Мегз влезе остро на Мария: Ти си компаньонка!

Фолкпевицата се закани да я осъди за квалификацията
22 сеп 2017 12:16, Александър Попов
75
Мегз влезе остро на Мария: Ти си компаньонка!
Снимка: кадър "Нова телевизия"

Нападките между Миглена Каканашева и Мария във VIP Brother достигнаха своя пик, дори заваляха закани и за съдебни битки. Двете уж са приятелки извън къщата, но са в постоянен конфликт в шоуто.

Всичко тръгна от показното дарение на Мария, за да се откупи от игра, след което иронично подкани и бизнесмените да дадат своята лепта. Мегз се ядоса на тази показност и първо нападна Мария, че не изкарва парите си само с песни.

Снощи пък скандалът между двете ескалира до своя пик. Фолкпевицата нарече дизайнерката "психопат", а отговорът шокира дори съквартирантите. Мегз в прав текст заяви на опонентката си, че е компаньонка. Миглена спомена за някакви маси, с някакви хора, а Мария просъска, че и тя ще седне там. Каканашева обаче гордо заяви, че си изкарва парите сама.

Още по темата

"Аз съм певица, с едни от най-високите хонорари. Как ще ме нарича платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?! И аз мога да кажа нещо...Как се прави бизнес? Как със 79 лв. рокли от село Раковски тя се нарича бизнес дама", отвърна недвусмислено Мария.

Ни в клин, ни в ръкав, и Джулиана Гани реши да се обиди от епитета "компаньонка", тъй като имала изкуствени гърди и устни. Тя защити певицата и нападна Мегз, че Мария имала два брака с известни мъже, а тя нямала нито един.

На страната на Каканашева застана шеф Петров, който се скара с Мария и двамата си размениха реплики на висок тон.

В крайна сметка скандалът завърши със закани за съд.

Мегз и Мария могат да извадят на показ и още тайни от техния живот, но се прокрадват съмнения, че това е част от сценарий. Конспираторите вече заподозряха, че Мегз е куклата на конци на продуцентите и го играе голяма уста срещу някакъв хонорар.

Иначе снощи с неуспешен край завърши мисията на близначките Алекс и Влади, но вместо да си тръгнат - те ще се борят на елиминациите в понеделник като един играч. Те са в конкуренцията на Мегз, шеф Петров и Антон Стефанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само като чух как Мара се жалваше за колата дето й взели, за малкия апартамент и за това как щяла да плаща скъпото училище, ми се догади от тази жена. Марче,освен коли има автобуси. Нормалните хора живеят в нормални апартаменти, а колкото до училището, има стотици държавни такива. Ако това е било брак по любов, тая щеше да плаче за мъжа си, а не за облагите от които вече е лишена. Та питам:Къде й е моралът?
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думи немам.
13
7
 
18
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Тази АлиЕкспрес дизайнерка ще има успех ако новият и бранд се казва ПсихоПатка !
12
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мара защо си носи 3 бона в чантата? За кво й са в къщата? Това с дарението е режисирана история с Мария и продуцентите...смешници!
11
2
 
42
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Никой уважаваш себе си човек няма да влезне в това риалити шоу.То е публична тайна че фолкпевици,плеймейтки,модели... заработват и по друг начин.До вчера както се казва си ги уважавал и днес като гледаш как си показват кирливите ризи се чудиш как си могъл.Такива са ни тези... измислени випове...като всичко останало...
10
30
 
17
 
! Отговори
???????? преди 6 години
КОИ СА ВИП???? И ТОВА ЛИ Е ВИПА НА БЪЛГАРИЯ ?????? ВЪПРЕКИ ВСИЧКО МАРИЯ МИ Е ПО СИМПАТИЧНА И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЪДИ ТАЗИ ГРОЗНОВАТА "ДИЗАЙНЕРКА"
9
4
 
52
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
Много възпитано я е нарекла. Едно време на такива жени им викаха к***и!
8
4
 
30
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Мигленче, тя че е компаньонка е ясно, но трябваше да допълниш, че е била компаньонка и на бившия си съпруг, а не съпруга!
7
3
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Отвратитка Противнякова!!! Коя ли? Миии всичките ***.
6
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що изобщо се излъчва това нещо? Подобни изцепки и по селските мегдани не се случват вече, но показват докъде са стигнали VIP-овете в България. А щом VIP-овете са стигнали до там, смятайте какво се случва с обикновеното народонаселение, което не е VIP.
5
5
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да се ожениш за тоя 150 кила човек, а ти да си 50 кила... нееее, то не е проституция, само по любов са се оженили..да знаете!
4
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Аз съм певица, с едни от най-високите хонорари. Как ще ме нарича платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?!"Мигленчето в случая е абсолютно права.Марийче, ***, я кажи ако не си компаньонка как ще се ожениш за онази дебела грозна *** Гущеров, ***? Колко милиона му взе при развода?
3
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Бога, братя, не гледайте! Ако няма гледаемост, всички такива предавания ще отпаднат от екран!
2
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко е хубаво, че българските журналисти показват пишат за такива неща! Така българите ще могат да се поучат от първа ръка за основните ценности в живота и за трудния, но славен път на звездите!
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Падение след падение....

Спонсорирани публикации