Фермерите се греят като на СПА

Веско Майора отвори участниците на стар трик
27 ное 2017 22:10,
3
Фермерите се греят като на СПА
Снимка: bTV

Участниците във "Фермата" отдавна са подложени на суровите климатични условия на природата, за разлика от нас, които едва сега усетихме мразовития нрав на сезона.

А и капризите на времето в този район на страната са пословични. Заради ниските температури и резките промени през деня и нощта, фермерите неведнъж се оплакаха, че направо ги боли от студ.

Нововъведението от старо време на Веско Майора обаче ще спаси положението в идните снежни и студени нощи, надяват се те. Гост-ветеранът от първия сезон на шоуто издаде стар бабин трик, с който фермерите да се топлят, който всъщност е познат и в СПА-центровете напоследък.

Малко преди да напусне предаването, той сподели с участниците изпитан метод за стопляне, който веднага влезе в употреба на гимнастичката Валерия.

Като истински кавалер влюбеният футболист Алек се възползва от ветеранската хитрост и замени топлината на парното в цивилизацията и електрическото одеяло с горещи камъни.

Наредени върху печката, която гори с дърва, а след това увити в дебела дреха, камъните се оказаха универсални "радиатори" за под одеалото на Валерия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ФерматаВеско Майора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Другаря Балкански преди 6 години
Простотия до шия у БеГето.
2
2
 
9
 
! Отговори
11 преди 6 години
И що *** занимавате с нагласени глупости?
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз мислех че не съм наред *** и тоя народ нее редовен представете си какво се намира вкъщи храни чуждата жена своята не еи за такива не знам

Спонсорирани публикации