Мария се фука през Instagram от френския Риц

Не пропусна селфитата от банята, чаршафите и храната
24
Мария се фука през Instagram от френския Риц
Източник: Instagram

Докато бившият съпруг на фолк дивата Мария Християн Гущеров се показва с различни жени след развода им, тя се скъсва от участия и... почивки. След дълъг престой на Слънчев Бряг, Мара изглежда е успяла да се докопа до доста по-изискано място - Париж.

Преди часове фолк дивата буквално заля профила си в Инстаграм със снимки от френската столица, като очевидно доста се гордее с факта, че е успяла да се докосне до хотел от реномираната верига "Риц". Като типична фолк звезда, тя не пропусна да направи няколко селфита от банята на хотелската си стая, да снима чаршафите и храната.

Кой каза, че фолкаджийките не ядат? От снимките и видеата на Мария се вижда, че в рамките на 10 часа тя е опитала доста и различни ястия, вина и калорични сирена. Междувременно може да очакваме Отварачката да блесне с нов тоалет, тъй като миньончето показа и багажник, пълен с покупки на известни луксозни модни марки.

Не е ясно кой е завел Мара в Париж, тъй като на този етап тя позира сама и дори не загатва в чия компания е. Злите езици коментират, че със сигурност пътешествието й е спонсорирано от някой бизнесмен, защото след развода си с Гущеров , колкото и участия да има, едва ли може да си позволи чак такива глезотии с лека ръка.

Експоловинката ѝ Християн също не спира привлича вниманието на медиите към себе си. През юли се заговори, че е сменил Отварачката с прохождащата във фолк бранша плеймейтка  Анджелина. Месец по-късно той качи в профила си няколко снимки, на които позира в подозрителна близост до Светлана Василева, а по-късно самата плеймейтка разкри, че вече се е нанесла в дома му и дори е готова да му роди деца.

Вижте какво впечатли Мария в Париж в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ПарижМарияРиц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
6
 
! Отговори
100% преди 6 години
Да се беше снимала в някой музей, а не в закусвални и хотела :)))))) Ама....толкова от тая..
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наредили се трима сервитьори с количката за сирената, тя ги снима. Маро, Маро, нищо не си прихванала от класата в Риц, кой знае как са ти са смели келнерите..
19
1
 
2
 
! Отговори
Годзилчо преди 6 години
Където си я поръчат от каталога,там отива.Риц,Малдиви,Гърция и от време на време и някой български милионер.
18
0
 
3
 
! Отговори
Палмето преди 6 години
Винаги съм се чудил на такива ,,Леки'' жени като ,,Отварачки'',затварячки Та тези жени нямат ли женско достойнство ? Нямат ли майчински инстинкт ?Може ли една жена да се роди ,,***'', аз лично не го вярвам,има причина.И най жалкото е че тези млади жени си мислят че като ги пишат по вестниците са важни. Всички те освен със социална връзка с ,,Червената ***'',с други постижения не могат да се похвалят.Такива жалки ***,в старите Български родове,не биха припарили,дори и днес.А такива има
17
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
edin pat q vidqx na jivo mi tq ne prili4a na ni6to 1 metar visoka s edni golemi djuki 4erna kato 6vedka ot maxalata i sopola si ne bix xvarlil na neq
16
0
 
7
 
! Отговори
Професор преди 6 години
*** работи.
15
1
 
2
 
! Отговори
Евала преди 6 години
Давай все така Маре... Нека хейтърите се давят в жлъчен сок... Като имат жени по 80+ кила, нормално е да ти се подиграват за ръстта... Кога ще пипнат нещо подобно у тоя живот... Мастурбисти какво да ги правиш...
14
1
 
11
 
! Отговори
хо хо преди 6 години
Кога стигна до Париж тая минджа! Нали орева орталъка , че останала без мъж !Пак се е намерил някой баламурник да плаща.
13
0
 
21
 
! Отговори
Одитор преди 6 години
Придружителят на Мария може би е потомък на видна класа бизнесмени и индустриялци, които осигуряват работниците си на минималната заплата; уважават много ненормирания труд; не признават професионалните застраховки и използват до последно старото оборудване от време оно. Ако е така, то такива хвалби от РИЦ са по-скоро унизителни.
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава е, дори много и чаровна, но с тази показност???? Гледах нейни гафове в стил, Една пролет лястовица не прави.....с толкова много пари, ако е по-скромна и инвестира в себе си, не само във външност и дрехи, ще направи чудеса.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10 и 11И щво излиза?Че тва е държавата на лилллллипутите ;-)
10
0
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
До 10 Бойко Борисов 185 Цецко 178 Славчо 198 Ангелкова 165 Цецка 166 Павлова 155 Дончев 165 Москов 165 Кънев 165 Сидеров 169 Захариева 165 Джамбаски 171 Каракачанов 168 Симеонов 173
9
1
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Дребосък е я.Висока е 1,49 без обувки.С обувки сложи поне 10 см отгоре.Анелоя е 1,61,Преслава е 1,63,Глория 1,66,Емилия 1,55,Емануела 1,60 и т.н.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХахахахахаЕДИН ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА....
7
1
 
5
 
! Отговори
МайМуната преди 6 години
Леле какъв дребосък като мене е.
6
3
 
11
 
! Отговори
ТЪПАЧКА преди 6 години
Един от тия *** се снима пред магнолиите си,с кучетата си, в скъпарската си къща с огъната от обилна храни маса, скъпи питиета, с пура от 500 лв в устата. Та питам каква е разликата - чалгарска държава, чалгарски премиер, чалгджийски *** въобще.КАКТО КАЗВАШЕ КОНСТАНТИН ТРЕНЧЕВ БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХАТ. ЦИНИЗЪМ И ПРОСТОТИЯ -ТОВА Е В БЪЛГАРИЯ ДНЕС
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мара е лесна...Вий не я гледайте нея.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле какъв дребосък при все че на 20 санта ток.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя ако не се докопа кой ще се докопа?
2
3
 
1
 
! Отговори
ЛУИС КУРВАЛАН преди 6 години
Ние сме братя по оръжие, да живей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Спонсорирани публикации