Бойко Борисов с едно наум: БСП се готви да купи изборите!

Заради това били смените на областните, на главсека на МВР
332
Бойко Борисов с едно наум: БСП се готви да купи изборите!
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заподозря основния си конкурент на предстоящия вот - БСП, че се готви да купи изборите.

Още по темата

Според него за това били сменени областните управители, за това сега и служебния кабинет поиска от президента Румен Радев да издаде указ, с който да остратни от поста главния секретар на МВР Георги Костов.

"Не знам как уж изборите бяха най-честните, най-прозрачните, а сега по политически причини освобождават главния секретар на МВР. Още повече това не се говореше досега, но явно, че ще се направят интервенции и БСП се готви да купи избори", коментира Борисов.

Вероятно това е първата стъпка, добави лидерът на ГЕРБ.

"Като чух за кои градове обвиняват областните управители, където резултатите на ГЕРБ са най-слаби – Видин, Монтана, Перник, но това са мои предположения", добави още той.

Борисов прогнозира, че предстои и смяна на полицейски началници. Освен това той обвини политическите си противници, че разпространяват фалшиви новини с цел да манипулират общественото мнение.

Като пример посочи информацията за спрени програми на земеделското министерство, които, по думите му, са приключили.

Бойко Борисов присъства на кръгла маса на тема "Конкурентноспособно и пазарноориентирано земеделие", организирана от Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел".

Той изрази задоволство от отчетения ръст в земеделския сектор по времето на управлението на ГЕРБ.

Сред акцентите в бъдещата управленска програма на ГЕРБ в селскостопанския сектор той открои избягването на бюрокрацията чрез въвеждане на електронни системи в администрацията, както и подготовката на кадри.

Експремиерът увери, че като спечели отново властта държавата ще упражни репресия за задължително образование чрез спиране на социалните помощи за учениците, които не посещават училище.

Бойко Борисов отсече, че ГЕРБ щяха да направят много повече по време на двугодишното си управление, ако усилията на правителството не бяха насочени към осигуряване на средства за разплащане на дългове, натрупани от предишни правителства.

Така 6,2 млрд. лева отишли за покриване на дългове и решаване на проблема с КТБ, а не са били насочени към реалната икономика и не са донесли реална полза на хората, коментира лидерът на ГЕРБ.

Министърът на финансите в правителството "Борисов"2 Владислав Горанов гарантира, че при бъдещо управление на ГЕРБ не се предвижда увеличаване на данъчното облагане, в това число и на земеделския сектор.

Сред целите им ще бъде засилване на ролята на фискалния контрол и унищожаване на практиката местното земеделие да бъде притискано от нелоялна конкуренция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обединени Патриоти ще спечелят изборите!! Мерси. Лек ден.
121
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Куповачът вика: Дръжте куповача!тва е се едно Тиквата да обяснява на свинете че пипоните и кратуните са алфата и бетата във свинското меню
120
1
 
24
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Айде престарели лелки почвайте "бати Бойко" ... "бати Бойко"..."бати Бойко е по телевизията".Пак се просълзявайте от умиление, ако искате и се разплачете от щастие.Геноцида на бати ви Бойко много от вас мазохисти ще прати на оня свят, без да сте видели и един ден истинско европейско развитие.
119
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
господин плоска лъжа
118
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи, ако висшите чиновници са от ГЕРБ, всичко е ОК, ако ли обаче служебното правителство ги назначава ( с презумпция за неутралност ), това е много лошо ?!?
117
2
 
24
 
! Отговори
144 преди 7 години
Пич, това означава да изпотрошиш зъбите на Вожда и Учителя си - Тиквун Велики. Тарикатът е член на БКП малко след като навършил 18 години. Така милиционерските синчета (като Бочко) влизаха по втория начин да учат, защото бяха *** за да си вземат изпитите.
116
2
 
24
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
От казаното разбираме,че областните управители са назначени за да купуват избори и да делят откраднатото с кметовете.
115
1
 
23
 
! Отговори
малийй преди 7 години
Пътят на евГЕНИЙ Михайлов- ВУЗ в Масква,член на СДС,сърдене на Костов заради приватизацията на Киноцентъра,мръсни номера на Бокова за ООН чрез кървави писма хоп....... в ДОСТ при агент Павел и Ердоган.Да се смееш ли,да плачеш ли.
114
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бях на 18 години , когато ГЕРб се явиха за първи път на избори , и както много българи бях заслепен. Изборите бяха спечелени от тях. ОСлед това отидох на гости в Кюстендил при леля ми. Тя ми разказа как купували гласове...И аз питам : Кой , БСП , нали?? А Тя ми разби илюзията за Бойко светкавично. Та българи , гласували за ГЕРБ , не е късно да се осъзнаете
113
2
 
29
 
! Отговори
:( преди 7 години
Бойко Методиев Борисов е вреден за България и трябва да бъде отсранен от властта. Все сме имали лоши управляващи, ама толкова неморален и необразован мутрафон не беше се появявал. Лично аз ще гласувам за всеки, който има шанса да изрита това недоразумение от властта завинаги.
112
1
 
34
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА преди 7 години
ТОЗИ ЧОВЕК ЗНАЕ ТЕ КАК ДЕЙСТВАТ С КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И СЕ МЪЧИ ДА НАСТРОЙВА ХОРАТА НО НИЕ ВЕЧЕ СВИКНАХМЕ НА НЕГОВИТЕ ИЗМИСЛИЦИ И ЛЪЖИ - ЗАСРАМЕТЕ СЕ Б.БОРИСОВ ВИЕ ГОВОРИТЕ ВСЕ ЕДНО КАКВО ВИЕ СТЕ ПРАВИЛИ С ОБЛАСТНИТЕ У-ЛИ ПО ИЗБОРИ ИНАЧЕ ОТКЪДЕ ЩЕ ЗНАЕТЕ ........
111
1
 
23
 
! Отговори
Ммм преди 7 години
Дайте да гледаме реално на нещата ! Служебното правителство на Г. Близнашки,което си беше чисто гербаджийско, още с идването си и започна чистката. Тогава казаха: всеки работил с екипа си. Сега е по същия начин,но с други изпълнители. И вой до небесата.
110
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този човек трябва да си замине, не да остане в опозиция, а да отиде в затвора, трябва да се зароди нормална дясна партия, основана *** интересите на дребния и средния бизнес, на хората почнали от нищото, на собствен риск и за своя сметка, а не на крупни концесионери и приватизатори тип Домусчиев, хора които не са забили и един пирон...
109
2
 
15
 
! Отговори
Пиночет трябва тука преди 7 години
до 172Богатия ще става по-богат, бедния по-беден.Питаш докога ?!1.Има още какво да се краде !2.Българина има много за губене !Как тогава искаш да скочат за промяна ??
108
4
 
7
 
! Отговори
кроткия преди 7 години
бурен, ще се трепете гербавите комунисти срещу станишевите комунисти? А дано се избиете до крак. Айде, нямам търпение, искам пуканки. Обещавам да доубия който оцелее накрая.
107
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До къса памет ли иматеМалее, как те налазиха БКП-ДС-КГБ тлочетата, щото просто казваш истината...Ай, чиститу руско робство !
106
0
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Тралала
105
20
 
2
 
! Отговори
буйния преди 7 години
погледнете го от положителната страна - народа вече е БУДЕН и ако този път БСП спечели това ще е краят им. Ще има гражданска война - българи vs комунисти. Ще ги избием до един. Никой вече няма да им търпи мизеpиите, не сме 70те,80те години когато са облъчвали народа по всякакъв начин.
104
0
 
23
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Оправдания, оправдания и пак оправдания. Били платили 6,5 мрд за КТБ и затова нямало пари за хората. А защо има за стиропор и асфалт? Защото за вас хората са материал, а не лични съдби, нали?
103
1
 
21
 
! Отговори
Уау! преди 7 години
Чакай да позная - а Корни те е поръчала, нали тикво?

Спонсорирани публикации