Как да блеснеш пред любимата?

Парк в Япония предлага побой над мними "лоши момчета" срещу заплащане
8 май 2017 22:40, Анисия Иванова
5
Как да блеснеш пред любимата?
Снимка: Reuters

Тематичен парк в Япония предлага на местните мачовци опцията за побой над мними "лоши момчета", с цел впечатляване на любимата и вдигането на акциите в нейните очи, пише в. "Метро".

Екстрата се предоставя на посетителите на парка Хираката в град Осака. Мнимите злосторници се наемат срещу заплащане от страна на младежите, решили да блеснат пред изгората си със смели и решителни действия. Тематичният парк е известен със своите изненадващи флаш мобове.

Как действа платеното "блесване" пред любимата. След като се заплати такса, "лошите момчета" минават покрай двойката и обиждат момичето.

Тогава кавалерът ги погва и ги побеждава с инсценирани крошета. Но преди да се изиграе постановката, "добрият" младеж трябва да посети няколко курса, за да се научи как да нанася достоверни фалшиви удари по злодеите, така че да не ги нарани по време на симулацията.

Тематичният парк предлага и други героични постановки. Така младежът може да изиграе пред любимата кръводаряване и спасяването на живот на ранен посетител или да обезвреди фалшива бомба, избавяйки от сигурна смърт всички посетители. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Дърт Скин преди 6 години
Аз такива постановки съм ги правил много отдавна , вървим си с моята и приятели и като видя групичка беззащинти тиинове - отивам и ги подкарвам преди да са успели да кажат нещо по адрес на гаджето ми. Важна е превенцията , защото те като я обидят вече е късно да я защитаваш.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това го правихме в България още преди 15-тина години, като бяхме млади...
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сила, ама за бой. Като градушка. Ако може да риголва лозе, по-става.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас пък фалшива партия се мъчи трети път да управлява.

Спонсорирани публикации