Мохамед – второто най-популярно име за бебета на Острова

При момиченцата остават традиционните Оливия и Лили
1 дек 2016 10:14,
53
Мохамед – второто най-популярно име за бебета на Острова
Снимка: Reuters, архив

Мохамед е второто най-популярно име за момченцата, родени тази година във Великобритания. Въпреки това мюсюлманското име все още не може да изпревари традиционното Оливър.

В статистиката прави впечатление, че родителите все по-често кръщават децата си с имена от филми и комикси. Така например тази година има бум на името Кайло и Лея ("Междузвездни войни"), както и Харли (Харли Киун от "Отряд самоубийци").

Също изборът на британските знаменитости за имена на децата им е повлиял и на редовия британец. Има бум на името Ривър, както се казва едно от децата на популярния водещ Джейми Оливър.

Популярен избор се оказва и името Кай - както се казва синът на футболиста Уейн Рууни.

Разбира се на първите позиции в класацията се нареждат традиционни имена. За момиченцата - Оливия, Лили, София, Емили, Амелия. За момченцата: Оливър, Мохамед, Ноа, Хари, Джак, Чарли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама че измишльотина! Че кой истински англичанин.и християнин ще си кръсти детето Мохамед? Това е за мюсюлманите в Англия. За момчета също много популярни са Джордж и Джейсън. А по-на север към Уелс -най-популярно е като че ли Гарет. И между другото сред чуждия етнос в Англия най -многобройни са индийците и азиатците, така че техните имена преобладават. А у нас?! Хасан и Ибрахим хахаха
11
0
 
33
 
! Отговори
Анализатор преди 7 години
Тази година името Мохамед е на втора позиция, но с прогресиране през следващите години да е Шампион, както и в Германия е тенденция. Няма защо ислямистите да превземат с война, с деца е Джихата.
10
18
 
7
 
! Отговори
1 9 1 4 преди 7 години
Левски София Завинаги!!!
9
0
 
16
 
! Отговори
До Даниел Митов преди 7 години
Кръсти го соломон -мехмед много е благозвучно и ще те кефи.
8
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Емиии, време е и в кралското семейство да се появи юсуф или айше.
7
1
 
27
 
! Отговори
Даниел Митов преди 7 години
И мен ми харесва много това име, но началниците ме накараха да го кръстя Соломон!
6
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А в Москва е Магомед.
5
8
 
47
 
! Отговори
Митьо преди 7 години
Така е. Столетия наред грабиш и експлоатираш чужди народи, а сега всичко се връща като бумеранг. Вие да не си помислихте, че с честен труд и много акъл са станали толкова богати? Който е имал нещастието да бъде там и да общува с тях знае за какво иде реч.
4
2
 
51
 
! Отговори
Сега ясна ли ви е преди 7 години
основната причина за "брекзит"?Не им стигат пришълците от техните бивши колонии, ами щяха да бъдат длъжни да приемат и солидна част от нахлуващите сега. После - англичаните работят, Асан чисти улиците, а жена му лежи у дома, радва се на соц.помощи и ражда всяка година. Щото според техните обичаи, ако пропусне една година и не роди, Асан решава, че вече се е изхабила и взима нова, по-млада, с религиозен брак, а с първата не се развежда. После започва състезание между двете коя ще ражда повече.
3
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БХК харесва това!
2
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито, но без нас!
1
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Англия вече падна! Който е ходил там знае.

Спонсорирани публикации