Мама и тате хвалят: Сузанита – добро дете, търси своя път!

Показвала среден пръст на Дявола, на злобата, завистта
19 сеп 2017 11:30,
88
Мама и тате хвалят: Сузанита – добро дете, търси своя път!
Снимка: Facebook

14-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със своите видеоклипове, извън сцената е добро дете, което още не е намерило своя път като изпълнител. Това заявиха родителите й –  Орхан Мурад и жена му Шени.

Още по темата

"Сузанита е като всички тийнейджъри, тя не следва моя път (…) Тя е следствие, продукт на леките музикални жанрове", посочи певецът и подчерта, че като родители сега имат ясна задача: "Да канализираме и насочим нейното възпитание, нейната обща култура към нещо по-добро".

В тази връзка Орхан и Шени се заканиха, че ще съдят някои журналисти заради неверни твърдения по адрес на дъщеря им: "Детето няма силикон нито в устните, нито на друго място", категорични бяха те пред bTV.

Майката на Сузанита, която я кара на участия, не смята и че клиповете са били прекалено провокативни: "Тя е по едно боди, (по тази логика) трябва да забранят на всички майки на деца до 18 години да пускат снимки от плажа". Защо момичето показва среден пръст? "Това го показва на Дявола, на злобата, на завистта".

Според Шени текстът на предизвикалата най-разгорещени спорове "Луцифер и Буда" не е бил правилно разбран от хората.

Родителите на Сузанита я описват като "много добро дете", което ходи на училище, рядко излиза и винаги има желание да помага на хората. Признават обаче, че вече от година и половина пуши – заради тежки нападки, които понесла за свое по-стари и по-неизвестно видео.

Орхан Мурад беше категоричен – не е нужна намеса на социалните служби или на Агенцията за закрила на детето: "Те могат само да навредят и да травмират детето".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току що изгледах това клипче дори не знам кой е баща и. Но това което видях не ми харесва по никакъв начин откъдето и да го погледна все си е *** както текста,нещото където му казват музика така и участниците. Първо текста трябва да има положително послание такова не чух никъде. Второ за да има музика трябва да има някакъв инструмент такъв не чух и не видях само компютър чувам. Трето това е момиченце не би трябвало да присъства в клипа само където не си го завря в някоя от дупките си.
38
3
 
45
 
! Отговори
Който си искам преди 6 години
До azКакво да искам да ми пусне бе шемет. Тя е на 14, не мога да си представя как може да си толкова ***!? Далеч не искам да ми пуска 14 годишна.
37
2
 
39
 
! Отговори
андрей преди 6 години
да я възпитат щом не го е намерила пътя си
36
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен всичко друго, дори и цвета на очите не е нейният, а е с лещииначе на фигура за сега става, ако си падаш педофил...
35
2
 
39
 
! Отговори
=== преди 6 години
До БауНе знам за какво съжЕляваш ама май не правиш разлика между малолетна и непълнолетна - почети малко не е забранено все още, а въпросното момиче е непълнолетно - капиш....
34
4
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под всички тези гримове, изкуствени коси, изкуствени вежди,изкуствени мигли,изкуствени джуки, изкуствени сиси се крие една грозна ци *** ка
33
3
 
45
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Питайте Евстатиев от БСП,той е доста вещ по темата.
32
45
 
35
 
! Отговори
az преди 6 години
Подкрепям Сузи. Симпатична ми е. Вижда се че хормона я тресе здраво, но какво пък толкова. Просто е по открита със бушуващата си сексуалност. А и ние мъжете не трябва да критикуваме. Хем искаме да ни пускат, хем пък после плюем по освободени жени.
31
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БауПравя разлика. Песента е хубава. Мисля че хората трябав да критикуват песента а не клипа.
30
1
 
54
 
! Отговори
преди 6 години
Уил Смит в някакво шоу го питат за издънките на 14г му син из социалните мрежи и клипове в тубата.- Когато аз бях на неговите години, бях по-глупав и се мислех за по-велик, но за разлика от сега, си бях велик и глупав насаме, а не пред целия свят. Времето се променя и всичко се снима и се качва в нета без затруднения за секунди, а преди не беше така - бяхме тинейджъри-гаменчета НАСАМЕ :)
29
14
 
55
 
! Отговори
Сунай преди 6 години
Сузи е добро дете и наистина не е такава каквато излгежда в клиповете си. Имахме вземане - даване преди година и въпреки, че бях доста настойчив тя не ми позволи нищо повече от малко баране на голо и орални ласки.
28
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпреки фотошопа, всичките гримове, изкуствени коси, вежди, мигли, джуки и сиси, горката Сузанита е наследила *** ски те черти на мама и тате
27
2
 
39
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Факт е, че трудно се възпитават деца в детеродна възраст.
26
2
 
57
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 24Имам неприятното подозрение, че не правиш разлика м/у жена и 14 годишно дете. Да не си от онези 'българи' ? Това би обяснило начина ти на разсъждение. Съжелявам, но в Българиа 14 годишната е малолетна и дете!
25
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 24Жена се нарича момиче, навършило минимум 18, което кво общо има със Сузанита не е ясно на никой поне средноинтелигентен.
24
1
 
53
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 18Милиони клипове си гледал на 14 годишни деца държащи се сексуално ? Верно ? Притесняваш ме ... Това е дете, объркано и много младо. Помня как разсъждавах като млад и морето беше до колене. После живота ми би 2-3 шамара и съжалявах за купища неща. Ролята на родителя е да помогне на детето да не прави големи грешки. Ако не се месиш, може да получиш награда за най-лош родител след години ...
23
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21Говоря за милионите музикални клипове с полуголи жени.
22
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взриви родната сцена само с една песен
21
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18Милиони клипове на малолетни?Сигурен ли си?За тва ти изказване, трябва да дойде полиция у вас да ти конфискува компютрите с детското порно, сеш се
20
3
 
57
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
успех с кво? с физономия и кълчена кат пачава от 14 годишна? това ли да е примера за успеха на всички тинеджърки?

Спонсорирани публикации