ГЕРБ и БСП в един глас: Турция се меси във вътрешните ни работи

Александър Ненков и Манол Генов с коментар за парламентарния вот
Обновена: 22 мар 2017 10:18 | 22 мар 2017 10:15, Анисия Иванова
114

Представителят на ГЕРБ Александър Ненков и колегата му от БСП Манол Генов коментираха напрежението с Турция в студиото на "България сутрин". Те застанаха единодушно зад мнението, че несъмнено има вмешателство във вътрешнополитическия ни живот от страна на южната ни съседка.

"Трябва да има затягане на границите - турската и гръцката. Намеса от страна на Турция безспорно има. България трябва да има добросъседски отношения, но това не трябва да означава, че сме слаби и няма да се защитим от чужда намеса", обясни Ненков.

Неговият събеседник от БСП добави, че службите за сигурност и държавата е трябвало да реагират много по-ясно и решително.

"Подкрепата за партия ДОСТ е едно предупреждение. Служебното правителство трябваше по-твърдо да изрази своята позиция, не само да извика посланика на Турция. Службите трябваше много по-категорично да реагират", добави Генов.

Двамата коментираха и възможните коалиции, които могат да се съставят след изборите.

"Битката между лявото и дясното е битка между това държавата да преразпределя повече протекционизъм и да се опитва да централизира всичко в себе си, и десните политики, които искат да акцентират върху индивида - да бъде по-образован, по-находчив и да има повече амбиции", обясни Ненков в студиото на Bulgaria ON AIR.

Възможни коалиции от страна на ГЕРБ, според Александър Ненков, могат да се съставят с десните партии. Той категорично отхвърли евентуална коалиция с ДОСТ или ДПС.

"Всички, които подкрепят нашити политики са потенциални кандидати за коалиция. Никога не казвай никога в политиката", обясни от своя страна Генов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заплахата от Турция е кремълска пропаганда с цел да се хвърли България в прегръдките на "братска" Русия !
55
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Русия нищичко не споменават. А тя е най-голямата заплаха за демокрацията. Тя мъти водата на Балканите и насърчава Ердоган.Доказателства колкото искаш, стига да желаеш да ги видиш.
54
0
 
11
 
! Отговори
Дичо моториста преди 7 години
До Киро кофражистаНе ме карай да гласувам за синове набивши партийни секретари.Молим те,познаваме се.
53
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво да гласувам ? Какво ми предлагат на политическия тезгях-едно НИЩО,само празни захаросани приказки .Защо никой от основните партии не предлага ,че ще проведе допитване до НАРОДА за членството ни в НАТО и ЕС,за смъртното наказание ,за това,че ще ще забранят помощите и детските за малолетните и неграмотни цигануши които на 15 г.вече имат 3-4 чавета ,а ЗАЩО никой не предлага най важното което иска целия български народ -СЪД за виновниците за криминалния ни грабителски преход.
52
7
 
6
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Интересно, както и ГЕРБ и БСП пискат в един глас, на човек направо му се дощява да гласува за ДОСТ с кеф. Май наистина ще подкрепя ДОСТ, да гледам с кеф как останалите пискат.
51
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЯЛАТА ТАЗИ САПУНКА С (ДОБРИЯ ДОГАН И ДПС) И ЛОШИЯ МЕСТАН И ДПСТ СЕ ПРАВИ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ ДА СТАНЕПРИЕМЛИВО ПРЕД БЪЛГАРИТЕ УЧАСТИЕТО НА ДПС В УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ КОЯТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ,А ДАЛИ ДПС ЩЕ Е С БСП ИЛИ ГЕРБ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ,ВАЖНОТО Е НАЦИОНАЛИСТИТЕ ДА ОСТАНАТ ИЗВЪН ВЛАСТТА ,ТО ТОВА СЪЩОТО КАЗА ТЕЗИ ДНИ И ЕВРОДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ КОВАЧЕВ,КОЙТО ОБЯВИ,ЧЕ ЗА БРЮКСЕЛ БИЛО НЕПРИЕМЛИВО УЧАСТТИЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛИСТИ ПРЕДВИД ПРЕДСТОЯЩОТО НИ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА ЕС
50
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изборите са Измама ,Който гласува ,подкрепя тази порочна система и крадците наречени политици.Сега за да се вдигне политическото напрежение,а оттам и изборната активност си кукловодите си намериха поредното политическо плашило ,този път в лицето на смешника местан,доскоро ни плашеха с ДПС и Доган,сега ДСП и Доган(са хубави) ,а ДОСТ и Местанчо лоши и всичко това се прави след изборите гербавите и комунистите да си намерят оправдание за коалиция с ДПС
49
0
 
1
 
! Отговори
До циника преди 7 години
Жив и здрав, ти и семейството ти
48
0
 
0
 
! Отговори
До Циника преди 7 години
Пич и аз не се заяждам ама нямам намерение да задоволявам любопитството на хора които разсъждават като теб на тази тема!
47
1
 
2
 
! Отговори
Циник до Санчо преди 7 години
Санчо ...тези с вазелина няма да ги коментирам, че ще те заболи :-)Иначе на въпроса ти - чел ли си притчата ца Сизифовия камък?Когато виждаш, че нещо е безмислено - просто преставаш да се занимаваш...и се махаш! Времето за всеки от нас е броено, и ограничено!Аз отдавна се махнах - построих нов живот за семейството ми! Салаткоракиените...биракебапчени борби са загуба на време!
46
1
 
0
 
! Отговори
John преди 7 години
Здравейте, аз съм родом от град Сливен, който не е толкова далеч от депо "Novo -Selo" в България.Аз наскоро се премести от там до Германия и сега мога да говоря за всичко, което се случва в тези места свободно и не се страхувайте от това, което по някакъв начин да отврати на местните власти. Сестра ми, от Pydarevo казва "... в нашата област е военна тренировъчна база на НАТО, която трябва да се обучителни сесии за нашите войски.Но аз живея там забелязах, че няма проучвания, не се извършват
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА - месят се, но Вие им позволихте с вашите решения!
44
0
 
7
 
! Отговори
! преди 7 години
Пригответе се за новата тройна коалиция ГЕРБ + ДПС + Марешки (+ няколко патриотични пръста)
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как се меси като червен Кънчо каза, че Дост с 0,7% няма да видят парламент?
42
5
 
7
 
! Отговори
ист преди 7 години
Не знам как Турция се меси в управлението на България.Знам че ДПС винаги се е месила в управлението в съюз със СДС, НДСВ и постоянно с БСП. ДПС и ромите са от една и съща кръвна група с БСП.
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Много десномислещи ще гласуват за БСП и то е факт "".................За съжаление е така !Десните партии в България ни докараха до там ние десните да няма за кой да гласуваме.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До От Санчо П До ЦиникПич, не че се заяждам, ама ми стана интересно като прочетох какво си написал. Би ли ме светнал, как точно се бориш? Какво конкретно правиш? Интересно ми е просто, пак казвам, не се заяждам
39
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много десномислещи ще гласуват за БСП и то е факт
38
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дост изплаши всички ***. Как да не гласуваш за тях
37
3
 
1
 
! Отговори
От Санчо П До Циник преди 7 години
Пич аз не съм спрял да се боря, а ти щом разсъждаваш по този начин бери взелин и газ да ти е як да взимаш каквото ти дават!

Спонсорирани публикации