Подписаха: ГЕРБ и Патриотите официално заедно във властта

Щастлива новина за целия български народ, доволен е Валери Симеонов
Обновена: 27 апр 2017 10:52 | 27 апр 2017 10:48,
118

Снимка: БТА

ГЕРБ и "Обединени патриоти" вече официално са управляваща коалиция. Лидерите Бойко Борисов, Красимир Кракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров подписаха коалиционното споразумение за бъдещото правителство. 

Още по темата

Това стана в парламента минути преди лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер да вземе от президента мандата за съставяне на правителство. 

Подробности за разпределението на министерствата между различните партии обаче не бяха обявени. Те ще бъдат част от анекс към коалиционното споразумение, който предстои да бъде подписан в началото на май. 

От новата управляваща коалиция потвърдиха единствено, че бъдещият кабинет ще има четирима вицепремиери и 17 министри. Едно от вицетата ще има като ресор подготовката за председателството на Съвета на ЕС. 

"Решенията ще са взимат с консенсус, ще има коалиционен политически съвет, който ще е от шест човека", разкри още детайли от спораземението Валери Симеонов. Коалиционният съвет ще се събира всяка седмица и ще постига пълен консенсус по всички въпроси. 

"Идеята е да няма капсулиране в отделни министерства - това е наше, това е ваше. Играем отборно, затова в политическия съвет ще се взимат решенията и после те ще отиват в изпълнителната власт", каза Волен Сидеров.  

"Чесито, щастлива новина за целия български народ", завърши накрая Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** на Бойко!:)
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преговори по български: ние няма да искаме 300лв. пенсия, а само 200лв., а вие няма да искате заплати от 1500лв. Всичко за сметка на народа, всичко за доброто на управлението. Да живеи партийния живот.
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов е напът да надмине Фердинанд по предизвикани национални катастрофи , но виновен е народът който си избира все най-"удачните управници"
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А през това време Словения спокойно си гласува 500 евро минимална пенсия.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ЯВОР НОТЕВ Е ГЛУПАВ!! ОБЕДИНИХА СЕ С ДЯВОЛА БУДА И МУ УМРЯ СИНА В РАМКИТЕ НА СЕДМИЦА!!!АКО ВСЕ ОЩЕ Е ДЕПУТАТ ТОЙ ЩЕ Е ПЪРВИЯ КОЙТО ЩЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ БУДА!!!!ИЗОБЩО НЕ МУ ТРЪГВА НА ДОБРЕ ДА БУДА АНТИХРИСТА КОМУНИСТИЧЕСКИ!
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката: Кой ще изтегли късата клечка ?....по Чарли Чаплин
21
0
 
14
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Много ми е чудно кой е гласувал за тези недоразумения на снимката при положение, че тук не виждам нито един положителен коментар???Ясно кой - юдео-масонската олигархична върхушка! Или както е казвал сатрапа Сталин навремето - "не е важно кой и как гласува, а кой брои бюлетините"!
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партия "атака" приключи земния си пър ххаахахахах
19
2
 
7
 
! Отговори
до 24 преди 6 години
Много добре го знам. Гласувах за случайна партия просто заради заплахата от ДОСТ. Падна се ОП. Това е последното ми гласуване вече.
18
2
 
13
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ
17
0
 
18
 
! Отговори
Родолюбец преди 6 години
Като бивш атакист бих искал да попитам - в химна на Атака не се ли пееше: "Гербери крадливи говорят за пестене..."! Е, сега химна ли ще сменяме или властта?!?!?!Наистина жалка и тъжна картинка, но каквото народът сам си е надробил, това и ще сърба!
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политика-висшия пилотаж на проституцията.
15
0
 
11
 
! Отговори
ЦВ. д-р Нинов преди 6 години
До Анонимендо 20 : И ти носиш вина за случващото се в България !!! Да гласуваш за пресъпник,те прави и теб самият такъв !!!
14
1
 
13
 
! Отговори
BGN преди 6 години
Не ми стана ясно, сега Волен със златния пръст хубав ли е вече или още е от лошите ???Или Бориската пак си смени мнението !!
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази новина,трябва да е в кримоналната хроника!
12
2
 
18
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 6 години
Геноцид !!! Това е политиката на тия престъпници...
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще повърна. Гласувах за първи път от 2009-а за партия различна от ГЕРБ, ДОСТ и БСП и се падна по случайност ОП. Съжалявам за това. Трябваше просто пак да си пусна невалидна бюлетина
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И заедно да спасявате престъпната цаца от собствените си *** в които се е накиснал.
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аптекаря веднага вдигна цените на горивата след като се набута в НС. Който гласува за него да се захапе изотзаде. И гаджето си вкара в НС, едно красиво момиченце. Българино, не разбираш ли, че неграмотни и необразовани, с IQ като градински охлюви не могат нищо да направят за по-добър живот. Колкото и да им се иска, интелект трябва, образование и познания. Кой го има, Аптекаря, Цецо Цървула, Бочко, Д-р Менгеле, Цеца Мамата, Главчев, покажете един ерудит?
8
2
 
19
 
! Отговори
333 преди 6 години
ше повърна! горко ни.

Спонсорирани публикации