в световен конкурс""Хайде да не се превръща в световен конкурс, че тогава ще награждават само амуджи пеещи за Близкия изток, както и африкански тарамбуки оплакващи мизерията си, и хептен няма да можем да се преборим с актуалните политически опорни точки в иначе "музикалния" конкурс.
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък не мога да разбера колко още ще се дъвка тази тема. От БНТ направиха цяла кръгла маса по този въпрос. Ок, представи се добре Поли, поздравихме я, радвахме се с нея пред екраните. Тези хора не можаха да разберат, че в историята винаги се помни победителя. Ако ги питате сега коя песен миналата година е била на 4-то място, никой няма да се сети. Винаги е било така.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По отношение на налагания хейт към изпълнителката Тенев бе категоричен:"Ин Булгерия, на хейта му викаме омраза. Лърн булгериан.

Спонсорирани публикации