Наши пилоти разказват: НЛО колкото 5-етажна сграда…

Имало срещи и над Родопите, и във въздуха над други държави...
25 окт 2016 12:37,
97
Наши пилоти разказват: НЛО колкото 5-етажна сграда…
Снимка: Кадър Youtube

НЛО колкото 5-етажна сграда летяло на 400 метра от наш самолет над езерото Балатон в Унгария. Случката е от 1981 година и за нея разказва пилотът, управлявал самолета Господин Господинов.

Документираните и официално признати случаи на срещи на български пилоти с НЛО са много малко. Голяма част от пилотите просто премълчават за тези случки, за да не бъдат отстранени от работа. Даже и да бъдат документирани, чрез запис на разговорите им с наземните диспечери или с други средства, те рядко стават публично достояние.

Но все пак някои го правят. Ето някои интересни срещи на български пилоти с НЛО. За тях признават и разказват самите пилоти, но след пенсионирането си. За това разказва видеоматериал, публикуван в YouTube.

През 1981-ва година българският пилот Господин Господинов става свидетел на необичайно явление в небето. Тогава той е бил в гражданската авиация, командир на самолет Ту-154.

През месец юни изпълнявали чартърен полет по направление София-Франкфурт-Варна. На 11 500 метра височина, около езерото Балатон в Унгария, екипажът получава съобщение от диспечерската служба на Виена, че по данни на друг самолет се виждало някаква светеща точка в небето.

Когато приближават мястото, виждат как светещият обект с висока скорост ги приближава, след това рязко завива, изравнява се със самолета и продължава да лети успоредно с него от дясната му страна.

Радиовръзката изчезнала внезапно, локаторът също спрял да работи. Това продължило в рамките на 7 минути. Всички пътници също станали свидетели на срещата с НЛО-то.

Усещало се как въздухът в кабината на самолета вибрира. Самото НЛО било голямо, с размерите на 5 етажна сграда и според екипажа се намирало на около 400 метра от самолета. В средата си било черно и се усещало леко притегляне в негова посока.

На 7-мата минута изведнъж странния обект се отдалечава от самолета и с висока скорост изчезва в обратна посока, след което всичко се възстановило в рамките на нормалното.

Още по темата

Господинов и останалите от екипажа решават да не вдигат шум за случилото се, защото около месец преди това е имало подобен случай с друг екипаж, който докладвал за среща с НЛО и след това пилотите от него били свалени от полети и не им позволили да се върнат на служба.

Поради тази причина Господин Господинов мълчи за случката и решава да я разкаже чак след като се оттегля от активна служба в авиацията.

През 1964 година подполковник Дочо Генковски от авиобаза Граф Игнатиево среща НЛО докато извършва полет с боен изтребител МиГ над Родопите. Самолетът му буквално се слива с яркия светлинен обект в небето и двигателят на изтребителя угасва.Ярка светлина облива, полковникът не чува звуци, времето сякаш спира. Усеща сякаш има някакъв магнит в себе си. След това светлина изчезва, самолетът продължава полета си и се приземява успешно.Докладвал е на висшето командавне, но дали е имало разследване, не се знае.

През 1984-та година българските пилоти на хеликоптер Георги Димитров и Николай Белев засекли НЛО над Родопите. Те успели да се приближат на около 500 метра до обекта преди да настъпят аномалии в апаратурата на хеликоптера им.

Години по-късно, пилотите разкриват подробности за тази среща с НЛО пред български журналисти. Димитров и Белев провеждали нощен полет през октомври 1984-а година и забелязали огромен светещ обект, който бил с формата на пумпал.

Хеликоптерът на българите преминавал над местността "Копривките" в Родопите, когато се натъкнали на НЛО, от чието дъно излизал сноп светлина, който осветявал една от поляните.

Пилотите се снижили и приближили непознатия апарат на около 500 метра. Тогава той изведнъж се отдалечил, а после пак се върнал в старата си позиция. И така ставало при всеки опит на пилотите да го притиснат. След поредния им опит да се приближат, настъпили аномалии в апаратурата на хеликоптера и пилотите били принудени да се върнат в базата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
movieman777 преди 4 години
винаги се е криело че има извънземни доритунгуският метеорит е бил летяща чинийка носаго направили метеорит .
55
1
 
1
 
! Отговори
sandinos преди 6 години
stiga ste se podigravali i pi6ete gluposti! tva naistina e nqkakav fenomen koito trqbva se izu4ava a ne da se prismivate
54
2
 
4
 
! Отговори
еврика! преди 7 години
Сега осъзнавам защо Радев казва,че досега е служил на родината си,а сега щял да служи на нас.Ако не бях прочел тази статия никога не щях да се сетя!Проясни ми се-значи имаме кандидат президент-извънземен,който досега е работел за извънземните,но изберат ли го-става български президент.Направо ми се навързаха работите-отличник бил,чужди езици говорел-да се начудиш как така.Вместо да пие с другите офицери виж го ти с какво се занимавал.Е ако уреди извънземни инвестиции в България-става!
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стават такива работи,най често след 8-та ракия.
52
1
 
1
 
! Отговори
невидим преди 7 години
моряко и половина днес коя половина ползваш
51
0
 
1
 
! Отговори
и ще настъпи мир преди 7 години
До До 29това ще бъде епична битка в триде, последната холограма над Светия химиград /един от всичките/ ще е най-впечатляваща, а най-забавната част - *** с пера, огърлици и кандила коленичат с песнопения пред железните хвърчащи магарета с премигващи габарити и огнена пара от всичките отвори.
50
3
 
1
 
! Отговори
Елиън преди 7 години
Това са били извънземни от далечната омега. След разходката до Балатон са се пренесли над банкя и са оставили дар за един голобрад български юнак. Една книжка с заглавие "Винету". Каза ли му прочетия и със знанията придобити от нея един ден ще управляваш света. Но за да бъде всичко сигурно на тръгване лставили царицата майка Цура да го съзерцава и напъдства през житейския му ***. Но нещеш ли се появил един генер който и на двамцата м*амето км разкатал
49
0
 
2
 
! Отговори
Боцко преди 7 години
Съборете покрива, нека звездите влязът и във вашия дом!!!
48
1
 
5
 
! Отговори
До 29 преди 7 години
Уважаеми дами и господа! Представям ви най-новия модел на либералната пропаганда - заплахи за унищожение от извънземни. Просто гениално!
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До муспиЩот са враждебни, муспи. И искат да ни провъзглсят за богове.
46
2
 
3
 
! Отговори
3615 преди 7 години
Само Тангра ви пази от извънземните, невежи. И само с негова помощ може да ги спрете. И извънземните не са близо до Земята, така че никой човек не е виждал истинско НЛО. НИКОЙ. 3615. 36+15=51( Оттам идва и зона 51 измисленна от извънземните да ви плаши) 3+6+1+5=15 51+15=66 а+5 или 5+1 = 6Или иначе казано 666. Трите шестици. Число на дявола според християните, но и аз съм толерантен към тях като защитават БЪЛГАРИЯ. Но това, че извънземните са далече от Земята не значи, че нямат влияния над нея.
45
0
 
1
 
! Отговори
Зайко преди 7 години
До Суека 52по цел свет е така приятел, хората си пазят работата/службата :) никакво изключение. а по оня свят не могат така лесно да покрият авария като чернобил щото направо ги вкарвт в затвора :)
44
9
 
8
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Абе тва е бил "генерал" Радев на Миг-а! Той и сега ги вижда...
43
3
 
4
 
! Отговори
M преди 7 години
Как само пилотите ги виждат тия неща и нито един пътник?
42
3
 
6
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Ето затова винаги българите няма да се оправиме и ще сме си РОБИ как може нещо толкова сериозно да се премълчава ве мам* ви про*та! Чернобил също премълчахте и все още сърбаме попарата ви комунистическа! Значи само и само да си запазиш работата ставаш скапан РОБ *** без МОРАЛ и без СЪВЕСТ ! Това е оправданието на всеки държавен служител особено от силовите министерства все се оправдават с законите и правилата ... абе *** такива нали за да има ПРОГРЕС трябва да правиш ПРАВИЛНОТО НЕЩО !
41
4
 
2
 
! Отговори
относителност преди 7 години
До Анониментова време зависи от марката на батериите и от кой китайски завод е механизма
40
3
 
2
 
! Отговори
о самота пренаселена преди 7 години
До Анонименсвят на изкушения за двама - с местните шимпанзета, с конструкторите от пететажния фъркащ блок, или както дойде ябълката?
39
6
 
4
 
! Отговори
Hex преди 7 години
Чата заглавието и единственото, което ми идва да попитам е "Какво има простряно по терасите на тази 5 етажна сграда?" :)
38
0
 
4
 
! Отговори
до 42 преди 7 години
Доста скучен живот живееш :)
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Адам и *** са конструирани в лаборатория, те са били предупредени, че ще попаднат в свят на изкушения и не се знае до какво може да доведе липсата им на самоконтрол :D Всички чакат да видят.