Star Wars 8: "Последният джедай"

Спекулациите кой ли е той започнаха веднага
46
Star Wars 8: "Последният джедай"
Дейзи Ридли изиграла ролята на Рей. Снимка: архив, Ройтерс

Осмият епизод на галактическата сага "Междузвездни войни" ще излезе със заглавието "Последният джедай", съобщиха световните агенции, цитирайки източници от Лукасфилм.

Лентата, за която не се знае почти нищо, е под режисурата на Райън Джонсън и трябва да излезе на екран на 15 декември.

"Ние разчитаме на най-големите фенове в тази галактика и във всяка друга. За да им благодарим, искаме именно те да научат първи заглавието на следващия епизод на сагата на Скайуокър - "Междузвездни войни: Последният джедай", съобщиха от филмовата къща.

В хронологичен ред този епизод следва лентата, излязла през 2015 година "Силата се пробужда". Естествено се налага въпросът кой ли ще е този последен джедай?

Спекулациите започнаха веднага, като сред предположенията са Люк Скайуокър (превъплътен от Марк Хамил) или Рей (Дейзи Ридли). (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
"Последният джедай" ми се струва малко тъпо за заглавие на 8-та серия, особено след като 6-тата е "Завръщането на джедаите", а и вероятно джедаи ще има в епизоди 9, 10, 11, 12 и т.н.
2
13
 
16
 
! Отговори
лейка преди 7 години
вие сте глупaви и двамата не филма. Сигурно сте чичка и лелка минали 50-те които всяко ново нещо "не е като старите" Филмите за междузвездни войни не могат да се наречат боза. Те са история и цял един друг свят :) Има хора които живеят за това направо, някъде на запад, където хората са лишени от проблемите които са в България и просто си живеят живота както си искат. Въобще не им дреме дали ще се облечат днес като дарт вейдър на центъра, или още повече за комплексното мнение на два старчока.
1
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То е ясно кой - принцеса Лея ще да е, друг няма......И тази боза няма да я гледам, както и предишната.Лукас, в стиския ад да гориш, че се продаде на Дисни!!!!!!

Спонсорирани публикации