Нинова ще дебатира с Борисов, но ... задочно, всеки ден, по въпрос

Където и да отидела червената шефка щяла да чака отговора му
219
Нинова ще дебатира с Борисов, но ... задочно, всеки ден, по въпрос
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

След като цяла седмица лидерите на двете основни партии ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова спориха дали да проведат дебат на четири очи или с екипите си, в крайна сметка стана ясно, че такъв няма да има.

Още по темата

Въпреки това червената шефка отсече, че не се отказва и засега все още е в София, така че готова да седне на една маса с него. Ако ли пък това не стане, тя ще дебатира с Борисов задочно. 

Експремиерът и лидер на ГЕРБ път отсече по-рано днес, че е бил готов на всички варианти и обвини нея заради провала на разговора им.

"Дебат с госпожата няма да има. Вчера я чаках. Угодих й на всички капризи, тя ме разиграва. Вече програмата ми е наредена - по два дена на ден", отсече доскорошният премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нинова обаче се закани, че от всяка точка на България, в която се намира ще води дебата с него. Тя отсече, че всеки ден ще му задава по един въпрос и ще чака отговор.

"Изказвам моята теза и чакам неговия отговор. Все още съм в София, но да речем: ако БСП спечели изборите, ако бъда министър-председател, отивам в Брюксел и заявявам: Господа, следващия път, когато подложите на гласувате санкциите срещу Русия, България ще наложи вето. Чакам Ви, г-н Борисов, да изразите вашата теза по този въпрос", заяви лидерът на БСП.

Иначе и днес тя продължи да настоява, че иска да дебатира само с него, защото разговорът трябва да е на ниво лидери на партии.

"Ако той реши когато и където иска, но дебатът да е лидерски", отсече тя.

Според нея дебатът да е принципен, за визията на България, а пък експертите всеки ден си спорел по телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
12
 
18
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Аз мога да дебатирам само с Бистришките тигри на софричка!
79
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Де Голти гледай страхливеца да не те догони, че ше ти пръсне червената фафла!
78
14
 
21
 
! Отговори
Човешки ресурси преди 7 години
На показаната госпожа по-приляга да си затваря миризливата уста. Всичко,което изкудкудяква показва колко е далече от реален политик.Държи се като фелдфебел и толкова е и багажа и. Казаха и доста хора - нямаш потенциал,г-жо! Къде се вреш между атовете???
77
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Където и да отидела червената шефка щяла да чака отговора мума ква срамежлива тая другарка бе :)
76
14
 
26
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Срещнеш ли гладен комунист, дай му храна. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!
75
10
 
16
 
! Отговори
... преди 7 години
Другарката поп-тодорова и тя се отличи - хаха. Много са добри! Само, че най-добре да си седят на село да пасат патките! хаха
74
15
 
23
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Тая все още не мога да разбера в България ли се кани да управлява или в Рассия - само за санкциите плямпа. Да не говорим, че въпросните санкции са против няколко предприятия и няколко олигарха, матушката въведе контрасанкции, които всъщност бият по обикновените хора
73
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебат м/у Нинова и Борисов няма да има, хващам се на бас на една дъвка идеал
72
19
 
17
 
! Отговори
Де Гол преди 7 години
Г-н Страхливеца бяга яко.
71
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова и Борисов отчаяно се пънят в театъра:- Ние сме си противници и всъщност не играем заедно.Да ама не. Колкото и да се плюете публично, мача сте го уговорили предварително.Борисов нали покри тройната коялиция и въпреки постоянното мрънкане не ви наказа.Вие след това му върнахте услугата при орешарски и сега при служебното. Покрихте ги и му замазахте злоупотребите (за които твърдите).Герб БСП и другите партии плюс Марешки работят заедно за своите интереси и за своите кръгове.
70
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В БСП има най-много милионери, а ни убеждават че мислят за бедните.
69
15
 
21
 
! Отговори
смях преди 7 години
Бойко ако има акъл, ще убие *** с мълчание !
68
4
 
6
 
! Отговори
... преди 7 години
Да, лудите превзеха политическата власт а нормалните им гласуват доверие. хаха
67
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко е типичния български "мъж" - страхлив, некaдърен, дебел. Жените тук са най-красивите в света, а и са много по-кадърни и умни от мъжете. Нека жена да ни управлява.
66
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука вече Нинова удари дъното.
65
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ и КН се карат, а третия печели
64
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безродниците от БСП никога не са защитавали българските национални интереси. Всичко в БСП е лъжа. БСП не е българска, а руска, не е социалистическа, а партия на едрия капитал, и има най-много милионери в ръководството си и накрая не е партия а организирана престъпна група за защита на чужди интереси и ограбване на българския народ.
63
15
 
13
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Борисов е пътник, трети мандат никога няма да има и след 2-3 месеца ще го дават по телевизията като следствен как обикаля арестите.
62
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чак сега разбрах защо БСП и ДПС винаги управляват заедно. Защото и двете са етнически партии. Разликата е само че едната е руска, а другата турска.
61
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова и Радев само за русия говорят, все едно нямат родина. Кажете ми как да не тръгна по широкия свят когато чужда държава ни поробва???

Спонсорирани публикации