Рецептата Dnes: Сьомга с билки, масло и салца

Полезна риба с много аромати
7 дек 2017 08:10, Илияна Николова
3
Рецептата Dnes: Сьомга с билки, масло и салца
Снимка: Facebook

Продукти:

2 парчета сьомга
сол, черен пипер
1 голям домат
няколко стръка магданоз
1 малка люта чушка
½ малка глава червен лук
2 шайби ананас
За билково масло
малка бучка масло
1-2 скилидки чесън
1 стрък магданоз
 
Приготвяне:
 
Подсушете леко филетата с помощта на домакинска хартия и ги овкусете със сол и черен пипер. В купичка смесете маслото заедно с нарязания магданоз и стрития чесън. Сложете рибата върху фолио за печене, на което предварително сте капнали няколко капки зехтин. Намажете я с билковото масло, изстискайте няколко лайма и завийте добре фолиото. Поставете го в тавичка и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути. През това време пригответе салцата, като нарежете на дребно доматите, чушката, ананаса, лука и магданоза.
 
Когато рибата е готова може да я сервирате в чиния върху канапе от варена киноа, а върху всяко парче да добавите щедро количество салца.

3
Още от Кино
Любов по твой вкус с "ProЛюбов. Само за възрастни"
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
ГОЛЕМИЯТ ХИЩНИК преди 1 седмица
Отврат !!!!!
2
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 1 седмица
Квой туй салца ве?
1
0
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 1 седмица
Тази рецепта май е за вчера...

Спонсорирани публикации