Бойко Борисов с едно наум: БСП се готви да купи изборите!

Заради това били смените на областните, на главсека на МВР
332
Бойко Борисов с едно наум: БСП се готви да купи изборите!
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заподозря основния си конкурент на предстоящия вот - БСП, че се готви да купи изборите.

Още по темата

Според него за това били сменени областните управители, за това сега и служебния кабинет поиска от президента Румен Радев да издаде указ, с който да остратни от поста главния секретар на МВР Георги Костов.

"Не знам как уж изборите бяха най-честните, най-прозрачните, а сега по политически причини освобождават главния секретар на МВР. Още повече това не се говореше досега, но явно, че ще се направят интервенции и БСП се готви да купи избори", коментира Борисов.

Вероятно това е първата стъпка, добави лидерът на ГЕРБ.

"Като чух за кои градове обвиняват областните управители, където резултатите на ГЕРБ са най-слаби – Видин, Монтана, Перник, но това са мои предположения", добави още той.

Борисов прогнозира, че предстои и смяна на полицейски началници. Освен това той обвини политическите си противници, че разпространяват фалшиви новини с цел да манипулират общественото мнение.

Като пример посочи информацията за спрени програми на земеделското министерство, които, по думите му, са приключили.

Бойко Борисов присъства на кръгла маса на тема "Конкурентноспособно и пазарноориентирано земеделие", организирана от Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел".

Той изрази задоволство от отчетения ръст в земеделския сектор по времето на управлението на ГЕРБ.

Сред акцентите в бъдещата управленска програма на ГЕРБ в селскостопанския сектор той открои избягването на бюрокрацията чрез въвеждане на електронни системи в администрацията, както и подготовката на кадри.

Експремиерът увери, че като спечели отново властта държавата ще упражни репресия за задължително образование чрез спиране на социалните помощи за учениците, които не посещават училище.

Бойко Борисов отсече, че ГЕРБ щяха да направят много повече по време на двугодишното си управление, ако усилията на правителството не бяха насочени към осигуряване на средства за разплащане на дългове, натрупани от предишни правителства.

Така 6,2 млрд. лева отишли за покриване на дългове и решаване на проблема с КТБ, а не са били насочени към реалната икономика и не са донесли реална полза на хората, коментира лидерът на ГЕРБ.

Министърът на финансите в правителството "Борисов"2 Владислав Горанов гарантира, че при бъдещо управление на ГЕРБ не се предвижда увеличаване на данъчното облагане, в това число и на земеделския сектор.

Сред целите им ще бъде засилване на ролята на фискалния контрол и унищожаване на практиката местното земеделие да бъде притискано от нелоялна конкуренция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горкия, пак започна да реве и да обвинява де що види. Да беше направил нещо за народа, а не само да се бие в гърдите докато всичко се руши.
101
32
 
9
 
! Отговори
къса памет ли имате преди 7 години
Борисов не е перфектен. Да, няма спор в това. Но само си спомнете БСП какво направиха преди 3 години - само за броени дни сложиха най-противния човек в държавата за шеф на ДАНС, искаш им оставката, 20-30 протеста, хиляди хора ги плюят, те се правят на ударени - това само хора с ниско самочувствие го правят. Това са плазмодии, тях не можеш да ги смачкаш, обидиш, търсиш сметка и т.н., трябва да се лустрират всички до един, а тази партия БСП - да се криминализира! Трябва да изгният по затворите!!
100
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук не става въпрос да се защитават едни или други. Истината е че всички те са продажници, предатели и некадърници.Всички по отделно, имаха възможността на няколко пъти нещо да направят за тази страна. 30 години почти, е много време. Резултатите са наяве. Бедност, корупция, престъпност, или по точно геноцид в мирно време. Докога??? Още четири години Бойко?? Още толкова БСП?? Пак коалиций с антибългарската ДПС?? Докога народе?? Докато вече не остане какво да се краде?? Или докато се стопим??
99
1
 
23
 
! Отговори
сс преди 7 години
е по-хубаво е кметове и мвр да са наши. как смеят да ги сменят въххх
98
1
 
23
 
! Отговори
Психоза преди 7 години
Мутрата си е спомнил за мишо Бирата защото наблюдавам сериозно нарушаване на връзката на болния с реалността; възприятията и представите за себе си, околните и света, както и способността за самоконтрол са тежко нарушени. Почти винаги това води до отклонения в поведението. Липсата на критичност към болестните преживявания и несъответното поведение е типична характеристика за острата фаза на психозите.
97
11
 
1
 
! Отговори
една преди 7 години
На БСП много им тича червения цвят, както и купите в картите-сърца,сърца,сърца.С най-голямо удоволствие бих им подарила орехи,чиято форма на ядката да ги повдигне към стоящото на раменете ни,а не на емблематичната им болка в ляво.Дълголетието на орлите няма нищо общо с любовта на гълъбите.И чайките са птици, а до тях най-близо са гларусите.
96
0
 
16
 
! Отговори
Българка преди 7 години
До къса паметНе, не съм била - безпартийна съм.Но е близко до ума та той изобщо не очакваше че няма да бъде избрана майката-ха ха ха ха,иначе нямаше да се изхвърли така с тая -оставка,и щеше да се потруди повече с фалшификациите.Дано съм била полезна
95
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До сега се биеше в гърдите че колкото и да купуват избори ББ винаги ще ги бие. Сега вече млъкна и почна с оправданията.
94
3
 
26
 
! Отговори
реалист преди 7 години
ГЕРБ превърнаха най - големите си фенов в свой врагове, защото управляват държавата като охранителна фирма, а ние негови подчинени.
93
0
 
30
 
! Отговори
БАЦЕ преди 7 години
Имам само един въпрос. Къде закопа 4-те милиарда от КТБ, които откраднахте с ПРАСЧО ПЕЕВСКИ.
92
0
 
24
 
! Отговори
БОРИСОВ преди 7 години
Вижда се края на твоята БИЗНЕС ИМПЕРИЯ с ЦЕЦА-СЕКСА
91
0
 
8
 
! Отговори
анти преди 7 години
Като изключим БСП и ГЕРБ -всички останала партии са *** на тоя който спечели.Партии без достойнство и морал - само и само да са във властта и да се облажат от субсидиите и депутатските банки.Всички други ги разбирам - но така наречените -патриоти - не
90
1
 
20
 
! Отговори
БАНКЯНСКИ БАБАИТ преди 7 години
Тоя що чембери съм му удрял като малък. Затуй е такъв
89
1
 
5
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До БългаркаТи предполагам си била до него щом толкова много знаеш.
88
9
 
13
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 7 години
Бойко не е цвете за мирисане. В това спор няма. Но, само си спомнете, как БСП гласува единодушно, символа на политическата корупция - Пеевски да оглави ДАНС. С това сложиха черешката на тортата на над 100 годишната си криминална дейност.Внушават ни,че трябва да избираме измежду клотингите на БКП. Не е точно така Има и алтернативи. Огледайте се, ослушайте се и гласувайте.П.П.Само да Ви кажа, че ДПС, ДОСТ и ПФ са КГБ-проекти, които гъбаркат населението на етническа основа, иначе рушат държавата
87
1
 
10
 
! Отговори
А дали? преди 7 години
Преди години Марешки си купи отбор. Стана президент, не защото много харесва футбола. Май не го харесва. НО. Някой му каза да го направи. Кой беше това? Спомняте ли си? Дали пък сега не му казаха:"С отбора нищо не стана, но я направи партия и разводнявай, лъжи, пържи и дай своя дан". Така беше. Скоро след това се отказа. Може пък и сега след изборите пак да се откаже, но да свърши работата която са му възложили. Да подведе хората. Може, да стане, може и да не стане! Как мислите?
86
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ поне са мъжкари. Поискаха му на два пъти оставката на Борисов, веднага си я даде. След първия протест. А сега си спомнете червените плазмодии какво направиха - 20 протеста, онея се правят на ни лук яли ни лук мирисали, водеха шведи от провинцията на антипротести.. комунистите са най-големия ПЛАЗМОДИИ и МЕКОТЕЛИ, те не са хора!
85
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей това е върхът на цялата възможна наглост!!!Да БСП правят какво ли не за да са на власт. Ами ти и твоята партия какви сте??? Света водица ненапита!!! Сега ще излезе че партията му е най честната. Максуда, Столипиново, Факултета и други такива "елитни" квартали, за кого гласуват??? А??? Нещастници!! Да си на власт защото си черпел с бира и кебапчета, и по 20лв някакво неграмотно население, плюс други от Турция!! Хванали се като удавници за тоя пуст кокал! Предатели и некадърници
84
3
 
22
 
! Отговори
Българка преди 7 години
До къса паметБорисов не фалшифицира изборите за президент защото просто не е очаквал че няма да бъде избран неговия кандидат,толкова много се има за велик вече
83
3
 
4
 
! Отговори
Борбата... преди 7 години
...между ГЕРП и БСП е кой да открадне повече.

Спонсорирани публикации