Социални разни: За ИскаПлаче, съседите и Facebook геройството

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
21 май 2017 20:05, Мария Захариева
9

 

Измина седмица, в която разбрахме, че да отидеш на екскурзия може да е скъпо, но спомените със сигурност ще са по-скъпи. За справка питайте един бивш зам.-министър.

Посмяхме се и с един превод. МВР кръсти вируса WannaCry... ИскаПлаче. Това пък прерасна в ИскаРеве, ИскаСекс, ИскаПочива и тн.

През седмицата ни попадна и една страница, която може би би дала много отговори на много въпроси. За какво говорим, вижте тук.

А ние започваме видео обзора с клип, който е толкова хубав, че чак не ни се вярваше да е истина. Но е. А чантите струват колкото суровината за едно 100 литра вино. И все пак:

Продължаваме с видео от България. Защото какво по-мило от родното. Вече можем да кажем, че уикендът в града не звучи само на флекс и прахосмукачка:

Завършваме с песен. Защото какво по-позитивно от това... макар и изпята от Мис Тигрова:


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До disappointed

Много просто - защото е точно толкова руснак, колкото и българин. Както и защото е израстнал в Москва и е напълно естествено да обича родния си град повече от всичко.Повярвай, не след дълго ще му домъчнее и за София и ще дойде пак. Казвам го от личен опит - аз съм наполовина софиянец, наполовина варненец - постоя ли повечко време в който и да е от двата града и се затъжвам за другия.И заминавам.И съм си у дома и на двете места!!!
Ето затова
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо изведнъж спря да пише на български, а само на руски и английски постовете си в Инстаграм?
======
Много просто, защото в Москва има най-малко двойно повече потенциални зрители и публика отколкото в цяла България. Ако искаш пък 2018 ти можеш да представиш България в Евровизия - аз нямам нищо напротив.
И нали се досещаш, че тук не е мястото да задаваш подобни въпроси защото той не чете това издание - защо не пишеш един имейл директно до Кристиян и да го попиташ лично?
5
8
 
11
 
! Отговори
disappointed преди 1 година
И аз "иска плаче"!!
Нали Кристиан Костов спечели 2ро място за България, нали представи" страната си "на Евровизия?! Защо тогава не отпразнува успеха у нас, а замина веднага за Москва да пее песента пред огромна публика от фенове на сцената в парк Соколники? Защо изведнъж спря да пише на български, а само на руски и английски постовете си в Инстаграм? Защо в предаване на руския канал Первьı водещият каза че въпреки санкциите към Русия, "ръката на Москва пак е стигнала до Евровизия чрез московчанина К. Костов" и пуснаха Кристиан който каза "Друзья, я уже дико скучаю по Москве!" Колко плат
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая тигровата е яка мацка, направо си е перфектна, само че има вакуум в горната част на тялото, ... но, понякога това не пречи
3
5
 
5
 
! Отговори
Минко преди 1 година
"WannaCry" не е "иска плаче", а съкращение на "I want to cry"
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мис Тигрова си е супер яка - по-добре изглежда, а и със сигурност по-добре пее от писачката на тая "статия".
1
5
 
18
 
! Отговори
Глас народен преди 1 година
Мис Тигрова президент, но първо дует с Джорджано!

Спонсорирани публикации