На рускинята пращали букети цветя, а на BG миската – букет обиди!

Виолина Анчева получила голямо признание в САЩ
31 яну 2017 13:00,
135
На рускинята пращали букети цветя, а на BG миската – букет обиди!
Снимка: Facebook

Ден след като французойка спечели конкурса за красота "Мис Вселена", нашата участничка се оказа под прицела на модните критици. В социалните мрежи десетки я разкритикуваха заради избора й на костюм с чанове. Други пък се обявиха в нейна защита. Символ на традицията или лош вкус е българската следа в тазгодишния конкурс за красота?

21-годишната Виолина Анчева представи България. Ако досега бяхме свикнали да виждаме българките в конкурси по носии, то тази година е различно.

Още по темата
"Потърсихме начин, по който да привлечем вниманието на чужденците към българската традиция", коментира Анчева пред Нова тв.

В нейна защита се обяви и организаторката на "Мис Вселена – България" Маги Вълчанова с гневен пост в социалните мрежи: "Модните критици" във Facebook нека първо се информират как се представят другите участнички в конкурса "Мис Вселена" преди да хвърлят поредната доза злоба по всичко родно и българско".

"На рускинята посолството й изпрати цветя с поздравления всеки ден и да бъде спокойна. Аз получих букет от обиди от моите сънародници. Въпреки това аз съм горда да представя България", казва Виолина Анчева.

И докато нашето момиче избра нетрадиционния костюм, за да представи България, представителката от Австралия се появи в костюм, наподобяващ коралов риф. В САЩ българският костюм попадна в топ 50 на най-атрактивните костюми в конкурса.

С короната от "Мис Вселена" се окичи 23-годишната французойка и бъдещ стоматолог. Най-достойната и според Виолина.

"Короната е в Европа. Просто се държеше като една истинска "Мис Вселена". Това момиче просто има добро сърце”, на мнение е тя.

И въпреки че загуби битката, българката спечелила своята - да свали 20 килограма и да стане модел. А преди да си каже сбогом с Филипините, Виолина ще подари усмивка на едно момиче в нужда със своя рокля. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
11
 
5
 
! Отговори
Българо-славянин преди 7 години
Реално представителката на нашите по-велики славянски братя от Русия трябваше да спечели, а нашата представителка можеше да е на второ и трето място, както и ние сме по руското величие. Славянските нации могат да мислят за чисто славянски конкурси, където разли маймуни няма да ни крадат челните места и на които спечелелите ще са само славянки
38
5
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Много е красиво нашето момиче......а победителката беше само зъби...
37
1
 
3
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 7 години
до Крали Марков Четейки коментара ти колега,се убеждавам колко беше прав един приятел като казваше в живота има педиатри,но има и педофили!
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-много плюят тези, дето в къщи имат крокодили!
35
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Завистлив бил българинът??? За какво да й завиждаме, че на 20 изглежда като на 40, добре че е отслабнала... или че не спечели конкурса??? Тя е комплексарката в случая и тая Меги, която и да е тя
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оф, сега видях роклята и определено ми спря тока. Няма лошо да има чамове. Или мартеници. Ако ще и пафти да си беше сложила. Ама трябваше ли да е всичко едновременно? Дори и за моя силно несъществуваш вкус, тая рокля няма как да мине за особено красива. Все пак, отчетете че този кръг се нарича представяне на национални костюми. Така че е ок да има национални символи. Просто не всичко на куп. Не знам кой е направил роклята, ама да знае че не му се е получило.
33
0
 
12
 
! Отговори
до 28 преди 7 години
Е как трябва да изглежда бе - като Корнелия или Цецка ли?
32
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"И въпреки че загуби битката, българката спечелила своята - да свали 20 килограма и да стане модел."Ясно колко и капацитета в главата, щом битката и е да стане модел и за това е свали колограмите.
31
3
 
15
 
! Отговори
9К51 преди 7 години
Нашето момиче си е много хубаво, но не знам кой *** или оли_гофрен я беше облякъл така!? Абсолютна простотия, която винаги обаче може да бъде оправдана от кукуригалници за авангардизъм или някоя друга засукана приказка. Боже господи, беше като овчица с тези хлопатари ... мислете малко, че много се излагаме!!!
30
2
 
10
 
! Отговори
Бисер преди 7 години
И защо няма една снимка на момичето ами само плюете
29
5
 
14
 
! Отговори
Ценител преди 7 години
Момичето е много красиво, но роклята е меко казано странна и абстрактна. Тези, които обличат участнички в подобни конкурси трябва да помнят, че там не се толерират чалгаджийските изпълнения, а стила и елегантността.
28
5
 
16
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
Брато беше ли този уикенд в Перник на кукерския фестивал???От това по Българско здраве му кажи
27
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въобще видяхте ли въпросната "дреха", че я защитавате? Момочето може и да е хубаво, но се беше накичила като негърка от дълбока Африка. Голо тяло и наслагани безразборно фолклорни елементи. В това нама нищо българско. Аман от чалга ценности...
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко простее в лицето, няма одухотвореност, личи си че е най-обикновена кифла, но те всички миски са такива, за миска става.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До IvanВанка... простотия са подобни събития ... така че аре.
24
8
 
15
 
! Отговори
сънародничка преди 7 години
Виолина ,ти си много Красиво момиче ! изпращам ти букет с цветя и обич.- Успех!Браво за идеята - интересно,автентично ,необикновенно!
23
6
 
8
 
! Отговори
фотограф преди 7 години
Aми ...как няма да споменават рускинята....Една чст от нашенците обичат дебелите звеноводки на ***, а др. част багославят демократичното хранене на негърките американки с паласки по кръста, благодарение на хамбурерите....
22
3
 
18
 
! Отговори
Джурналист преди 7 години
Както казват старите хора - момичето е арно, и то много. Тези конкурси, както вече всичко на този свят, е политика и без лобита няма достъп до първо място та ако ще и да си Афродита. Ние сме народ на който трудно може да се угоди. Костюмът с чановете не беше много сполучлив - така е, но ако всеки път скачаме така на представителките ни, никой няма да иска да ни представлява вече. Гришо от *** стана на ГРИГОР! Ние сме от осанна до разпни го - средно няма!
21
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичето е хубаво, истински красива българка, но роклята, ще ме извинявате, но беше като стар прокъсан чул върху млада расова кобилка!
20
13
 
12
 
! Отговори
пепе преди 7 години
Доктор ПЕнчев доста си е поиграл над нашенската хубост. Хилурон,ботокс и още нещо. За какво са й на 20 годишна? От самолет личи изкуствената й красота!

Спонсорирани публикации