Драконови мерки за сигурност за концерта на Цеца

Вратите на "Арена Армеец" отварят в 18 часа
14 мар 2017 11:44,
49
Драконови мерки за сигурност за концерта на Цеца

С драконови мерки за сигурност ще бъде посрещната балканската звезда Цеца, която пристига тези дни у нас за двата си концерта на 16 и 17 март в "Арена Армеец".

Причината за засилената охрана на звездата са вследствие на излезлите наскоро в сръбските медии публикации, които информират за заплаха от отвличане, отправена от албанската мафия.

Двата близо 3-часови концерта на 16 и 17 март ще започнат точно в 20:00 часа, като първи на сцената ще излязат горещите MINISTARKE.

Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени от 18:00 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Билети за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на "Арена Армеец", както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.

Паркингът пред "Арена Армеец" ще бъде на разположение на феновете на Цеца до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. "Асен Йорданов".

Лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет.

Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Все още могат да бъдат закупени билети за втората дата за концерта на Цеца - на 16 март 2017 г. в зала "Арена Армеец". Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
орк преди 7 години
ми нормално, тя си е цял змей
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В чалгаджийски Пловдив затвориха най-големия булевард за тая скумрия ... рано или късно флоберката не прощава , ако ще с 200 маймуни да се движи грякащата мутреска :)
26
1
 
18
 
! Отговори
vlady преди 7 години
До АнонименПълни глупости! Метълът е класи над чалгата - има немалко примери за напредничави концепции като неразрешен дисонанс и дори атоналност, композиции с по няколко различни по съдържание части със смени на ритъма и мелодията, качествени композитори, инструменталисти и певци и т.н. Особено в екстремните жанрове има много творци за които музиката е призвание, начин на живот, ескапизъм и т.н, парите са на заден план съответно има и много качествени произведения.
25
2
 
9
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
От чалгата се опростява а на политиците им трябва *** народ!Ако искаме държавата ни да излезе от тинята в ,която се намира ,трябва първо чалгата да се забрани да се слуша на обществени места със закон!
24
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си нормален психически, да имаш нормални аудиовъзприятия и да слушаш метъл е несъвместимо. Потребителите на този *** са много сбъркани люде.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че има ли фенове под 18 г. леля ви Цеца?
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Roswell '47, 32Гледай,това ще ти остане.От гледане на силикон,полза няма,от чалга,още по-малко.Затова ще бъдем в задния двор на ЕС,заради чалгата в държавата и в парламента ни.
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vlady 35Просто трябва да изметем чалгаларията от Арена Армеец!
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен28И ние се дразниме от простотията в БГ,но какво да направим,като наши политици се прехласват по силикона на хитрата ромка и криминално проявена Светланна-Цеца Величкович?!После се чудим,защо имаме чалгакултура,чалга политици и чалга държава,а сърбите се радват най-много,че чрез Светлана -Цеца прокарват своята чалгакултура у нас.
19
1
 
11
 
! Отговори
vlady преди 7 години
България е с капацитет 1000-1200 души и е специализирана за симфонични концерти. Армеец е единствената голяма зала с читава акустика, в която могат да се провеждат разнообразни концерти. В диапазона 2000-5000 няма нищо читаво.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докога криминално-проявената ромка Светлана-Цеца Ражнятович ще се тътри у нас,да припечели някое евро?За съжаление,във всяка държава си има хора с ограничено мислене,та и в България.Те са основната част от феновете на вдовицата и съучастничката в престъпленията на покойния кръволок от войната в екс Югославия-Аркан.Срамно е,когато наши политици я приемат,за богаташите от БСП и техните биячи,които са любители на силикона и преграхналия ѝ глас, е ясно.
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има зала с отлична акустика, но безпросветният няма как да я знае. Това е зала "България". Но там не е място за хора,които ходят на концерти на Цеци, и тем подобни явления. Матряла се пласти в масовките, защото колкото повече, толкова по-силен се чувства.
16
0
 
11
 
! Отговори
естет преди 7 години
По музиката, която слушат ще ги познаете. Не че да си *** е порок. Това си е от майката-природа. Но да откъснеш от залъка си за това злощастие е жив мазохизъм. Какво да се прави, всеки не може да се добере до Ковън гардън. Там не пускат хора на социални помощи,защото им развалят насладата от истинското изкуство. Осма категория народ - осмо качество изкуство почита!
15
3
 
33
 
! Отговори
vlady преди 7 години
До Анонимен 28На 23 април един от най-стойностните съвременни творци Peter Tagtgren ще покаже как трябва да се правят нещата - стойностно изкуство и прекрасно изпълнение на живо без плейбек и без лигавщини при сравними цени на билетите. Човекът след около 3 месеца навършва 47, изобщо не може да се нарече старчок. Чалгата поставя нулеви изисквания пред слушателя и съответно се слуша от прости хора, метълът особено екстремните разновидности изисква интелект над средно ниво.
14
4
 
14
 
! Отговори
vlady преди 7 години
До ккАрмеец е единствената голяма зала с читава акустика. За съжаление няма такава със среден размер - Фестивална, Универсиада, Христо Ботев дрънчат и хлопат отвсякъде.
13
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лично аз не бих отишъл на концерт на Цеца, но ме дразнят и по-долу коментиралите културтрегери, които пияни-заляни и/ или нашмъркани отиват да друсат мазни и плешиви тимберици на концерти с жица и тенекемузика. Същата се изпълнява от огладнели за хероин, *** и пиене старчоци, но нашенските дeбuлu така се чувстват част от световния елит. И нека музикалните пристрастия да не се отъждествяват с интелекта и успехите на хората. Критикуващи пocepkoвцu!
12
3
 
1
 
! Отговори
Жоро Бонев Жоров преди 7 години
Аз не съм обидил никой, въпреки, че толкова ми е Ъкъла. Само написах истината (200000 човека), но това явно е обидно за "умните и красивите". А на теб щом нети пука, защо четеш статията а ? Ама такива сте ми ясни. Само по музиката, която слуша някой определят що за човек е. Това се казва дарба.
11
0
 
5
 
! Отговори
до фенка преди 7 години
За преатала ще има *** и магарони!
10
9
 
1
 
! Отговори
Жоро Бонев Жоров преди 7 години
Явно не си чувал за стадион "Мала Маракана" - стар капацитет 110000. Но на концерта на Цеца сцената е до едната врата, а терена и лекоатлетическата писта са пълни. Има клипчета.
9
4
 
8
 
! Отговори
фифи преди 7 години
Цеца е любимка на тиквата и той и плаща по задния начин от наште пари. Повечето ще бъдат с покани, раздадени познайте откъде. А единственият клепоух гербераст тук дгд!

Спонсорирани публикации