100 операции по-късно и 6 ребра по-малко: Тя пак е недоволна!

Пикси Фокс чака 2017 г. и с нея още 10 пластични операции
25 ное 2016 19:27,
54

 Тя преди... Снимка: Facebook

Шведският модел Пикси Фокс е претърпяла повече от 100 козметични процедури и операции в преследване на перфектността, но все още не е доволна от начина, по който изглежда, съобщи "Дейли Мейл".

Премахване на 6 ребра, промяна на цвета на очите, няколко операции на гърдите, напомпване на устните и дупето чрез прехвърляне на мазнини, са само част от процедурите, на които се е подложила Пикси, пише 24 часа.

"През 2017 г. планирам да си направя поне още 10 операции. Искам да вляза в Рекордите на Гинес за най-малка талия", казва самата Пикси.

Семейството на Пикси са шокирани и объркани от нейната трансформация и тя споделя, че се чувства некомфортно, когато им показва поредната корекция по тялото си.

"На първо място, мисля, че това може да се окаже опасно. Тялото не казва кога ще спре. В момента тя е на 26, какво ще стане когато стане на 62? Преди беше толкова красива... И сега също е симпатична, но по различен начин", майката Ана- Лина изразява загрижеността си, че тялото на Пикси най-вероятно няма да издържи на всички процедури, които тя планира.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искала да й отнемат и от мозъка, но лекарите отказали с обяснението, че ако режат от въпросната клетка рискуват живота й.
22
3
 
37
 
! Отговори
Georgi преди 7 години
Не съм сигурен да ли ще влезе в ""Рекордите на Гинес" с най-малка талия или с най-малко ум. Шегата на страни, но това, което си е приченила граничи с безумие.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама тарамбуките дали ще вземат такава?
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяко момиче което няма кой да го xXx ... изкуква рано или късно.
19
1
 
30
 
! Отговори
кака преди 7 години
Хората си умират да имат такоеа тяло и лице,дар от природата,а така да се окепазиш сам себе си...страхотия...
18
2
 
38
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Прилича на анимационна героиня. Супер нелепо. До такава уродливост води ниското самочувствие, за жалост.
17
3
 
30
 
! Отговори
ъхъ преди 7 години
И аз на нейно място, ако изглеждам така, каквато е тя сега, нямаше да съм доволна.Била е хубава. Сега е гротеска и само някой с лоботомия може да харесва сегашния й вид.
16
4
 
25
 
! Отговори
ъхъ преди 7 години
и без да се усети са изсмукали мозъка й
15
2
 
42
 
! Отговори
Ъ преди 7 години
Ама и тези лекари и те са за бой. В какъв свят живеем, за пари лекар ще те осакати без да му мигне окото- няма морал, няма скруполи. А тази, че е за псоходиспансера спор няма.
14
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО СЕ СПЪНЕ И ПАДНЕ НАПРЕД НИЩО ЧУДНО ДА СЕ СКЪРШИ :DРЕБРАВА В ЧОВЕШТОТО ТЯЛО СЛУЖАТ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ НА ОРГАНИТЕ И ЗА ЗДРАВИНА НА ТЯЛОТО!!! ТЕ НЕ СА СЛУЧАЙНО ТАМ!! ПЛЮС ТОВА ИЗГЛЕЖДА МНОГО ЗЛЕ С ТАЯ СЪСИПАНА ТАЛИЯ!
13
2
 
29
 
! Отговори
Благодаря преди 7 години
Ох добре, че написахте тази статия, чудех се какво става с Пикси. Благодаря ВИ, дано и утре измислите за какво да пишете, че иначе ще останете безработни
12
2
 
34
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Има крещяща нужда от внимание и психиатрична помощ! От клиниките би трябвало да са я насочили към психиатър отдавна! Ако поне нещо човешко и лекарско е останало у тях...
11
2
 
41
 
! Отговори
ист преди 7 години
Вместо 100 операции на тялото, една операция на мозъка и щеше да се хареса.
10
2
 
31
 
! Отговори
Трагедия, която си преди 7 години
Мисли, че хубавица. Тъжно и грозно е прекрояването на човешкото тяло, тип франкенщайн
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Модерна извратеност. Ей, как не се намери едно младо момиче, което да не е забило постоянно поглед в тъпия телефон?! Масово идиотизиране!
8
1
 
45
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 7 години
Изкуствените идеали я направиха такава. Не е нормално това, което е направила, но не е и нормално постоянно да си налагате изкуствените идеали в съзнанието на младите момичета. Всяко момиче е красиво по свой начин, без да е руса, 36-килограмова анорексичка, без да има голямо дупе или цици. Гледайте душата, бе, хора! Душата къде е???
7
3
 
36
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Трябва и спешно помощ от психиатър,защото и хлопа дъската.Прилича на чудовището от Лох Нес.Да е жива и здрава,но дали наистина ще е жива,ако наистина се направи още 10 операции?
6
1
 
49
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Преди е била нормално и много симпатично момиче, сега е някакво ГМО чудовище, ***.Според мен това трябва да се забрани със закон и само тежко пострадалите при инциденти, родените с малформации и прочее да имат право на пластична хирургия. Какво е това обезобразяване?
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама какво ни занимавате с психично болни хора.
4
1
 
40
 
! Отговори
ined преди 7 години
Той и Майкъл Джексън искаше да стане бял ама почна да му пада носа