От границата: Аз съм българска гражданка, защо да се връщам?!

Спрените от Турция изселници недоумяват защо не ги пускат
Обновена: 24 мар 2017 22:42 | 24 мар 2017 17:45,
398

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
11
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
В Неделя всички за патриотите!!!
119
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се съзират компетентните Органи , а този сайт да се забрани само всява злоба и омраза сред хората
118
4
 
7
 
! Отговори
Лукойл патриоти преди 7 години
Откъде-накъде , Лукойл " патриоти " , руски фашисти-ибрици и ДПС-цъpвyли като Mypгaвия MaHгaл Валери Симеонов , русенския тлъст пидaл Каракачанина и перхидролния пиндел Болен Пидеров , ще определят какво да се случва в България? Едно време трябваше да ги изгоним всичките безродни pycoфилиcтици-комунисти и за това още си плащаме , като хората.
117
9
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ преди 7 години
Какво удоволствие е да гледаш как пркаженото московско, диво азиатско и варварско племе се скапва все повече.Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност...Мразя ви и не го крия.СМЪРТ ЗА русия.
116
3
 
6
 
! Отговори
Емил Г преди 7 години
ТОЗИ ФОРУМ Е НЕ ВАВ РЕД. ЗЛОБАРИ, ФАШИЗОИДИ И МРАЗЕЩИ РУСИА. ПОЧТЕННИТЕ ХОРА ДА МЕ ИЗВИНАТ.
115
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете хората да влязат в страната си ве диваци,по кой закон и блокирате пътя ? Та това са български граждани ,не стига ,че навремето ги гонихте като кучета от родните им места а сега ги и мачкате.Закона казва ,че тези хора са български граждани и имат право на глас а вие вие сте диваци,долни ,гнусни интриганти.Съд за България в Страсбург
114
2
 
19
 
! Отговори
EU преди 7 години
Валери нарушава чисто човешки Права , а що се касае до Изборите има си Органи и Институции в Европа да кажат кой е прав и кой крив , не е този пътят за решаване на Проблемите
113
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Криво да седим...право да говорим.Патриотите нямат никакво право да спират автобусите.Знае се че ще гласуват под строй но това не може да е причина да се блокира границата.Дожижях да чуя че Дончева най накрая спомена че трябва да се повдигне въпроса за двойното поданство...Дано да стане всекидневна тема това двойно поданство....
112
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тази ли бабичка ще гласува? А тя има ли представа какви става у нас? Няма разбира се. Дали и билета и ги увили в брошура на гаДОСТ. Този дърт козел Месран трябва да е в затвора за предателство. Хей, резньовци, гласувайте си в Турция. Ние не ходим да ви решаваме проблемите в Турция. Обратно в Турция и не ни мърсите земята.
111
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
положителното от шоуто - никакви секции повече в чужбина, тъй и тъй ги извозват под строй с автобуси, даже някакъв певец подире им натирили за таманене на номера, никакво пилеене повече на милиони за разнасяне насам-натам на бюлетини.да ги видим избраниците в парламента какво ще мънкат пак след изборите, включително и за мъртвите души в списъците.
110
6
 
12
 
! Отговори
РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ преди 7 години
До МечоВИЖ КВО БЕ МЕХМЕД , ТОВА Е ПРАВО НА БЪЛГАРИТЕ ДА ЗАЩИТАВАТ ДЪРЖАВАТА СИ ОТ ЧУЖДО НАШЕСТВИЕ И РОДНИ ИЗМЕННИЦИ КАКВИТО СА ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! А ТИ СИ САМО ТУРЧЕЕЩ СЕ РОМ ,НЯМА ТУРЧИН МЕХМЕД НА КОЙТО МУ ВИКАТ МЕЧО !
109
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валери Сименов на Съд в Евриоейския Съд , там да се прави на ***
108
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам за какво обвинявате патриотите! За да променят законите те трябва да имат мнозинство в парламента, а го нямат, защото българина е шубелия и не гласува масово за тях.
107
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едва преглатнали Смяната на Имената сега ги гонят обратно , само за Хага е тоа мангализиран Валери
106
6
 
10
 
! Отговори
Мечо преди 7 години
Разбрахте ли сега че Шиши, командва всички,кога иска отворена границата ,кога иска затворена,Патриоти,Банки, прокурори,партии всички него слушкат. Скоро в България ще останат:Шиши, патреоти, продажни политици,мафията на Шиши и отрочетата на тези изброените преди тава!!
105
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, те определено идват на изборен туризъм. Но такъв е законът, че имат право на глас, дори е задължително. Може ли да участваш в изборите и да се опитваш да попречиш на други да гласуват. Според мен, това, което правят т. нар. "патриоти" е погазване на закона. Вярно, че изборния туризъм е нещо неприятно, но е законно. Просто нека патриотите влязат в парламента и променят закона.
104
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не тези са проблема ! Има 2 етнически партии. Проблемът е в секциите в чужбина. Има градове в Холандия и Дания със секции и по 2-3 български имена, всички останали са турци.
103
0
 
9
 
! Отговори
Исмаил преди 7 години
(Нов - ДВ, бр. 1 от 1991 г., изм., бр. 10 от 1993 г.) Който чрез насилие, заплашване или по друг незаконен начин принуди някого противно на убежденията или волята му да участвува или да напусне политическа партия, организация, движение или коалиция с политическа цел, се наказва с лишаване от свобода до три години или глоба от сто до триста лева.
102
10
 
12
 
! Отговори
на Съд в Страсбург преди 7 години
Гавра с хората които едва са преживели Възродителен Процес , тука вече Валери нарушава човешките права на български граждани затова на Съд в Страсбург да си казва каквото е решил там пред Съда
101
9
 
4
 
! Отговори
Емил Г преди 7 години
ЕТО И МЕСТАН ДОРИ ГО КАЗВА! ТА, ЗАСРАМЕТЕ СЕ! ДО КАДЕ ДОЙДОХМЕ, ОТ ЗЛОБАТА ДА ТИ ГО КАЖЕ ДРУГ ЧОВК ДА, РЛАШТАМЕ ДАНАСИ В ДРУГА ДЪРЖАВА, НО ЗАШТО ДА СМЕ ПО-ЮАЛКОБЪЛГАРИ? ДА ПЛАШТАШ ДАНАСИЕ И ПРАВО И ЗАДАЛЖЕНИЕ. ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ. ТИ, ПЛАШТАШ ЛИ... ПИСАТЕЛА?

Спонсорирани публикации