Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!

Блокирането на границите нанасяло вреда на страната ни
Обновена: 22 мар 2017 22:48 | 22 мар 2017 22:32, Камелия Цветанова
338
Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!
Снимка: Булфото, архив

Министърът на труда и социалните грижи на Турция Мехмед Мюезиноглу призова българските власти да не създават пречки на граничните пунктове за пътуването на желаещите да гласуват в България на вота в неделя.

Още по темата

На среща с избиратели в Ипсала Мюезиноглу заяви, цитиран от БТА:"Призовавам българските власти да не се поддават на провокациите на крайните националисти, нека в името на демокрацията бъдат по-уважителни към правото на вот на гражданите от турски произход с български паспорти, за да могат те да упражнят правата си. Нашето желание е България да не позволява такива действия като блокиране на границите, спиране на автобусите, действия, които нанасят вреда и на самата България. Очакваме от българското ръководство да прояви демократично отношение като осигури и гарантира правото на всеки неин гражданин да гласува спокойно и без притеснения".

Турският министър посочи още, че неговата страна се надява, че случаят с блокирането на гранично контролно-пропускателен пункт на турско-българската граница преди два дни, когато бяха спрени 5 пътнически автобуса от Турция към България, ще остане изолиран случай и че ще бъдат взети необходимите мерки, за да не се повтори това.

Предишния ден валията на Одрин Гюнай Йоздемир призова българските власти да не допускат действия на радикални националистически групи, които блокираха пътя край турско-българската граница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DSNНа теб може да ти е кеф да замениш *** с някой ***, но не всички сме трансджендъри.
12
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друго си е при Радев. Станахме отново роби на османците. За месец. Приемат неговото мълчание като съгласие.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А отговорът на нашите министри е ... ???
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като заплаха ли да го приемем?
9
0
 
19
 
! Отговори
и кво преди 7 години
тука някви *** пак се разплакаха - незаконно било. А законно ли беше миналата година когато гърците блокираха границите?!?! Закона го определят избранниците на народа по волята на народа. Закона е създаден да служи на хората, а не хората да служат на закона !!! Забранявам на антибългарите да се обаждат тук с жалките си цвърченета !!!
8
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето докъде ви докара толерантноста. Един никакъв ре.зан да ви казва да не спирате автобусите защото трябва да гласуват и да изберат един ре.зан чвор за бг парламента. А тези които милеят за България ги нарича радикални националистически групи. И това доживяхме да чуеме от един на който прадедите му са ни клали като кокошки! Евах те у държавата евахти управниците а и да *** и народа заспал!
7
2
 
24
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Тия, които не плащат данъци, осигуровки и здравни такси в страната - могат да гласуват за Ердоган.
6
4
 
16
 
! Отговори
Даа преди 7 години
28 години не можем да си подредим къщичката и да направим един обикновен и нормален изборен кодекс, сега всички други са ни виновни! Ганьовска работа. Да се оплачим на арменския поп, може да помогне!
5
0
 
23
 
! Отговори
Лоша работа преди 7 години
Международното право в момента е на страната на анадолците. Колкото и неприятно да е - това е положението! Първата ни работа след изборите трябва да е да се нарпави нов изборен кодекс и по този начин ще елеминираме гласовете на турците, и гласовете на атакистите. Тоест ще спечелят нормалните хора!
4
1
 
43
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Крайно време е тоя въпрос да се реши с просто правило - живееш в България повече от 5 години и тогава гласуваш. Тия, които са в чужда страна повече от това време - да забравят да определят кой какво!
3
3
 
35
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Пълен смях. От блокадата на границата и липсата на законодателство печелят само разните *** в Анадола и атакистите тук. Да си бяха оправили законодателството, вместо сега да нарушават законите. Колкото и неприятно да звучи, никой няма право да попречи на "сънародниците си" да гласуват. Проблема е в гражданството и изборното законодателство. До сега къде спаха да го оправят?
2
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турският министър направо ще се "взриви" от яд.
1
4
 
48
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Крастав и въшлив ислямски главорез ни нарича 'крайни националисти", говори за "права и демокрация"!Ай сектир и сус бе пезевенк!

Спонсорирани публикации