"Воля" готова да работи с всички, които искат промяна

Стефан Августинов коментира слуховете за учредяването на партията
Обновена: 24 мар 2017 11:17 | 24 мар 2017 11:05,
16

Координаторът на движение "Воля" Стефан Августинов коментира слуховете и критиките за достоверността на документите, с които е учредена партията на Веселин Марешки. В предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR той обясни, че предишната партия на Марешки - "Либерален алианс", е с изтекла давност и не е пререгистрирана на двете инстанции Софийски градски съд и Върховен административен съд.

"Това, че някой от администрацията не си е свършил работата, не е наш проблем. Трябвало е тази партия да бъде девалидизирана и заличена", обясни Августинов.

Относно политическата среда гостът заяви, че само неговата партия се опитва да промени нещо. Също така изрази силно съмнение за резултатите от предизборните социологически проучвания.

"Ние влязохме в територията на статуквото. Само ние се опитваме да го разбутваме. Резултатът от проучванията, който се обявява на екран, са неверни. Хората са уморени от политиците в статуквото", каза гостът.

Августинов заяви, че движение "Воля" ще се сработи с всички, които искат промяна и са решени промените да се случват, а не само да се искат.

"Възможно е да работим във всички посоки, стига това да доведе до резултат. Нещата са стигнали до там, че хората нито могат да правят бизнес, нито могат да живеят. Те оцеляват. Една от партиите, ГЕРБ или БСП, няма да бъде водеща част от бъдещия парламент. Движение "Воля" ще бъде", сподели той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
222 преди 7 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ герб НА ВЛАСТ, ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО !!!!!
8
5
 
4
 
! Отговори
Да сме наясно! преди 7 години
НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА КОРНЕЛИЯ - това да го има предвид всеки, който дойде да ме агитира в своя полза!Виждам у Марешки някои добри черти, но ако държи да не ме изтърве като гласоподавател, да не афишира, че би работил с всеки или че платформата му има общи моменти с тази на БСП.БСП има общо само с Коминтерна и е вярна единствено на собствените си интереси, а те винаги са били пагубни за България! Цялата идеология на комунистите е на принципа "Мижи да те лажем!"
7
1
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
Поредните политически олигофре.ни. Как така с всеки, бе кратун, нали има различни програми, различни идеи и трябва да пасва на вашата? А ако промяната е към по-лошо, защо да работите за такава промяна?
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патерицата на гробарите да не се бута между шамарите! Марешки го мислех за независим но се оказа че хич даже нее независим а виси като паяк. С какъв акъл даде подкрепата си за Цачева. На тези избори ако вкара дупетати в парламата те ще са в подкрепа на гробарите. Много пъти съм се чудил кои ходят и гласуват вече 27 години като всички са едни и същи. Погледнете ги кои са там. Охранени *** със затлъстяли мозъци които са там за лична облага. Виж те им банковите сметки и ще разберете какви са!
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лаиците са лаици и това е! Как ще работите всички секти заедно!"Когда в товарищах согласья нет, На лад их дело не пойдет, И выйдет из него не дело, только мука."У нас много вожд, малко индианец!Вижте само какво става с РБ, ДаБ, НР. Така могат да отидат 200-300 години.Ами с т.нар. "Патриоти", те пък отиват който ги привика! Кеф ти ГЕРБ, кеф ти бсп!А сега и "Воля", паролата била "промяна". Те всички са за промяната (в собствена полза).Залагам, че нищо добро няма да излезе от 26.III!
4
1
 
7
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Роднина ,аптекар,роднина бензинажия.....
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХАХА, КАТО ГЛЕДАМ КАК СЕ БИЯТ......"ДА,БЪЛГАРИЯ" СЕ ОЧЕРТАВА СПАСИТЕЛЯ! :)))))))
2
3
 
10
 
! Отговори
НЕ на ГЕРБ и БСП! преди 7 години
Истината е , че Герб и БСП не заслужават да яхнат народа отново. Не заслужават, не си правете илюзии, че Герб са се научили да управляват, не забравяйте Цецо с 6те апартамент,стериопор за 2 милярда, здравната каса..мислете хора,мислете. БСП те колото и кожи да наденат все са си същите кръвопийци, тяхното е перфектно стикована мафотска организация, не си правете илюзии. Само прилагане на резултата от референдума има шанс да промени нещо..ако някой наистина има воля да промени нещо..
1
1
 
13
 
! Отговори
Циник преди 7 години
С всички....у нас си е така...всички с всички!Само не се бутайте...в народната каца има за всички!

Спонсорирани публикации