Съботен бис: Нобел от Рени за BG Ким Кардашиян

Тоца пред развод, Лудия репортер затихна
17 сеп 2016 15:30, Александър Попов
10

Рени Нобела. Снимка: Facebook

Бисът на седмицата отива при фолкпевицата Рени. Тя е поредният пример, че когато имаш някаква известност на музикалната сцена - остани си на нея. Тя стана новатор и категорично заяви, че най-високото отличие в България е Нобеловата награда.

Рени Нобела е достоен наследник на плеймейтките, които през годините влизаха във VIP Brother, за да ни покажат истинското лице и да променят общественото мнение за тях. И в повечето случаи стана обратно - демонстрираха тъпота, неграмотност, дори обещаваха, че на дърти години ще учат. Азис и Десислава ни впечатлиха с географски познания, а сега към тях се присъедини и Рени.

Тя дори си пожела и тя някога да стане лауреат на Нобелова награда, но всъщност нас ни впечатли най-много друго. Да сложиш в едно изречение, Нобел, Рени и Шабан Шаулич е изкуство. Колко от вас биха могли да го измислят, а и въобще да ви хрумне?

Златка Димитрова пък си позволи да дава определения на участниците в шоуто. Същата, която стана за смях преди няколко години. Черната Златка също е в категорията "известна с известността си", но пък не й липсва самочувствие да дава оценки. Не че има някаква цензура в мненията, но според нея Явор Бахаров е скучен, пък бизнесменът Борислав бил като Пламен Медаров. Алек Сандър пък бил "известния". Съгласни, но да припомним и за нейната графа...

Друг бивш участник в шоуто - Азис, отново се завърна с грим. През последните години той бе зачеркнал имиджа с перуки, високи ботуши, женски дрехи.

"Ще видите и елемент, с който от години се бях разделил. Не искам да ви се харесам. Правя го за себе си и душата!", сподели той в социалните мрежи. Защо обаче го прав обществено достояние като е само за него остава загадка. Все пак и вие можете да го оцените в галерията ни и да споделите дали е красив или бедствие.

Във Хасково вече тръпнат пред възможността да си имат нова прочута снаха. След като пропадна възможността да посрещнат като булка Мария Шарапова, сега Григор може да им доведе Никол Шерцингер. Тенисистът и певицата изкараха романтична почивка в китното италианско селце Портофино, раздаваха се целувки, купуваха се пръстени. Дали пък не се задава сватба? Дано само не се венчаят в някой роден манастир, че родните папараци може да извършат някой атентат като при стоичковата щерка. 

Младата певица Дара пък се обиди, че прочела някъде, че дупето й е увиснало.

"С толкова танци дупето ми, с извинение, да е увиснало - никакъв шанс. Аз съм на 17 години, толкова съм млада! С Гери-Никол нямаме нищо общо - нито като песни, нито като концепция и т.н. За България - ок, виждат само две 17-18-годишни момичета, които правят нова музика и това означава, че се копираме една друга, че аз я копирам нея, което няма нищо общо с реалността, понеже аз имам други приоритети, други цели, излизам навън, а хората навън виждат, че ние сме различни. Те правят разлика между едното и другото", категорична е Дара. Тя отхвърли обвиненията, че употребява наркотици и заяви, че най-вероятно подобни слухове се тиражират в медиите като "платени". Искрено й пожелаваме да не се докосва до тях, защото като кака си Жана ще трябва после да чисти имидж във VIP Brother.

За 3567 път се появи слуха, че Бередин и Антония Петрова се развеждат. Пред тях в класацията са само Благо и Есмер, които всяка седмица се разделят, прощават и събират.

През тази седмица твърденията са, че Бередин е изоставил Тоца заради любовница в Москва. Тя пък не се чудила много и забила младо лъвче.

"Перничанката е жестоко ударена от новия си статут на жена пред развод. Тони доста рязко смъкна стандарта си на живот и взе да се появява не така бляскава и поддържана в обществото. Вече не блестяла със скъпи рокли и бижута, а в някои дни се появявала съвсем неглиже", коментират в светските среди.

А не би трябвало да се притеснява, че ще остане сама, защото по нейните хвалби има крак 113 см, завидна гръдна обиколка, макар и не дар от природата, била юристка и т.н. Животинският й прякор е дело на хейтърите, а те у нас много. Сигурни сме, че ще преодолее загубата на Бередин, който (пак според нейни показания) я разнасяше из софия в багажник на кола. Но какво ли не прави любовта...

Чудото с Лудия репортер Даниел Петканов и палавото му екс гадже Александра Богданска трая точно три дни. И двамата не спечелиха нищо, нито популярността им ще нарасне повече. Тя влезе в психиатрия, той пък бил потиснат. Милен Цветков опроверга писанията, че ще бъде уволняван от Нова тв, а всички около Лудия щели да го подкрепят в трудния момент.

Но какъв труден момент - той сам си избра да бъде "герой", явно трудния момент е, че вече не е интересен на никого. Колкото до Александра - все ще се намери някой милионер и нея да я подкрепи. Толкова за измислените герои на месеца, които само лишиха Рут Колева от заслужен PR. Някой вече да си спомня, че интегрирана ромка я наби на паркинг?

Една от националните телевизии пък ще ни налага нова героиня на хоризонта. Репортерката от "На кафе" - Деси, претърпя няколко интервенции, за да има дупето, скулите и лицето на своя идол - Ким Кардашиян. И сензацията - щяла да се види на живо с нея!

"Ким Кардашиян ще празнува рожден ден съвсем скоро. Тя ще го празнува в Дубай. Аз много бих искала да отида да отразя това събитие - да се запознаем, да види приликата, да си поговорим", сподели самата Деси в ефира на Нова тв.

Гала пък издаде, че Деси вече ще води светска рубрика в предаването, а посещението й до Дубай ще бъде първото й професионално пътуване.

Да си двойничка на Ким си е истинско постижение в живота, само скалпел си трябва. Така че момичета, които искате завинаги да скъсате синджира със селското стопанство и да се влеете в шоубизнеса - малко "клъцни-срежи" е нужно. Ама след това можете да си намерите работа и в телевизия.

Как пък досега не видяхме една желаеща да заприлича на Барбара Стрейзънд? Плаши ви, че е постигнала много като актриса? Иначе чакаме Деси да си щракне голо селфи пред огледалото, за да може наистина да я съпоставим с идола й. Всъщност, Деси, да ти имам идола... Май и ти си за една Нобелова награда, лично връчена от Рени!
 
45-годишната фолкпевица Камелия не се притеснява да застане пред обектива и отново показа силиконови бомби. Тя не е сред хитовите изпълнителки в чалга бранша, но пък е номер едно по пуснати кадри със захвърлени дрехи. Това, което научихме покрай кадъра е, че двамата с гаджето й Цветин биха направили тройка. Говорили на тази тема, но не бил узрял още момента.

"Няма защо да крия - любопитна съм какво е да има в любовния акт още една жена или мъж. Но на този етап съм моногамна тялом. Секс със друг не правя, освен с Цветин", разказва Камелия. А защо нас трябва да ни интересува е друг въпрос.

Тази седмица явно сме обречени да представяме двойнички на Ким Кардашян. Завършваме обзора и галерията с руската Ким Анастасия Квитко, която бе избрана от феновете на футбола за секси талисман за Мондиал 2018. Дали тя ще се превърне в Музата на на световното първенство в Русия предстои да разберем. Вие пък можете да видите талисмана подробно в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
15
 
! Отговори
... преди 7 години
Лошото е, че 99.9% от нещата в тая статия са верни! Колкото и да не ни се ще да го признаем! А още по лошото е, че това са хората на които подражават децата ни! Един * и няколко *! И най-най-най-лошото е че това са хора дето за пари не само душата си ще продадат! Не зависимо, че казват обратното!
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоца е кроки.
6
0
 
11
 
! Отговори
scbg преди 7 години
Какво е Тоца?
5
2
 
17
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Счупихте *** ! Муахаха
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази статия е манна небесена за изпростялото ни население.
3
0
 
20
 
! Отговори
питаща преди 7 години
Нафуканата Тоца ся кво шъ прай?На кой богаташ ся шъ овисне на вратъ?
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тази Камелия имам отрицателно мнение като човек.
1
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Вчера я писахте Ким Кардашян,днес пък Кардашиян.Не мойм да разберем като как да и викам?Уточнете го това име,моля ви се.

Спонсорирани публикации