BMW вдига завесата: Новото "дяволски добро" X2

Новият модел скоро трябва да отбележи и официалната си премиера
31 окт 2017 18:35,
8
BMW вдига завесата: Новото "дяволски добро" X2
Снимка: BMW

Германският производител BMW също отбеляза днешния Хелоуин, като в случая той е свързан с най-новия модел на марката – X2. Това е третата загадъчна поява на компактния кросоувър през последните дни, като този път тя е свързана с популярния в много държави по света празник.

На снимката изникнало сякаш от нищото спортно "паранормално" спортно крос-купе прилича на привидение. Това, всъщност, предлага интригуващ поглед към новопоявилия се член на BMW X-семейството, който съвсем скоро трябва да отбележи и официалната си премиера пред публика.

"От своя произход до съвременния си формат, празникът Хелоуин е "Нощта на призрачни фигури, страшни истории и мистични ритуали. Това прави празника идеален повод за новото BMW X2 да направи спонтанна и драматична поява. И докато през отминалите времена хората се подготвяли за началото на зимата, палейки ослепителни огньове и оповавайки се на свръхестествени сили, превърнали се в наши дни в страховити костюми и тиквени фенери със зловещи гримаси - днес те са само фон на новото BMW X2, което "открадва" вниманието с "дяволски добър" външен вид", категорични са от компанията-производител.

По традиция тиквата винаги определя тона на Хелоун, като нейният смисъл се простира далеч отвъд наситения оранжев цвят на външното лаково покритие на новото BMW X2. Няма как обаче да отречем, че в случая автомобилът наистина изглежда впечатляващо.

Повече подобни новини четете в Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
от 1 до Шматка преди 6 години
Това което го работя тук ако знаеш само колко се заплаща по германия и белия свят ми става смешно. Тук е 700 лв а в германия 10 000 .
6
0
 
0
 
! Отговори
До нумбер 6-така преди 6 години
Човека си е написал, че е карал последен модел!!! А ти, гражданче , научи се да пишеш! На кирилица би могъл поне леко да прикриеш колко си ограничен и да не се излагаш ! С тази "маймуница" не ти се получава!
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази *** и без пари да ми я дават няма да я взема. Живях в Германия 10 години карах последен модел БМВ някои ще кажат ами хубаво е. Не не е хубаво защото върти задница като прости.тутка. Особено когато времето е влажно и температурите са под нулата. А когато завали през лятото дъжд и пътищата станат хлъзгави не ти трябва шейна. На външен вид са го докарали но ходовата част е пълна трагедия. Затова и най честите катастрофи са с БМВ защото няма стабилност на пътя а някои се правят и на Шумахер
4
7
 
6
 
! Отговори
Скоростна кутия преди 6 години
Ако не се трошаха толкова лесно щяха да са много добри.
3
2
 
16
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 1Пич щом тук работиш за 700лв в Германия щеше да работиш за 1600 евро.Пак щеше да си мечтаеш за БМВ.Тези коли не са за всеки.
2
0
 
4
 
! Отговори
шматка преди 6 години
..."по традиция тиквата винаги определя тона":)))
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз искам едно ама ми идва леко скъпо . От цената като извадиме 700 лева и точно се получава колко не ми стигат. Ох забравих че трябва да отметна и сметките за ток , телефон , ТВ и тн. Благодаря ти Бойко че живея в толкова богата и просперираща държава ! Благодаря !

Спонсорирани публикации