Ангелкова ни дава още 20 "неочаквани ваканции"

Целта: Сънародниците ни да изберат почивката си у нас
Обновена: 12 апр 2018 15:18 | 12 апр 2018 15:10, Анисия Иванова
13
Ангелкова ни дава още 20 "неочаквани ваканции"
Архив: Булфото

Министерството на туризма започва втори етап на кампанията "Неочаквана ваканция" под мотото "Една почивка никога не стига!", съобщиха от ведомството.

Целта й е да се популяризират разнообразните възможности за туризъм в страната и да се насърчат повече българи да почиват у нас, е коментирала министърът на туризма Николина Ангелкова.

Още по темата

Тя е уточнила още, че кампанията се организира в продължение на политиката на министерството за насърчаване на вътрешния туризъм и привличане на повече посетители във вътрешността на България извън активните летен и зимен сезон.

В надпреварата за над 20 безплатни ваканции могат да се включат всички туристи, направили най-малко три или повече последователни нощувки у нас през периода 1 април -31 май 2018 г.

Те трябва да се регистрират на сайта на инициативата https://www.neochakvanavakancia.bg/, представяйки валиден документ за осъществената почивка.

В кампанията могат да се включат неограничен брой нощувки, направени в периода на играта, като Министерството има право да проверява валидността на всяка регистрация. В кампанията може да се участва до 10 юни 2018 г.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в сградата на Министерството не по-късно от 18 юни 2018 г. и ще бъдат оповестени на интернет страницата на кампанията.

От юли до септември 2017 г. близо 1,6 млн. българи са направили туристически пътувания в страната, е заявила министър Ангелкова.

Тя е коментирала, че очаква инициативата на министерството да допринесе за увеличаване на пътуванията на българи през тази година.

Първият етап играта се състоя в периода 10 октомври -10 декември 2017 г. В надпреварата са се включили 1756 души, от които са били изтеглени 30 печеливши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
33
 
! Отговори
Убразуван преди 6 години
Много сложна и трудоемка регистрация по-добре да пуснат талончета по хотелите и на място да се проверява .Или при плащането на самата нощувка да излиза на екрана .
11
1
 
36
 
! Отговори
аз преди 6 години
Томболата ще се разиграва между 240 туристи, опоскали БГ от жълтите павета. Естествено пак с нашите данъци, вече им омръзна да крадат и сега за малко разнообразие, ще развъртат комар за почивки. Ангелкова, къде ли ще и се падне да лагерува-пълна е с идеи, тази жена?
10
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато тая е министърка, НЯМА ДА ПОЧИВАМ В БЪЛГАРИЯ И ПАРИ ДА МИ ДАВАТ!
9
0
 
39
 
! Отговори
от ЮАР преди 6 години
Как ли пък не почивка в България - мутренски хотели навсякъде, пияндурници и всеки гледа да те прецака в сметката. Много по-добре е в Бодрум, Анталия и повечето курорти в Турция, където обслужването е супер, цените добри, хората добронамерени и приятни. Да, от ЮАР посещавам България за да видя близки и приятели, както и красивите планини. Но да ходя на море в България изобщо не ми идва на ум. В най-оживените плажове по двата Океана, разстоянието от човек до човек е поне 20 метра! Няма навалица.
8
0
 
39
 
! Отговори
... преди 6 години
Баце аз НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С МОИТЕ ПАРИ ДА СЕ ФИНАНСИРАТ РАЗНИ ТЪПОТИИ и ТОТАЛНИ ГУЙНА! Ай да му се невидяло и на министърката! Щяла да даде!!! Коя си ти ***!!?? Че да даваш МОИТЕ ПАРИ за нещо дето аз НЕ ИЗПОЛЗВАМ и не МИСЛЯ да ИЗПОЛЗВАМ! Ай да му се невидяло и на ИДИОТЩИНАТА! Единственото изклучение мога да направя ако тия почивки идат при деца сираци и от домовете! Инак НЕ!!!!
7
0
 
48
 
! Отговори
A1 преди 6 години
Ей сега ще отменя резервацията си за Гърция ....
6
2
 
51
 
! Отговори
досетлив преди 6 години
Начина да се привлекат туристи у нас е един-единствен - да НЕ се показва снимката на министърката на туризма , докато трае туристическия сезон.Защото туристите се стряскат и на сън и кошмарите ги преследват и след почивката ...
5
0
 
58
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Т.е всички ние с нашите данъци ще платим почивка на някой в бг хотел. Или как нагло и безочливо да финансираме хотелите, който всъщност докараха бг туризма до това че да те е гнус да отседнеш тук. Вместо такива прикрити помощи е най добре тия хотели да фалират.
4
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма сила която да ме накара да си тровя нервите по нашите курорти.
3
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все съм знаела, че за да работи човек в министерство трябва да издържи конкурс, ама не съм очаквала конкурсът да е за измислянето на най-голямата глупост! Ама като гледам някои хора са много талантливи!
2
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя ни дава? Да не плаща от джоба си?
1
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле! Това от българския чиновник********* няма!

Спонсорирани публикации