Томислав Дончев гласувал за идея, обединяващи българите

Утре ще е добър ден за българската демокрация, смята той
26 мар 2017 14:15,
11
Томислав Дончев гласувал за идея, обединяващи българите
Снимка: Facebook

"Ако съм търсил нещо през последните години, то е голяма идея, която да обедини българите, защото историята показва, че когато българите са обединени могат много, могат почти всичко". Това каза водачът на листата на ГЕРБ в Габрово Томислав Дончев.

"Държавата ни е една, ние нямаме друга и политическата борба не бива да руши основите й. Боя се, че тази предизборна кампания ги ерозира", каза още той.

По думите му всяка изречена дума от политиците остава в съзнанието на хората.

"Най-лошото е, че политици, които имат претенции да управляват държавата дават лош пример. Някои убедиха хората, че Европейският съюз е лошо място, че НАТО е по-скоро заплаха, отколкото преимущество, че концесия и обществена поръчка са лоши думи. Същественият въпрос е как може да се работи без тези инструменти. И аз съм по душа революционер, но има неща, които трябва да се преосновават, има такива, които трябва да се съхраняват", добави Дончев, цитиран от "24 часа".

"Много е лесно да мразиш и хулиш, но след днешния ден идва утрешния, в който ще трябва да носиш отговорност за всичко, което си направил. Защо забравихме такива скучни неща като здравия разум", попита риторично Томислав Дончев.

Той беше категоричен, че утре ще е добър ден за българската демокрация, защото народът ще се е произнесъл и волята му ще са материализира. Дончев беше категоричен и, че следващите избори трябва да бъдат по нова система.

"Направихме едни избори, които не бяха съобразени с резултата от референдума. Това не ги прави формално нелегитимни, но неприятният вкус остава", каза Томислав Дончев. По думите му за мажоритарния вот трябва да се намери разумно решение и това трябва да е от първите задачи на новото Народно събрание.

Всичко за изборите следете във Facebook страницата ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гнuдa.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Утре щял да е добър ден за българската демокрация" - ааа, не съм съгласен да крадете мисли на Сашко Йорданов. Не така.
7
4
 
2
 
! Отговори
Свидетел преди 7 години
На Томислав Дончев му е 23см, с цели 7см. повече, отколкото на средния българин и с цели 2см повече, отколкото на мъжете в 99-тия персентил!
6
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Браво!ОЧАКВАТ ГО И В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ТАРТОРА ИМ КРАДЦИТЕ НА ЕС ФОНДОВЕТЕ
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, милият, той би "по душа революционер"... Ми вземи да спретнеш една чистка в партията ви, бе, Дончев, разкарайте калинките и слугинажа и най-вече главната тиква, той дърпа партията ви назад! Изчистете си партията, Дончев, иначе губите!
4
1
 
4
 
! Отговори
O, bedi, ne nie преди 7 години
riazane na koteshki opashki li?
3
0
 
13
 
! Отговори
За каквото преди 7 години
искаш си гласувай, череп! По-важното е, че пак 50 % няма да гласуват, нагледали се на нагли и прости крадци като Вожда ти и цялата му шайка, комплексирани от прислугването в минало време на разни ***, които са ги учили на кражби и тарикатлъци.
2
1
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Идея обединяваща българите е Бойко да влезе в пандиза!
1
15
 
2
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво!Блестящ млад политик, когото го очаква много голяма политическа кариера в името на службата към родината!Браво!

Спонсорирани публикации