Фантастика ли? Не! Гущери и цветя на Венера... и още нещо!

Конференция в София разкри сензационни открития за извънземните
10 ное 2016 12:44,
162
Фантастика ли? Не! Гущери и цветя на Венера... и още нещо!
Снимка: Кадър bTV

Последните сонди, които са се приземявали на Венера, са открили цветя, гущери, скорпиони, насекоми. Новината, която граничи с фантастиката, обяви проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии.

Сензационното откритие е било обявено по време на научна конференция в София миналия уикенд. Тя е била посветена на контакта с извънземните и на това какво предстои, ако официално бъде осъществен контакт с тях. На форума участвали учени от Канада, Норвегия, Русия, Италия, Унгария и др.

Руските сонди "Венера 12" и "Венера 13" са открили живот на Венера още преди 15-20 години, обясни проф. Филипов.

Още по темата

Той разказа, че на конференцията са били показани неразкривани досега кадри, на които се вижда как животните на Венера се движат изключително бавно. Причината за това вероятно е "смачкващото за хората налягане" от около 10-15 атмосфери. Откритията са шокиращи за учените и защото температурата на Венера е 650 градуса по Целзий.

"Ние не можем да си представим флора и фауна, които живеят при тези темпераури. Това се премълчава, защото ние не можем да си го обясним", каза професорът пред bTV и допълни: "Руснакът показа кадрите. То се вижда как се движи, бавно-бавно... Растения и цветя, които са много странни, защото нашите имат фотосинтеза, тя е свързана със слънчева светлина, а там няма слънчева светлина, защото Венера е обвита с плътна обвивка".

За учените е шокиращо и че цветята имат венчелисчета. "Тоест има нещо, което ги опрашва, там нещо лети от типа на насекоми", каза още проф. Филипов.

Според него през последните години имало тенденция подобни факти да се скриват, защото науката не може да ги обясни. Според него в момента САЩ най-много подкрепят укриването на тази информация, защото по всяка вероятност американците са използвали най-много данни от контактите си с извънземни.

По време на конференцията в София били направени и други сензационни открития. Унгарецът например показал снимки на извънземни в една църква, които приличат на нашите ангели – светещи малки човечета с ореоли около главите.

"И той каза: "Ето откъде са взети прототипите на ангелите в църквите", обясни професор Филипов.

Норвежците пък смятат, че са открили на своя територия портал – район, в който се наблюдават много летящи чинии.

"Има нещо там, но не могат да обяснят какво е. Там има много желязо и мед. От 1982 година норвежкото правителство финансира изследването. В техен университет има дисциплина за изучаване на тази зона", обясни още професорът.

На конференцията в София били показани и документи, свързани с мистериозния случай с падането на двете летящи чинии през 1947 г. в Розуел. Професорът разказа, че станало ясно, че още от самото начало, когато военните са отишли в американския град, са констатирали присъствието на тела, но били били принудени да замаскират всичко и да обяснят, че е паднал балон.

В действителност обаче комисията, която изследвала случая, назначена от тогавашния президент на САЩ Хари Труман, стигнала до заключението, че това били апарати от извънземен произход. Нейни ръководители били не кои да е, а гениалните физици Алберт Айнщайн и Робърт Опенхаймер.

"За да назначи президентът такава комисия, там не е паднал балон", категоричен бе българският професор.

Той обясни, че в България също има аномални зони, но никой не прави нищо, за да подпомогне проучванията. Съществували например места, където по прав участък на шосе шофьорите изведнъж губят ориентация и се пребиват. Такова място било и местността Перперикон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
5
 
! Отговори
ass преди 7 години
това в кръга на шегата ли е ?
85
1
 
5
 
! Отговори
Ken преди 7 години
86 Анонимен - Не са я крили САЩ, а съветските учени и служби.85 - Armagedon - Имаш ли доказателство за факта за покупка на лунен парцел от Плевнелиев ?
84
1
 
4
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Естествено е че на планетата Земя еволюцията продължава.За едно хилядолетие изчезват и се появяват нови форми на живот.Може би след две хилядолетия,ако живота тук не се самоунущожи ще възникнат и много други форми в предвид променчшите се условия за живот на планетата ни.Не се знае дали и хомосапиенса няма да претърпи коренни промени , като вместо двуполво същество да стане еднополово.(по естествен или икуствен нячин)Та нищо чудно и на другите планети да има форми на живот различни от тукашни
83
0
 
9
 
! Отговори
Дими преди 7 години
А бе вие луди ли сте? Аз вече 36 години живея с извънземно! Нямате си представа колко е готино !
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четох, четох и не разбрах, тази конференция от учеин с доказателства и достъп до космически технологии ли са. Или са намерили просто някакви снимки и се правят на конспиратори. Май по-скоро второто. Поне аз с такова впечатление оставам. Иначе щеше тази новина да се разчуе из целия свят. А и не разбирам защо пък САЩ трябва да укрива информация за космически гущери и растения.
81
10
 
1
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Нито отричам,нито подкрепям тезата за извън земни.Но е факт че богати хора(включително и Президента Плевнелиев) си купиха парцели на Луната.Та с каква цел? От суета или инвистиция?А сега по темата . Факт е че животът на планетата ни е възникнал благодарение на условичта създадени на Земята от Вселената.Факт е,че еволюцията е причина за многообразието от живи форми(фауна и флора).Също е факт,че естественият подбор и случайни катаклизми на планетата ни са "виновени" за оцеляването на хомосапиенса.
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ние скоро също ще унищожим планетата си и ще стане, като на Марс и Венера, ще останат само някакви твари успяващи да живеят на екстремни условия. Разговор м/у две планет:-Ох хванах хора!-Не се притеснявай, бързо минават!
79
0
 
5
 
! Отговори
Ken преди 7 години
"Сензационното откритие" е било обявено още преди няколко години и хората още тогава са се чудили, какво му става на професор Ксанфомалити.Да слушаш професор Филипов си е чисто забавление.icr.su/rus/onckm/nauchnye-otkrytiya/poiski-vnezemnoy-zhizni/02.phpmk.ru/science/2012/01/20/662678-na-venere-nashli-skorpiona.html
78
0
 
0
 
! Отговори
До незнайко преди 7 години
А ти по кое позна на Венера, че камъкът не е от Марс?Когато ми докажеш, че камъкът не е от Марс, тогава те признавам за знайко.
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До do 56Сега остава да кажеш, че не знаеш как в БАН се прилага така наречената наукометрия. Или ще започнеш да твърдиш, че им вярваш, когато приемат отчетите си.
76
0
 
9
 
! Отговори
До 77 преди 7 години
Неосведомен си.Този е един от синовете на Гриша Филипов. Ако си под 30 г., провери чрез Гугъл кой е бил таткото на професора.Чудно е само едно - как досега не са го направили академик. Но има време, и това сигурно ще стане.
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До do 56Ама много си ми умничък, бе!Само дето не се сещаш, че при такова либерално работно време работи само онзи, който иска и този, който ще не ще няма друг изход, защото е без закрилник.Останалите или се мързелуват у дома, или обикалят МОЛ-ове, ако са по-млади. Знам и такива, които си правят 5-6-дневни екскурзии или почивки без да взимат отпуска. Други пък просто обикалят из страната да четат лекции за хонорари и това отнема цялото им работно време, за което в БАН взимат заплати.
74
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Венериански учени откриха интелигентен живот в БАН. Но се оказало грешка в измерванията.
73
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
> обяви проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологииaбе на този кой му е дал титлата Професор ?!??!
72
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По тия ширини много вярват на врачки, политици, ало измамници и най вече в извънземни
71
2
 
1
 
! Отговори
Турчинь преди 7 години
По тия географски широн
70
1
 
8
 
! Отговори
Стенли Ройс преди 7 години
Мене не ме ли зърнаха на Венера?! Срамотаааа.
69
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажи БАН и няма какво да обясняваш повече.
68
6
 
11
 
! Отговори
Турчинь преди 7 години
Българска академия на неуките! Ето защо досега нямаме Нобел, няма и да имаме. То самата държава ще изчезне след 100 год. Ще станем като траките. Минало бешело.
67
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 68Български професор: "Открити са змии и гущери на Венера"Македонски професор: "Змиите и гущерите на Венера са македонски"

Спонсорирани публикации