Кристиан Костов – на една сцена с Риана, Бритни Спиърс...

Певецът е сред звездите на Expo 2017 в Казахстан
18 юни 2017 20:53,
53
Кристиан Костов – на една сцена с Риана, Бритни Спиърс...
Снимка: Reuters, архив

Талантливият Кристиан Костов е сред звездите в афиша на Expo 2017, което ще се проведе в Казахстан в края на юни и в рамките на три месеца се очаква да привлече над 5 милиона посетители, съобщава "Монитор". В културната програма на грандиозното изложение са заложени концерти на артисти като Риана, Бритни Спиърс и 30 Seconds to Mars, които ще забият на Astana Arena – стадион с капацитет от 30 000 души.

"Това е едно от най-големите бизнес събития в света, този път домакин е Казахстан, където също ме разпознават. В началото на юли ще летя за Стокхолм за участие в популярно тв шоу", сподели Кристиан.

Преди два дни момчето чудо триумфира с цели 4 статуетки на наградите на "БГ радио" - за дебют, изпълнител, БГ посланик и текст (за "Вдигам Level" с Павел и Венци Венц). За церемонията в Благоевград Кристиан пристигна от Москва, където през последните две седмици държа редица изпити.

"Нямах никакво време да се готвя, взимах уроци по скайп по математика, докато си бях в България. Слава богу, получих добри оценки, последният ми изпит беше по английски", обясни изпълнителят на Beautiful Mess.

В Москва, където от години живее семейството му, той се срещнал с популярни влогъри и знаменитости, които го подкрепяли безусловно по време на "Евровизия" въпреки оттеглянето на Русия от конкурса. Не страдал и от липса на внимание на феновете.

"Нямам ден в метрото, в който да не ме разпознаят. Веднъж пътувахме с леля ми и събрах цял вагон с момичета, които искаха да се снимаме. Имахме точно 20 секунди за селфи, но успяхме да го направим. Щастлив съм да видя, че публиката и в Москва, и в София ме посреща по един и същи начин", казва Костов. Освен с ремикса на Beautiful Mess той е готов с три чисто нови парчета, от които едното е на руски език. През октомври с продуцентите му от "Вирджиния рекърдс" планират да пуснат и дебютния му албум.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Прав си : "А защо мяза на третополов и не мое да пее?"Защото си ***/а. Кристиан може да пее и не е третополов, а по-различен от нас. Той е метис - смес от европеидна /българин баща/ и монголоидна /казахстанка майка / раса. Затова не е 100 % като нас, но не е и 100 % като тях. Той прилича повече на баща си, а брат му на майка си. Той е красиво момче и изглежда по-малък на годините си, което е взел от казахстанците, и няма капка руска кръв. Само е роден там, но човек не избира къде да се роди.
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, българино завистлив, ***, неудовлетворен и нищо непостигнал. Такъв ще си и останеш докато само хулиш, плюеш и незачиташ чуждите успехи и таланти. Вечни разбирачо пърдящ, смърдящ, космат, каращ кола за 2000 лв , носещ телефон за 1500 , ядящ цаца на китен и тн .
46
0
 
11
 
! Отговори
ZI преди 6 години
Ако Йовков живееше в наши дни, разказът му със сигурност щеше да да завършва с думите: "Боже, колко злоба има по този свят, боже..." А съвета ми към всички '' разбирачи" е да погледнат коментарите под изпълненията на Кристиян качени в Youtube - харесван е в цяла Европа, дори и в страни като Мексико, Индонезия и Австралия, до толкова,че за да разберат какво пее и говори искат да научат български!? Успех Крис!!!
45
0
 
17
 
! Отговори
С преди 6 години
Момчето е прекрасно, интересно и е невероятен талант. Не знам какви са тези хора, които постоянно сипят злост срещу него. Защо? Ако нямате какво хубаво да кажете, ми замълчете си. Детето много чаровно, притежава харизма и глас, на които певци с мнооооого повече опит могат само да завидят. В България отдавна не съм чувала толкова талантлив певец. Евала на момчето!
44
20
 
1
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Непълнолетно гейче
43
12
 
1
 
! Отговори
В.Кузов преди 6 години
Охххххх! Мечтичка по чорапки!
42
26
 
1
 
! Отговори
Прав си преди 6 години
"А защо мяза на третополов и не мое да пее?"Защото е точно такъв.
41
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кристиян е типичен представител на днешните младежи в Русия - третополови аллкохолици !
40
2
 
22
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Тия дето ги дрънкате тези глупости за Кристиан наи-вероятно не сте го слушали. И аз бях като вас първосигнално. Напишете му името в youtube и го послушайте, после пак пишете и се гордейте докато се води че е българин
39
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ни информирайте за този руснак Кристиян.
38
23
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Тази ....звезда от какъв пол е?Питам,защото нещо не мога да определя мъжко ли е,женско ли е...Уточнете,много ви моля,че съм много смутен.
37
22
 
4
 
! Отговори
Shopp преди 6 години
А защо мяза на третополов и не мое да пее?
36
16
 
1
 
! Отговори
Дидо преди 6 години
Откакто Радев дойде на власт,всичко на СИБИР замириса. Вече и в-к 24 часа ме отвръщава.
35
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най-якото име е Кристиан , все някъв нов излиза всяка година
34
16
 
3
 
! Отговори
оди съ скрй мъ преди 6 години
Азис са бара по унъз рабутътоя ама ич не ме интересира да ме представлява.да оди да ***, да *** гньетът, се ми е таасамо Ицо Осмицо и Прцалона от КатаУлавия
33
1
 
4
 
! Отговори
съюз и преди 6 години
Внимание, журналисти! Изключително грамотни ваши колеги се опитват да използват запетайка, вместо съюзната думичка "и". Така сме много модерни - копитайки американски заглавия...
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цитирам 20 " Кристиан беше изпратен на Евровизия, за да се угоди на Русия и да се компенсира отсъствието на руски състезател на конкурса". На 12 март Русия обявява своя участник. На 22 март Украйна забрани на Самойлова участие. На 13 април Русия отказва да участва в Евровизия. На Кристиан му е съобщено на 13 март. След месец /13 април/ Русия се отказва от Евровизия и ние губим руските гласове. Нашите нямало как да предвидят месец напред събитията, за да предложат Кристиан. Пишете с факти
31
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 34-ПРОДЪЛЖАВАМ С ДВЕ-ТРИ ДУМИ:СЛЕД УЧАСТИЕТО ВИДЯХТЕ ЛИ СЪЛЗИТЕ ПО ЛИЦЕТО НА КРИСТИАН,КОГАТО ГО ИНТЕРВЮИРАХА?! НЕ ЗАЩОТО НЕ СЕ Е КЛАСИРАЛ ПРЪВ ЗА СЛАВА И ПАРИ,А ЗАЩОТО НЕ Е МОГЪЛ ДА ДОКАРА В БЪЛГАРИЯ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА КОНКУРСА EUROVISION! ОСОБЕНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ОКАЗА/на мен и предполагам на всички българи/ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА РЕАКЦИЯ НА ТОВА МОМЧЕ,КОЕТО НЯКОИ ЗАВИСТЛИВИ ЧОВЕЦИ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА НАРЕКАТ ПОЛУБЪЛГАРИНРЕАКЦИЯ,ОТ КОЯТО МНОГО"БЪЛГАРИ"ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОУЧАТ,СКЪПИ"РОДОЛЮБЦИ"!
30
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31-ПРОДЪЛЖАВАМ:КАК ЩЕ ПРОПУСНА ЕДИН ОТ НАЙВАЖНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ НА ПЕЕНЕТОЧУВСТВОТО!КОЛКО ИСТИНА ИМА В ПЕЕНЕТО НА КРИСТИАНТОЙ ПРОСТО"ГОВОРИ"КАТО ПЕЕ,РАЗКАЗВА! ЗАЩОТО"И МАГАРЕТО ИМА СИЛЕН ГЛАС",КАКТО КАЗВАМЕ,НО БЕЗ УСЕТ,ФИНЕС В МУЗИЦИРАНЕТО,В ДОБЪР"СИНХРОН"С ТЕКСТА,ПЕЕНЕТО НЯМА ЕФЕКТ!А КРИСТИАН Е ДОСТА НАЯСНО С ВСИЧКО ТОВА,КОЕТО ПРАВИ СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕНЕ ПРЕСИЛВА НИКОГА И Е УМЕРЕН,ТОЧЕН,ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ И СВЕТОВНИ ИМЕНА! ТОВА БЕШЕ ЗАРАДИ АНОНИМЕН 17! А И СИНЪТ МИ Е КРИСТИАН!
29
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбирам на прослушването на съдиите на Х фактор Васко Василев защо каза, че трябва да пее 3 глави по-добре от останалите, защото се очаква да се говори негативно по негов адрес, точно защото е роден в Русия. Мислите ли, че Кристиян го интересува хибридната война на Путин. Той само иска да пее и сам каза, че ние сме по-напреднали в съвременната музика поне с 6-7 г. от Русия. Момчето не иска да пее естрадна музика и толкова.

Спонсорирани публикации