Мегз влезе остро на Мария: Ти си компаньонка!

Фолкпевицата се закани да я осъди за квалификацията
22 сеп 2017 12:16, Александър Попов
75
Мегз влезе остро на Мария: Ти си компаньонка!
Снимка: кадър "Нова телевизия"

Нападките между Миглена Каканашева и Мария във VIP Brother достигнаха своя пик, дори заваляха закани и за съдебни битки. Двете уж са приятелки извън къщата, но са в постоянен конфликт в шоуто.

Всичко тръгна от показното дарение на Мария, за да се откупи от игра, след което иронично подкани и бизнесмените да дадат своята лепта. Мегз се ядоса на тази показност и първо нападна Мария, че не изкарва парите си само с песни.

Снощи пък скандалът между двете ескалира до своя пик. Фолкпевицата нарече дизайнерката "психопат", а отговорът шокира дори съквартирантите. Мегз в прав текст заяви на опонентката си, че е компаньонка. Миглена спомена за някакви маси, с някакви хора, а Мария просъска, че и тя ще седне там. Каканашева обаче гордо заяви, че си изкарва парите сама.

Още по темата

"Аз съм певица, с едни от най-високите хонорари. Как ще ме нарича платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?! И аз мога да кажа нещо...Как се прави бизнес? Как със 79 лв. рокли от село Раковски тя се нарича бизнес дама", отвърна недвусмислено Мария.

Ни в клин, ни в ръкав, и Джулиана Гани реши да се обиди от епитета "компаньонка", тъй като имала изкуствени гърди и устни. Тя защити певицата и нападна Мегз, че Мария имала два брака с известни мъже, а тя нямала нито един.

На страната на Каканашева застана шеф Петров, който се скара с Мария и двамата си размениха реплики на висок тон.

В крайна сметка скандалът завърши със закани за съд.

Мегз и Мария могат да извадят на показ и още тайни от техния живот, но се прокрадват съмнения, че това е част от сценарий. Конспираторите вече заподозряха, че Мегз е куклата на конци на продуцентите и го играе голяма уста срещу някакъв хонорар.

Иначе снощи с неуспешен край завърши мисията на близначките Алекс и Влади, но вместо да си тръгнат - те ще се борят на елиминациите в понеделник като един играч. Те са в конкуренцията на Мегз, шеф Петров и Антон Стефанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво майка си означава да си главен готвач и да се провъзгласиш за Шеф? Иска му се на тоя плондер да е шеф на някой, както и му се иска и на оня другия *** с очилцата...откъдето започна тази простотия с това прозвище.
34
1
 
27
 
! Отговори
мислещ преди 6 години
НЯКОЙ ГЛЕДА ЛИ ГО ТОВА ПОШЛО ПРЕДАВАНЕ
33
0
 
43
 
! Отговори
цвете преди 6 години
Какво умиление да прочетеш на първа страница - до празника на Независимостта - интригата между две "звезди"-те това се казва стойностна новина - не ви е срам
32
0
 
35
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
До избирателТова не са виповете, това е мътната пяна, изплувала за последните години, която се опитват да ни насаждат изкуствено. Никой нормален и интелигентен човек не би паднал толкова ниско, за да влезе в тази къща, и това не е само помия, това е пълна деградация.
31
3
 
32
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Боже,колко мъка има в тая наша държава Боже.......Това на снимката са ни виповете така ли?!
30
1
 
28
 
! Отговори
ист преди 6 години
Тъпо за ***.
29
1
 
33
 
! Отговори
питам аз преди 6 години
Какво са допринесли тези *** на България ,че ни ги възнасяте на пиадестал като VIP персони ???? Български юроде престанете да ги правите известни , изтрийте и убийте рейтинга на тази еврейска пасмина Халаваджиян и сие!!! Те правят пари от глупостта и необразоваността ВИ!!!!
28
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
българско ежедневие..............
27
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги намирам Биг Брадър за изключително поучителен. Вижте им лицата на вашите ВИП-ове. И се замислете това ли е моделът на поведение, който искате вие или децата ви да имат. Лицемерни, нагли, превзети, тотално откъснати от действителността в държавата. Уж много се обичат и са много щедри и добри и благородни, а се чуват идиотщини като "радвам се, че не можеш да се размножиш" и "ще умреш сам с котките". Самозабравили се,лишени от всякакви добродетели,успели на фона на провалила се държава
26
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мария се държи като абсолютна мутра - парадира с парите си, опитва се да се изкара нещо повече от другите, "аз съм дама", "продадох си диамантите" бла бла. Отвращава ме. Никаква дама не е, а най-обикновена мутреса с претенции за величие. Вярно е, че има успешна музикална кариера, е и? Това прави ли я по-специална с нещо? Ако може да върти *** в клиповете си, какво й преди да го върти в Биг Брадър, който й плаща за участието й, и който в крайна сметка е забавно предаване.
25
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се кефя на Биг брадър като формат. Три-четири дни в Къщата са достатъчни, за да покаже всеки истинското си лице. Шеф Петров, Цуни и Дани Милев са лицемери и подлеци, от миналите сезони си спомням колко ниско падна Марияна Попова и й се видя злобничката и дребна душица без грим. Симпатизирам на българския Роналдо - футболиста Златков, най-достойно се представя засега и е готин пич. Дано да спечели, а Мара отварачката да отпадне.
24
1
 
14
 
! Отговори
Скандалите между .. преди 6 години
.. практикуващи порядъчни жени са забавни за публиката!
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекалено много емоции. Възвратно-постъпателни движения требват. Да фанат батковците каките и лелките и сексуално да се трудят за окото на народа.
22
4
 
29
 
! Отговори
Gun преди 6 години
Кой гледа тази боза?Губене на време и промиване на мозъци.Акулите си плуват,цаците гледат и цъкат с език.Хайде местя.
21
4
 
8
 
! Отговори
браво другари преди 6 години
И къде е новината? Предлагам утре да преразкажете епизод от излъчваните по bosfor.тв сериали, че съм на работа а пък живо ме интересува съдбата на Гюлхан ,Хамидие и останалите адреналинки от харема.
20
2
 
35
 
! Отговори
ha ha ha преди 6 години
Кой с нормално възпитание и морал ще си изкарва хляба с кълчене и разголване по чалгарските заведения до късно вечер?А какво ли вижда и мисли детето й, гледайки "моралните" изпълнения на майка си?Защо се притеснява от квалификацията на Мегз /не че и тя ми е симпатична/, когато огромен процент от българите си мислят същото за Мара? Нормалният човек преди всичко мисли за последствията от този лековат и глупав начин на живот както този на МараДа се сърди сама на себе си за "прекрасния" си имидж
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде малко развитие, да пуснат малко генгбенг, ръф и бондидж да се качи бройката зрители.
18
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продала си златните неща, няма пари, а дава 3000 лв.? Нещо не вързвай нещата.
17
10
 
10
 
! Отговори
до преди 6 години
Най-великите Вип в брадъра бяха Денди, Гъмов и алкажа Ласкин през годините.Всичко другото беше скука на квадрат. Факт!
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вкарайте Гъмов, Здравко от Ритон и онази откачената Луна, бре! Поне с тях имаше шоу в предния вип Брадър, когато тия двамата се бъзикаха здраво с нея. сега е една скука и половина. Най-слабия сезон в брадъра.

Спонсорирани публикации