Нинова не иска да "пляска" с Борисов, а да дебатира

Призовава хората да бъдат питани какво искат да гледат
28 фев 2017 14:37,
57
Нинова не иска да "пляска" с Борисов, а да дебатира
Снимка: БСП

Лидерът на Столетницата Корнелия Нинова продължава сагата "лидерски дебат" с опонента си – лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

След като двамата не спират да заливат медиите с исканията си за среща "очи в очи", сега червената председателка настоя в писмо до медиите – хората да бъдат питани какво искат да гледат: Лидерски дебат или експертни разговори.

Още по темата

В писмото й пише следното:

"Г-н Борисов ми предложи по телефона утре да направим дебат между нас двамата, заедно с екипи, като заяви, цитирам: „Да представим екипите, да направим встъпителни думи, ние двамата да се оттеглим, да си пием кафенцето и да ръкопляскаме”. За разлика от него, ние приемаме политиката за сериозно занимание, а не за шоу програма. Затова оставаме на позиция, че го предизвиквам на лидерски дебат. Смятам, че той се страхува от това и се крие зад експерти.

Експертите не могат да носят политическа отговорност. Искам лидерски дебат и всеки да заяви визията си накъде ще води България, ако спечели изборите. За да спрем с размяната на реплики, имам едно предложение към ГЕРБ. Все се позоваваме на народа-  какво иска той и какво ни е поръчал. Предлагам те да посочат една социологическа агенция и ние да посочим една, и да направим бърз сондаж, какво иска българският народ да види и да чуе – лидерски дебат или експертни разговори, и да се съобразим с желанието и волята на народа", заключава Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
8
 
9
 
! Отговори
егати преди 7 години
До Андрешко . Ти не си луд, не си и за лекар ! Ти си безнадежно *** и мутант и заради такива, като тебе държавата е на тжва дередже !!!!!!
22
13
 
18
 
! Отговори
Андрешко. преди 7 години
До #11 Борисов. Защо слугува на Ердоган и пренебрегвайки всички български закони върна на Туция преследваните по политически причини турски граждани? Защо всички тунели,мостове и пътища не са поддържани и инспектирани до сега? Защо няма разследваща фирма по КТБ,която да установи,КОЙ открадна милиардите в нея? Защо няма направени никакви реформи до сега? Защо санирането на блоковете и магистралите не се правят както трябва,а парите им се крадат? Защо се съгласи да разселва бежанци в България?
21
9
 
12
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
До Joko-Ами тя Ленчето точно подарък за Корни сигурно е тъкмила...Те нали са свикнали нищо да не плащат...При тях комунизма отдаааавна дойде...
20
16
 
19
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Стрино Нинова, ко ша каеш за крадеца Еленка ПопТодорова ? Беше депутат от вашата квота ?
19
14
 
21
 
! Отговори
ТВ преди 7 години
Естествено, че Нинова я е страх да си извади експертите, защото всичките им т.нар. "експерти" са от типа на Р.Овч. Другарката си мисли, че като е строила сега цялото БСП да й козирува и да й отдава почит, може да командва и целия останал свят, но няма да я огреее... Самата мисъл, че тази може да ни е премиер, ще изпрати доста хора до урните да гласуват срещу БСП.
18
13
 
17
 
! Отговори
НЕ Е ПОЧТЕННО преди 7 години
БОРИСОВ да се крие зад екипа си!За всички е ясно кой е командвал и взимал решенията а сга той иска други хора да отговарят за решенията му.Не е колегиално!Борисов предава интересите на герб!Ако някой е сбъркал трябва той да го защити и отговаря за действията му а не да оставя хората на пангара да се оправят сами!ДОБЛЕСТНО Е ДА ПОЕМЕШ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ВЪВ ПРЯК ДВУБОЙ!
17
15
 
18
 
! Отговори
БАСТА преди 7 години
ВСИЧКИ КОИТО СЛАГАТЕ МИНУСИ ,ИЛИ СТЕ ТИК.ВЕНИ ***.ОВЕ ИЛИ ПРОСТО СТЕ МАЗОХИСТИ!!!!!! НЕ МОЖЕ "ОГРАНИЧЕНОТО" ТИКВЕ ДА СЕ КРИЕ КАТО ПО.С.РАН Г.З И НЕКВИ ТАПИ ПИСАЧИ ДА ГО ОБР.ИСВАТ!!!!! СМЕШНИ СТЕ!!!!
16
12
 
9
 
! Отговори
до 17 преди 7 години
Тоя театър сме го гледали и на президентските избори.В НТ Цачева там ,а Радев го няма и всички "много учудени".
15
1
 
13
 
! Отговори
бай ганю преди 7 години
народа искаме да гледаме конкретни отговори за конкретно неотложни реформи с подробно обяснения как ще се случати искаме да знаем за всяко планирано действие и как то и защо ще трябва да се случиискаме компетентност изчерпателносст и ясното кой е по проруски и проевропейски
14
15
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Какво ми прави впечатление : Нинова-точна,с къс изказ казва какво иска.Борисов-лакърдии,много приказки,голословия,увъртане и накрая щял да бъде там в сряда с "ЕКИПА СИ" -ти да видиш и от какъв *** ще е там.Този наистина ни мисли за ***.Спенария ще бъде: НТ готова за дебата,ГЕРБ са на линия,а Цолова с учудване обявява ,че БСП и Нинова не са се явили на срещата.Театъра е изигран отлично,думата има публиката!!!!!!
13
18
 
11
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Боко да й пусне Методката Андреев да я навре откъде е излязла
12
21
 
21
 
! Отговори
bik преди 7 години
Буда БУУУУУДааааа!!! Излез БУДА иЗЛЕЗ!!!Защо се криеш Винету ту ту ту!!! Винету е смел смел вожд!!! Ти не си!!!Ти си Асфалт паша!!!БУДА БУДА БУДА!!!
11
26
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Никога през живота си не съм виждал по проста и нагла жена от т.н. г-жа Лъжа . С нея просто не си струва да говориш , даже и на тема прос..ти..туция .
10
23
 
24
 
! Отговори
Борисов преди 7 години
НЕ РАЗБИРА ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА"ЛИЧЕН ДЕБАТ" ЗАЩО БЯГА?ЗАЩО СЕ КРИЕ ЗАД ЖЕНСКИ ЕКИПИ" ЯВНО ИМА ВЪПРОСИ НА КОИТО НЕМОЖЕ ДА ДАДЕ СМИСЛЕН ОТГОВОР.иМА ВЪПРОСИ ОТ КОИТО ГО Е СТРАХ А НИНОВА НЯМА ДА ПРОПУСНЕ ДА ГИ ЗАДАДЕ!: ЗАЩО Е "ПОСЛУШКО" ЗАЩО БОКОВА БЕШЕ СМЕНЕНА? ЗАШО НЕНЧЕВ? ЗАЩО ПЛЕВНЕЛИЕВ? ЗАЩО КУНЕВА?ЗАЩО "СЕТА" БЪЛГАРИЯ ИСКА ЛИЧНО НЕГОВИТЕ ОТДОВОРИ!ТОВА ОЗНАЧАВА "ЛИЧЕН ДЕБАТ"
9
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дебат искаме.Но да има по 5 минути за отговор тъй като знаем много добре, че негово светейшество бб не обича да го прекъсват и си плямпа локуми до откат .
8
3
 
8
 
! Отговори
хохолите капут преди 7 години
До Западноевропеецистерия започна, нали?
7
29
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова го предизвикя на дебат а тиквата започна да се увива кат п....тка "ама с експерти ама с министри абе тикво излез един път като мъж. Какво се мрънкаш.Ако може и с помощ от американското посолство ако знае предварително въпросите ако ако ако.
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
направо госпожата да инициира референдум за тоя дебат.
5
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаме конкретика, цифри, експертни оценки и ясна визия. Не искаме солови изпълнения стил Чучулина под душа гарнирани с фалшиви и ЛЪЖЛИВИ стенания г-жо Нинова.
4
31
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давай,Корни!Смажи го тоя банкянски червей.