Рецептата Dnes: Пилешки гърди с пармезан и моцарела

С хрупкава коричка
16 фев 2018 08:40, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Пилешки гърди с пармезан и моцарела
Снимка: Facebook

Продукти:

2 броя пилешки гърди
1/2 чаша настърган пармезан
1 ч.л. нарязан босилек
1/2 ч.л. чесън на прах
сол, черен пипер на вкус
1/2 ч.л. сушен риган
1 топка моцарела
2 яйца
 
Приготвяне:
 
В купа смесете всички сухи съставки, заедно с билките. Разбийте отделно яйцата. Потопете пилешките гърди в тях, а след това ги сложете в купата със сухите съставки, за да се овалят добре. Сложете месото в тавичка върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20-25 минути.
 
Когато пилешките гърди са почти готови сложете върху всяка от тях по два по-дебели резена моцарела и запечете, докато сиренето се разтопи. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации