Еминем с тирада срещу Тръмп, бил добър само в расизма

Ще предизвика ядрен холокост, притеснява се рапърът
Обновена: 12 окт 2017 10:28 | 12 окт 2017 10:20,
49


Рапърът Еминем изнесе гневна словесна тирада срещу американския президент Доналд Тръмп в рап видео, излъчено на церемония по връчването на хип-хоп награди в Маями, съобщиха световните агенции.

"Расизмът е единственото нещо, в което е фантастичен", рапира Еминем във видеото, записано в петък на паркинг в Детройт.

Най-продаваният рапър на всички времена обвинява президента, че е "камикадзе, което вероятно ще предизвика ядрен холокост" в дългия четири минути и половина клип, записан без музикален съпровод.

Той отправя и ултиматум към феновете си: "Или си мой фен, или си негов поддръжник, това е червената линия". 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: еминемТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Рап ли? преди 6 години
На рапа му мина времето ,станаха близо 30 години на този стил.Вярно е ,че има още много фенове и брандове ,но нещата не са вечни.Музикалната мафия ще им затвори вратите, както направи с хард рока и метъла преди тях.В този ред на мисли ,колко независимо мнение има автор обвързан с милиардни корпорации и публика?Иначе до феновете ,ами не става бащи и деца да слушат един стил,е това ще сложи началото на края.
23
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяко куцо и сакато. Този рапър с неправилен цвят на кожата ми е толкова противен че по скоро гневната му тирада играе ролята на реклама. Бели рапъри няма.
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евреите пак заскимтяха. КЕФ.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 18ядреният холокост ще е на корейският полуостров ... Ю.Корея, Япония ... няма да е в САЩили щом е далеч от САЩ няма да е холокост?иначе си прав, че Н.Корея е нужна на всички, Китай, Русия, САЩ ... само че ако първите три прекалят в играта си, човекът ракета може да направи беля
20
4
 
5
 
! Отговори
Еминем преди 6 години
Аз съм куха лейка меен и да рипам съм родеен!Всички блеки са ми братя,и си смъркам аз с Устата!Да живее свободата!
19
2
 
16
 
! Отговори
ряприране преди 6 години
Черните най-обичат да се говори за расизъм и как са онеправдани. Това винаги е била и ще бъде тема номер 1 за тях. Този рапър си прави ПР и безплатна реклама. Основната му публика са черните.Както беше писал някой преди мен, рапа е англо-саксонската чалга. Същата публика и фенове като в милата татковина.Разбирам индианците да се оплакват, изтребени 99/100 и свряни по резервати. Ама черните... че те доскоро имаха черен президент 8 години. Е, не може вечно.
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Devи кактъв "ядрен холокост" може да направи Северна Корея на САЩ? Та те с 300 зора могат да достигнат 1 база на остров в океана. Да не говорим че ракетата ще е свалена много преди това. Ако режима в Северна корея падне, САЩ се превръщат в ненужни за Южна и се загубят позиции. Не бъдете кухи *** и мислете малко над нещата - всичко е само въздух под налягане за да се увеличават продажбите на оръжия
17
1
 
1
 
! Отговори
Dev преди 6 години
До АнонименNorth Korea
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Фен на ЕМинЕМ"Излез и ти с някаква социално ориентирана позиция като него." това да говориш врели некипели не е социално ориентирана позиция а излагация. Какъв "ядрен холокост" щял да предизвика? С кого? С руснаците с които има по-добри отношения от който и да е предишен президент? С китайците с които са вързани икономически като дупе и ***? Хайде кажи
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До -а що се отнася до Бъста ти Раймс - дори онова ромче дето пее "Мой ангеле" на Сашо Роман в Х-фактор ме е по-симпатично.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След "социялен" ти изгубих правописа. Едно букварче за първи клас да ти подаря ли? И предпочитам роми в кадилаци да виждам, отколкото пенсионирани учители да ровят в кофите.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До -Това че си си слижил очилата на игнорацията не променя нещата. И двете групи - роми и чернокожи имат еднакъв социялен статус, интересуват се от сходни неща. Дали ще видиш чернокож в кадилак или ром в ауди всичко при тях се върти около "гъзарията". Даже като се замисля при ромите поне се намират такива дето могат да прят а при черните - рецитират разни неща понеже нямат гласови капацитет
12
5
 
1
 
! Отговори
Фен на ЕМинЕМ преди 6 години
До до ФЕНИзлез и ти с някаква социално ориентирана позиция като него.
11
5
 
9
 
! Отговори
- преди 6 години
До онзи там където сравнява рапа с чалга. Пич вземи се образовай малко по темата. Сравни комерсиалния рап с чалга, ама не може да сравниш ъндърграунд рапа, който реално е РАП, и като твърдиш , че всеки го може, бих желал да те видя как рапираш , като Бъста Раймс. Пишете ми тука за някаква реклама, Еминем няма нужда от реклама, както който и да е от старите рапъри няма нужда от реклама. Името му говори достатъчно за него.
10
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно, тоя е толкова жалък.. Циркаджийче. Бял рапър, хаха. Като му гледам изпълнението и ми става неудобно някак си.
9
3
 
3
 
! Отговори
до ФЕН преди 6 години
Каквото искаме това ще си слушаме и гледаме,едва ли промит мозък зарибен от чужда култура може да дава мнение за ценните неща.Фанатиците нямат право на гласност ,те нямат свое виждане за нещата.Ти не си фен ,ти си някаква мимикрия на задокеански наложен образ в пространството.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата рап култура ми е втръснала ,бива ли непеещи, сричащи, да са доминиращи на музикалната сцена вече 30 години.Нормално е един обвързан с продажби и печалби на една прослойка от населението да се изказва в защитата им.
7
13
 
6
 
! Отговори
Фен на ЕМинЕМ преди 6 години
До АнонименМожете да гледате и ТянковТВ. Точно за "капацитет" от Вашия ранг е!
6
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Фен на ЕМинЕМФен на Еминем в българския си еквивалент е все едно фен на Кондьо. Тези рапъри заемат същата социялна прослойка която заемат родните "роми" и в общи линии се интересуват от еднакви неща
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауе тое изтрещя

Спонсорирани публикации