Борисов ще е депутат от Пловдив, отваря място за Бъчварова

Цветанов ще представлява Търново, Горанов - София
Обновена: 1 апр 2017 16:55 | 1 апр 2017 16:45, Веселина Йорданова
182
Борисов ще е депутат от Пловдив, отваря място за Бъчварова
Снимка: БТА, архив
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще влезе в Народното събрание не от столичния 25-и МИР, а от Пловдив-град, където също бе водач на листата, съобщи “24 часа”. Така той отваря място в парламента за бившата вътрешна министърка Румяна Бъчварова, която иначе оставаше отвън.
Още по темата
 
В 25-и МИР с преференции депутат от ГЕРБ става 11-ят в листата Христо Гаджев. Той измества доскорошния енергиен министър Теменужка Петкова. Тя обаче влиза от Търговище, където е водач на листата.
 
Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов е избрал да влезе от Велико Търново и така освобождава мандат в Благоевград за Димитър Гамишев от Гоце Делчев.
 
Томислав Дончев избра да влезе от родното Габрово, благодарение на което депутат ще е Мария Илиева от столичния 23-и МИР. Тя бе кандидат-кмет на ГЕРБ при частичните избори в район “Младост”, на които стигна до балотаж, но го загуби от Десислава Иванчева.
 
Владислав Горанов ще влезе от столичния 24-и МИР и отвори път на втория в Силистра - бившия депутат Алтимир Адамов.
 
При Патриотите само лидерът на НФСБ Валери Симеонов бе в две листи. Той предпочете да влезе в парламента от 23-и МИР в София, като така остави извън Народното събрание втората в листата Миглена Александрова от “Атака”. С решението си Симеонов гарантира депутатски мандати на своите съпартийци от Бургас Християн Митев и Йордан Апостолов.
 
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ знаково влиза от Кърджали и освобождава мястото си в Търговище. Вторият в Кърджали - кметът Хасан Азис, вече се отказа от парламента.
 
Делян Пеевски отново ще е депутат от Пазарджик и така в парламента влиза Елхан Кълков от Благоевград.
 
Камен Костадинов влиза от Бургас и така отстъпва мястото си на бившия шеф на отбраната ген. Симеон Симеонов във Велико Търново. От тази листа на ДПС се отказа пък Ивелин Розинов.
 
Венка Кутева от листата на БСП във Велико Търново, която скочи напред с преференции, също се отказа и така освободи депутатското си място за четвъртия - местния лидер Валентин Ламбев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои са тия селянджъри, верно ли тия са интелигенцията на нацията, да не са завършили някое килийно училище дипломи имат ли истински.
32
0
 
36
 
! Отговори
на снимката преди 7 години
Тези дето ги виждате на снимката са всъщност вдигачите на цените. Вдигат цените, за да си напълнят джобовете с пари от партийните фирми, включително и Топлофикация.
31
0
 
28
 
! Отговори
ЧЕСТИТО ПЛОВДИВ преди 7 години
ЧЕСТИТО ОТ ГЕРБ НЯМА НИТО ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН ЗА ДЕПУТАТ.САМО СЕЛЯНИ.АМА ТЕ В ГЕРБ СА САМО СЕЛЯНИ ОСОБЕНО В ПЛОВДИВ 99% СЕЛЯНИ И ЛЮБИМОТО ИМ Е ДА ОБИЖДАТ ПЛОВДИВЧАНИ НА СЕЛЯНИН КАТО РОМИТЕ ДЕТО СЕ ОБИЖДАТ НА РОМ АМА ТЕ НАЛИ И ВСИЧКИ РОМИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ТА НОРМАЛНО И ВСЕ ПОДБРАНИ ДРУГАРИ ОТ БКП СТАВАТ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ
30
33
 
3
 
! Отговори
Добро дело! преди 7 години
Гласувахме за ГЕРБ, спасихме засега България!Когато се наложи, отново ще ги изберем!
29
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле ,леле, леле ! -Ужас !За тези ли гласувахте ? Вярно ли бе хора?
28
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой от кой по-ценен. Да умреш от смях.
27
1
 
28
 
! Отговори
д-р преди 7 години
При това поголовно гласуване за "герб", няма да е зле да се проведе една хубава акция за стерилизиране на гербогласуващите, с цел намаляване на гербопопулацията.
26
1
 
31
 
! Отговори
se преди 7 години
Срам за Пловдив !Срам ,че избраха един провалил се политик обслужващ интересите на запада.
25
24
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Глад за ***! Никаква тяхна фирма да не бара обществена поръчка! Само глад и бой ги оправя! Още поне 3 мандата и ще се гътне червената старица.
24
4
 
33
 
! Отговори
5 милиона мнозинство преди 7 години
Милион и сто хиляди са гласували за т.н. "герб", а 5 милиона не са гласували за тях. Следователно, новото правителство трябва да бъде излъчено от мнозинството - от тези 5 милиона българки и българи!
23
2
 
30
 
! Отговори
Pussy Riot преди 7 години
***-то Бъчварова става депутат, ***-то Борисов я спасява. Задава се правителство, тип *** Riot.
22
14
 
4
 
! Отговори
Курнелия Нинова преди 7 години
Aз пък бях много отворена, но накрая...
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И БОРИСОВ ТРЕТИ КАТО БОРИСОВ ПЪРВИ- ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ ЗА БОРИСОВ, СРЕДНИЯ ЗА НАРОДА.
20
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудим се как ще живеем без да гледаме и чуваме стържещият глас на Цецка Мамата, без нежния взор и мъдра мисъл на Бъчи Социоложката? Но Н.В. Съдбата чу тъжният ни вопъл и помогна, двете тлъсти тетки влазат в НС. Лошото е, че за внучетата на Бъчи няма кой да шие терлички, да им пържи филийки и чете приказки. Тя отново ще къса време от семейството си за да го отдаде за напредък и демокрация. А Цуцка горканата май ще се размине с шеф на парламента. Толкова я измъчи народа като не гласува за нея, но
19
0
 
33
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Какъв е този сбирщайн на снимката? Нелицеприятни мошеници, загробили и без това бедната България, тези ли избрахте? Всеки 3ти е гласувал за тях, не мога да повярвам! Да не ги знаехте какви са- да сте се объркали... ама те 2 пъти ни изклатиха, а ето че и трети път ще има.Българинът явно е мазохист.
18
0
 
23
 
! Отговори
Росен преди 7 години
Продължение на коментар 12 : Т а , държанието на тези от снимката е такова ,като че ли те не са виновни за всичко това. Тази новина трябваше борисов да ни я поднесе много преди изборите , даже преди да е имал намерение да абдикира от властта за пореден път. Защото това са го знаели ,но са си мълчали и са чакали да стане чудо.ПродължениеВиновни са ГЕРБ и Борисов,но са чакали да минат изборите ,защото иначе щяха да гледат управление през крив макарон.
17
1
 
29
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
Искам да ви съобщя от личен опит, че Лили Павлова е доста палава под завивките
16
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия на снимката имат общо IQ=3,14
15
1
 
19
 
! Отговори
До Росеньее преди 7 години
Който е на топлофикация да му мисли :д
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов отвори място на Дукова,а Петкова на Бъчварова.Как без тези ценни кадри-оправиха МВР,образование,енергетика.Боже,колко умни хора има в България,а кой е в парламента.Цачева е най-умна от тях.