3 от най-красивите места в България. Да отидем!

Те ни зареждат и разбуждат у нас българското самосъзнание и гордост
30 май 2017 22:03, Eкип на Teenproblem
5
3 от най-красивите места в България. Да отидем!
Снимка: Instagram

Невероятно е, че България заема толкова малка територия, а под крилото й се поместват разнообразни природни и антропогенни забележителности.
 
Тя закрила планини, равнини, море и много архитектурни паметници, които пазят историята и връщат българите и чуждестранните туристи назад във велики години.
 
Ето и някои забележителности, които непременно трябва да посетим. Те ни зареждат и разбуждат у нас българското самосъзнание и гордост, че сме част от тази малка, но красива територия.

1. Мелник
 
Мелник е прекрасен възрожденски град, подходящ за разходка и отдих...а защо не и за винен туризъм. Там може да се опита вино, за което споменът остава и те привиква отново в малкото градче. То пази невероятни възрожденски къщи с типичен градски характер. Не забравяйте да посетите Кордопуловата къща и да изпиете чаша червено вино в хладната изба.
 
Влизайки, усещаш звуците на Виенската филхармония, която е свирила в централната гостна, както и възрожденския дух. Пътуването е храна за душата!

Останалите сред топ 3 на най-красивите места в България можете да прочетете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,прави сте,но в Мелник беше хубаво преди 30г.Сега с тази сръбска чалга,разни футболи фен кръчми и невероятна мръсотия,не разбирам как го определите като такова място.
3
0
 
22
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Уж пише че местата са 3 а казват само за едно. Другите 2 са ги навряли в някакъв сайт, който няма посещаемост и сега гледат да трупат трафик там като ви препращат на там. Аз лично няма да отида - нито в сайта им, нито в другите две места. Ще отида само в Мелник. Писна ми да ми излизат всякакви реклами от този сайт, че накрая и ще ме препращат в друг сайт че да им трупам трафик. Е няма да стане...
2
1
 
25
 
! Отговори
Джукър преди 6 години
Стига с тези препращания, тъпо е. Аз лично не кликвам никога.
1
5
 
8
 
! Отговори
Tulip преди 6 години
Aaaa, mnoo mirishe na holandsko vino i holandski med tam...ne e ubavo tam...

Спонсорирани публикации