Наталия Гуркова стана лице на моден бранд

След пробива си със спортни облекла, Даниела Тодорова създаде и луксозни
19 дек 2017 19:04,
7
Наталия Гуркова стана лице на моден бранд
Снимки: Драгомир Спасов

В последните години Наталия Гуркова все по-често се появява като гост, жури или експерт на модни и светски събития. Да припомним, че до преди две години "Мис България 1998" живееше в ЮАР с двете си деца и съпруга си Джордже Михалевич, където милионерът има бизнес.

Сочената за най-красивата миска у нас, сподели пред Dnes.bg, че е лице на моден бранд. Собственик на марката е Даниела Тодорова, която е  дизайнер, фитнес шампион и носителка на 27 корони в конкурси за красота. Спортните й облекла за кратко успяват да се наложат като любими и предпочитани в повече от 15 европейски страни.

Наталия Гуркова стана лице на моден бранд
Дизайнерката Даниела Тодорова

Най-новото предизвикателство на дизайнерката, за което се доверява на Наталия Гуркова, е създаването на луксозен бранд. "Винаги съм се стремяла да следвам един основен принцип в живота си: Най- доброто или нищо! - категорична е дизайнерката. - Вярвам, че упехът е неизбежен, когато твориш с любов, даваш максимума от себе си и работиш с най-добрите професионалисти във всяка една област.

С първата колекция за новия ми моден бранд се постарах всичко да е на изключително високо ниво. От характерните за стила ми елегантни силуети и женствени линии, до атрактивните дизайнерски принтове и безупречната изработка на моделите. Финален щрих към класната визия добавят изящните ръчно изработени бижута, създадени специално за всеки един от моделите ми. Не случайно избрах за лице признатата за "Мис България" на всички времена, невероятната Наталия Гуркова-Михалевич. Тя е жена с излъчване на кралица, символ на класа, стил и изисканост. Наталия е не само блестящ модел, но и изключителна личност, която вдъхна живот на първата ми колекция и я представи по забележителен начин".

Даниела Тодорова се впуска в модата, провокирана от желанието да отговари на високите си изисквания за качество, функционалност, удобство, уникален дизайн и неповторимост. Все не намира дрехите, които търси, затова целта й е да създаде такива, които да я спечелят първо нея като клиент.

Началото на модния й "експеримент" е 2015 година, когато е готова с първата си колекция за една перфектна тренировка. Поетият риск, безсънните нощи и всички притеснения в нея се изпаряват, благодарение на щастливите усмивки по лицата на клиентите.

Наталия Гуркова стана лице на моден бранд
Снимка: Личен архив

Именно те я карат да вярва, че си заслужава да продължава. Вероятно успехът на Даниела се дължи и на факта, че тества върху себе си всяка дреха, преди да я включи в колекция на своя спортен бранд. Одеждите тя предлага в лимитирани серии, защото държи на уникалността на всеки един човек.

Освен това достатъчно често разработва нови модели, за да поддържа нестихващ интереса на клиентите си. А материите, които използва, са висок клас - внос от водещи италиански и испански производители на платове за спортни дрехи. Сред предимствата им е, че са ултра меки, дишащи, антипилингови, стягащи, бързосъхнещи, осигуряват пълна функционалност и комфорт за всеки спортуващ.

Тя използва и еко ликра и рециклиран полиестер за моделите си, тъй като опазването на природната среда е сред приоритетите й. Колекциите и се отличават с перфектна линия, максимален комфорт и запомнящ се дизайн. За краткото време, откакто спортната и линия е на пазара, успява да се наложи като безспорен фаворит в спортните среди и предпочитана марка сред спортуващите в над 15 Европейски страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светъл пример за възрастни жени да си намерят работа.
5
0
 
1
 
! Отговори
хюго бос преди 6 години
15 страни? Отново суперпреувеличение. И къде точно, в какъв тип магазини се продава тази световно- неизвестна марка. За първи път я чувам...
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гуркова е поредната фръцла, изритана от мъжО си.
3
0
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
А, генерал Гурко кога?
2
0
 
1
 
! Отговори
ХА, ХА, ХА, ХА !!!!! преди 6 години
Смях в залата.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момата от село Ябланица Софийско много дръпна напред, но забрави първите си забежки из селото.

Спонсорирани публикации