На рускинята пращали букети цветя, а на BG миската – букет обиди!

Виолина Анчева получила голямо признание в САЩ
31 яну 2017 13:00,
135
На рускинята пращали букети цветя, а на BG миската – букет обиди!
Снимка: Facebook

Ден след като французойка спечели конкурса за красота "Мис Вселена", нашата участничка се оказа под прицела на модните критици. В социалните мрежи десетки я разкритикуваха заради избора й на костюм с чанове. Други пък се обявиха в нейна защита. Символ на традицията или лош вкус е българската следа в тазгодишния конкурс за красота?

21-годишната Виолина Анчева представи България. Ако досега бяхме свикнали да виждаме българките в конкурси по носии, то тази година е различно.

Още по темата
"Потърсихме начин, по който да привлечем вниманието на чужденците към българската традиция", коментира Анчева пред Нова тв.

В нейна защита се обяви и организаторката на "Мис Вселена – България" Маги Вълчанова с гневен пост в социалните мрежи: "Модните критици" във Facebook нека първо се информират как се представят другите участнички в конкурса "Мис Вселена" преди да хвърлят поредната доза злоба по всичко родно и българско".

"На рускинята посолството й изпрати цветя с поздравления всеки ден и да бъде спокойна. Аз получих букет от обиди от моите сънародници. Въпреки това аз съм горда да представя България", казва Виолина Анчева.

И докато нашето момиче избра нетрадиционния костюм, за да представи България, представителката от Австралия се появи в костюм, наподобяващ коралов риф. В САЩ българският костюм попадна в топ 50 на най-атрактивните костюми в конкурса.

С короната от "Мис Вселена" се окичи 23-годишната французойка и бъдещ стоматолог. Най-достойната и според Виолина.

"Короната е в Европа. Просто се държеше като една истинска "Мис Вселена". Това момиче просто има добро сърце”, на мнение е тя.

И въпреки че загуби битката, българката спечелила своята - да свали 20 килограма и да стане модел. А преди да си каже сбогом с Филипините, Виолина ще подари усмивка на едно момиче в нужда със своя рокля. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
16
 
11
 
! Отговори
РУСНАК преди 7 години
До Анонимен 52 Мы можем вс, но не хотим. Для нас машины делают немцы и болгары-гастарбайтеры на немецких заводах, японцы,корейцы и т.н. А мы отдыхаем. Вдруг завтра война с нато, а мы уставшие. ПОНЯЛ?
58
9
 
17
 
! Отговори
ас преди 7 години
Момичето е супер, красива чаровна и всичко, това което не ми хареса е тъпата идея да излезе като кукер ... не знам кой болен мозък е решил това но е супер тъпо. като искат да засегнат фолклора можеше да измислят облекло с такива мотиви ... а не това безобразие което сътвориха
57
4
 
29
 
! Отговори
dew преди 7 години
Нашето момиче е много красиво!
56
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момето е средна работа. Като се видяли, че няма по-добро, избрали са него, изредили са му се всички продуценти и спонсори като са му казали че може да стане мис вселена и са го пуснали да се излага. А кифлето дори не е възразило да облече смешната рокла и да се прави на мамуна.
55
13
 
15
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Страшна драма, няма що...Тя рускинята сигурно и на повече е ду.хала, за да иде там.Чанове и звънци. Наща крава ли е трябвало да бъде или кукерка?
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми стана ясно, защо коментарът ми е изтрит, за това пак ще напиша, че българинът противно на твърденията на "НЕ хейтърите" не е завситлив, а и на това момиче няма за какво да се завижда...никой не завижда на някого не успял да спечели конкурс, в който участва
53
5
 
18
 
! Отговори
... преди 7 години
"В САЩ българският костюм попадна в топ 50 на най-атрактивните костюми в конкурса."Атрактивна би била и ако тръгне чисто гола. Че нещо било атракция, и то особено в САЩ, никак не значи че е хубаво, естетично и че става за конкурс.Много кофти избор. Показва в доста неблагоприятна светлина участничката и екипа, подготвил изявата й. Признание се получава за какви ли не глупости. Това не значи, че са адекватни за съответното място.
52
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше някоя турбо-фолк-тупалка щеше да е по-ценна!
51
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та това няма нищо общо дори с народна носия. Това е кич.
50
11
 
4
 
! Отговори
7+ преди 7 години
Хейтърите да мрът!!!
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоалетът е наистина ужасен.За който не го е видял:***/a/view/48995-%D0%92%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%90%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5Жалко, иначе момичето е красиво.
48
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рускините са най-красивите жени.
47
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците не могат да прават коли, аз карам само западни коли, руска кола никога няма да си купа.
46
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво ме интересува мен рускинята ???
45
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Реално представителката на нашите по-велики славянски братя от Русия трябваше да спечели, а нашата представителка можеше да е на второ и трето място, както и ние сме по руското величие. "".....................Коментар на български "патриот"
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"И въпреки че загуби битката, българката спечелила своята - да свали 20 килограма и да стане модел."Хубаво де, ама това не е здравословно а и не е достатъчно. За да се стане модел е необходимо да се измачкат и оцапат чаршафите на много чичковци със шкембенца, тия всичките са яко употребявани и разработени та дрънкат.
43
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да не я бяха правили на караконджул.Да се облече прилично и да очаква букети, хубаво момиче е. Язък, че така а нагласиха.
42
2
 
12
 
! Отговори
МФ преди 7 години
Красива е дума няма, едно от най красивите момичета на конкурса, и понеже си наше, казвам, най-красивото! Виж избора на костюм.. тези чанове на голМФите крачета .. стояха някак си не на място, мое мнение!
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма чалга с тези чанове. Никакъв вкус, направо излагация, жалко за момичето
40
8
 
12
 
! Отговори
естет преди 7 години
Красавица... и костюмът и е готин. Радвам се, че е съвременна интерпретация на българска носия, а не директна препратка.

Спонсорирани публикации