Нинова ще дебатира с Борисов, но ... задочно, всеки ден, по въпрос

Където и да отидела червената шефка щяла да чака отговора му
219
Нинова ще дебатира с Борисов, но ... задочно, всеки ден, по въпрос
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

След като цяла седмица лидерите на двете основни партии ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова спориха дали да проведат дебат на четири очи или с екипите си, в крайна сметка стана ясно, че такъв няма да има.

Още по темата

Въпреки това червената шефка отсече, че не се отказва и засега все още е в София, така че готова да седне на една маса с него. Ако ли пък това не стане, тя ще дебатира с Борисов задочно. 

Експремиерът и лидер на ГЕРБ път отсече по-рано днес, че е бил готов на всички варианти и обвини нея заради провала на разговора им.

"Дебат с госпожата няма да има. Вчера я чаках. Угодих й на всички капризи, тя ме разиграва. Вече програмата ми е наредена - по два дена на ден", отсече доскорошният премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нинова обаче се закани, че от всяка точка на България, в която се намира ще води дебата с него. Тя отсече, че всеки ден ще му задава по един въпрос и ще чака отговор.

"Изказвам моята теза и чакам неговия отговор. Все още съм в София, но да речем: ако БСП спечели изборите, ако бъда министър-председател, отивам в Брюксел и заявявам: Господа, следващия път, когато подложите на гласувате санкциите срещу Русия, България ще наложи вето. Чакам Ви, г-н Борисов, да изразите вашата теза по този въпрос", заяви лидерът на БСП.

Иначе и днес тя продължи да настоява, че иска да дебатира само с него, защото разговорът трябва да е на ниво лидери на партии.

"Ако той реши когато и където иска, но дебатът да е лидерски", отсече тя.

Според нея дебатът да е принципен, за визията на България, а пък експертите всеки ден си спорел по телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
9
 
23
 
! Отговори
Помним ви иззроди преди 7 години
И Борисов да й задава всеки ден по един въпрос. Като:Гордее ли се с партията си, която-взриви църквата "Света Неделя"-насилствено сменяше народността на българите от Пиринско-с основателя си Благоев,който твърди-"аз не съм българин,а македонски славянин"-3 пъти фалира Бъклгария по време на комунизма и още 3 пъти по време на демокрацията- обезцениха лева 3000 пъти от 89-та до 97-*** година.- предложи Пеевски за шеф на ДАНСНаглеци от първия ден на създаването си до последния си ден!
99
9
 
16
 
! Отговори
пенсионер от БСП преди 7 години
До Гюнтер 96Малко ми е неудобно ама нищо не е работила нашата любима шефка на БСП . Да *** прощавате другари , ама така съм научен да не лъжа .
98
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко е много прозаично - на червената госпожа и трябват пари. Семестриалната такса за обучението на сина и в САЩ е 35 000 долара, а Путин плаща добре за говорене против санкциите и за признаване на Крим за руска територия. БСП винаги са продавали България за нищожни пари!
97
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно ли е др. Нинова , че имате Нобелова награда за най голямата лъжкиня и грубиянка в Европа . Те това е първия въпрос на негово величие избирателя .
96
13
 
9
 
! Отговори
Бре преди 7 години
Излишни напъни, Путин е уредил изборите отдавна.
95
12
 
16
 
! Отговори
Гюнтер преди 7 години
Таз г-жа какво е работила преди да стане Председател? За царя и Станишев разбрахме, че първата им работа е Председател.... ама за тази нямам спомен...Знаете ли, че е имало концлагер "Слънчев бряг".
94
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам да дадем властта на г-жа Нинова без избори, вижте колко е убедителна
93
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мълчанието говори повече за политиците, околкото цялата им предизборна кампания.
92
10
 
24
 
! Отговори
Любопитен преди 7 години
Борисов правилно реши да не се занимава повече с тази креслива кокошка.
91
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам да ги вкарат двамата в затвора, та да кротнат. Мисля че там и дебата ще е градивен, а и публиката ще отбрана
90
23
 
6
 
! Отговори
л преди 7 години
нинова престанете!! какво толкова се натискате? какво щте дебатирате? голяма 4аст от хората не искат да го видят! само губите от диалозите с него!махленщината не е за вас!! просто го убийте с мъл4ание!!
89
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма за какво да се дебатира.Според ББ-има успешна съдебна реформа-икономиката расте-доходи и пенсии също.-сигурността е на такова ниво,че 100 човека ги е страх на 112 да звъннат,защото МАФИЯ вече няма.С две думи "стабилно" се върви.Дали надолу или нагоре,има няколко мнения,зависи КОЙ пита.*** ще ни прави 8 милиона и всеки пенсионер ще може да си позволи всеки ден да мята пари през терасите.ИЗЧЕЗВАЙТЕ комунисти!27 години СТИГАТ!няКОЙ трябва да си тръгва,ама трябва да се гласува
88
10
 
23
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Дебатът с Нинова не може да бъде лидерски. Със сигурност ще се превърне в махленска свада с кудкудякане и клетви от страна на Нинова. Тя друго не може, тъй като е с възпитанието и манталитета на махленски гамен.
87
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лидерите на Вишеградската четворка умуват как да направят ЕС по-силен, а г-жа Лъжа мисли единствено как да защити руските национални интереси като наложи вето на санкциите срещу Русия. Такива същества като нея трябва да стоят далеч от политиката. Най-добре е да отидат в Русия и да останат там завинаги.
86
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха тази са оака от страх май :D
85
8
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До Де ГолНормално, от лудия всички бягат!
84
9
 
20
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До Анонимен 68Може, само че Нинова не е жена, а вампир в женски дрехи.
83
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Курнелио колкото и да дебатирате е все тая.Трябва да сме *** шматките да допуснем БСП и ГЕРБ да управляват.Никога повече ГЕРБ и БСП НИКОГА!
82
14
 
22
 
! Отговори
юху преди 7 години
Усещам как се заформят нови 4 ри милиарда кеш обир за червените баронески
81
12
 
31
 
! Отговори
селянин преди 7 години
Баси аз си мислех, че ако иде в Брюксел Нинова ще иска примерно да се вдигнат земеделските субсидии за БГ, или да се вкарат повече пари по програмите за селските райони. А то кво стана ще се бори в полза на чужда държава. Аз не съм много грамотен, но няма ли някой член в конституцията за държавна измяна.

Спонсорирани публикации