Свърши ли приказката: Разделени! Григор и Никол вече не са двойка!

Раздялата дошла заради постоянни ангажименти и чести пътувания и на двамата
1 окт 2017 14:55,
59
Свърши ли приказката: Разделени! Григор и Никол вече не са двойка!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е пред раздяла с поп-певица Никол Шерцингер. Новината е на вестник "Сън", който обяви, че двамата вече не са двойка.

Според информациите, причина за раздялата е, че и двамата са отдадени на своите кариери, пътуват постоянно и не могат да отделят време един на друг.

Още по темата

В последните два месеца Шерцингер е постоянно на път заради различни ангажименти, а това в пълна степен важи и за Григор, който почти всяка седмица е на различно място по света.

Според изданието в това време отношенията между двамата са се влошили, тъй като единствата им възможност за комуникация е по телефон.

Никол намекна за проблемите в епизод на X-Factor, който бе излъчен през миналата седмица.

В него тя каза директно на колегите си в журито Саймън Кауъл, Луис Уолш и Шарън Озбърн: "Търся си съпруг."

Големите разстояния и мислите на певицата за женитба обаче поставят връзката им на карта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
29
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Мисля, че Григор ще е по-печеливш от раздялата, не му трябва тая кака, понеже вече се отрака. За семейството и деца му трябва нещо по-младо и крехко.
24
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ау, каква трагедия!
23
2
 
23
 
! Отговори
dartas преди 6 години
Голяма новина... ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА ТЯХ БЕ! Боли ме на..
22
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какваа прикказка? Каккви 5 лева?Григор е лузер и го ползват за играчка.После му бият шута...Вие тука надувате балона.Патриотизъм ли е това? Ами ако е патриотизъм, добре, но хубаво е да се гледа на фактите акто факти.
21
0
 
5
 
! Отговори
Чичо/15/ преди 6 години
Безмислен е диалога. Let it be !!!
20
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 19 Изказването на Шарапова го слушах. Тя едно искаше да каже на цял свят: Григор пак ще е мой! И така се развиват нещата впрочем.
19
9
 
3
 
! Отговори
Асковска мафия ГЕРБ преди 6 години
Е, да де ..ама преди половин месец Шарапова каза за приятеля на Гришо! Как благодарение на него пътува в първа класа,как му плащал скъпите апартаменти в хотелите...и т.н Това нещо да ви говори на вас??? Щото на мен доста ми говори.. Кой е приятеля питам аз и къде беше през цяото време Гришовица. Мммм? Май е съвсем друга причината за "раздялата"
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 15 Чичо, аз констатирам факти! Григор е вече на 26 години, а тепърва да си подобрява играта и да напредва в раглистата нали трябва да си меко казано наивен? Защо напредна в ранглистата? Поради същата причина, че главния претендент за световната титла е наш Пулю срещу Джошуа. Такава криза и в тениса и в профи бокса. И Мъри контузен и Вавринка го няма, Нишикори тоже и великия Джоко... Ми нормално е наш Гришо да пропълзи без да е спечелил титла през последните месеци да е на 8-мо място. Понял?
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С две думи, е*ат се когато могат и нямат време за "Ну, погоди!" - новото име на сефитата, попюляризирани в анимацията.
16
6
 
22
 
! Отговори
Бау преди 6 години
"Търся си съпруг." от това нейно изказване се вади целия извод на Сън, че са се разделили. Медии ... Относно играта на Григор, 8мо място в света от десетки хиляди си е бая добре... Пича си има милиони и му дреме да балалайката за мненията на бакшиши ...
15
3
 
21
 
! Отговори
От 11 до 13 преди 6 години
Извинявай ако съм те обидил ,но ,,толкова са му възможностите му" ми прозвуча като едва ли не отрицание и подигравка.Ако наистина обичаш ,следиш и разбираш тениса значи знаеш какво е да си толкова години в челото.Аз момче съм на 69 години.Много тенис съм гледал през годините от 50те та до днес.На Малееви всички се радваха,Орлин Станойчев стана 98ми за кратко и беше национален герой.А днес какво е-псувни,обиди, цинизми за един успял българин. Завист и неразбиране.За това реагирах така друже!
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А стига бе ! той да нее отишъл да тренира ?
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 11Приятелю, няма да падна до твоето ниво, но къде видя завист у мен? Къде го видя това плюене в 6-ти пост? Констатирам само! Аз съм фен на Федерер, но когато съм ги виждал двамата един срещу друг съм с цялото си сърце за Григор. Къде ме прати, бе, приятел? Или май си като повечето българи тук в този форум- бързаш да даваш квалификации на човек, който не познаваш?! Бъди разумен, приятелю!
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпрос на време беше. Злетак-злетачка намира и обратното. ;)
11
8
 
15
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Ех да имахте всички вие,,толкова възможности " и само десетина милиона.Наистина си прав-трагедия е.А на другите ни тенисисти им е гот,техните възможности са къде ,къде по-големи-Кузманов,Лазаров,Калоян и т.н.,от 450то до 1700ното място. Анонимнико,анонимнико,кой те знае,кой го е еня за теб?Толкова са ти възможностите-завиждаш и плюеш.
10
11
 
24
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ще си намери много бързо нова Гришовица. Дано този път поне е българка.
9
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Приказката" беше само взаимна реклама.Той и затова се "обвързваше" с по-възрастни жени.И тази и Маша са като тетки до него.Григор е прекалено млад за сериозна връзка и брак.
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали и нацепи сливата да не те Е** като иска да си заминава !
7
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Остават 27 дни до най-великият момент в света на българският спорт като изкючим 94-та в САЩ!Кубрате, цяла България е с теб!Едва ли в нашия живот повече ще видим български боксьор да се бие на 2 пъти за световната титла срещу 2-*** от най-великите шампиони за всички времена.. като Кличко и Джошуа!
6
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе да ви кажа една истина....когато стана гадже с Шарапова стана 8-ми в света. Сега е пак 8-ми (след 2-3 години падения в ранмглистата) с Шерцингер. Изводът е: не с каква жена е, а толкова му са възможностите!

Спонсорирани публикации