"Стани богат" вече и с поп фолк версия! Кому е нужна?

Бъдещи журналисти са автори на странната хрумка
14 май 2018 12:30,
23

Популярната телевизионната игра "Стани богат" от тази смени медията, а бъдещите журналисти от Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ също се сблъскаха с нея, но по един различен начин.

Студентите Таня Койчева и Алекс Йовев правят своя версия на играта, която е улична и с въпроси от чалга културата.

"Идеята беше съвсем друга - концепцията бе по-задълбочена и проблематична. След това решихме да наблегнем на забавлението. Самото предаване се върти около поп фолка. Искаме да покажем какво слушат студентите", категоричен бе студентът Алекс Йовев в ефира на "България сутрин".

По думите му вече се е сблъсквал с медийната среда в България и смята, че нивото е прилично. Според другия създател на различната версия на "Стани богат" Таня Койчева подготовката е отнела не повече от 3 часа.

"Аз съм бесарабска бъларка и чак като дойдох в страната се сблъсках с чалгата. Вече не искам да се занимавам с журналистика, защото се сблъсках с реалността. Вече не ми е интересно", твърди Таня Койчева пред Bulgaria ON AIR.

Преподавателят във ФЖМК Петър Айолов пък е на мнение, че когато студентите работят по по-несериозни теми, се справят по-добре. "Инициативата е тяхна. Ние предоставяме само техниката. Имаме възможност да работим в две оборудвани студиа", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пореден тъпизъм от бездарници.
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Репортерчето нещо се объркало(или нарочно като всички ***)пробутват чалгата като български фолк.Това не е наша(българска) поп фолк култура.Това е ромска поп"култура" и се натрапва от всички медии и *** защото са политически слугинажи.личи си че и бъдещите журналисти ще са такива завършили ФакултетО.Идеята,концепсията е *** и изобщо не е забавна.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да разбирам ли, че отговорилите правилно ще трябва да дават свои пари за благотворителност пари вместо да печелят? Добре би било откърмените с чалга да допринесат нещо за обществото.
16
1
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
До спонсор на МВР не го гледай, за теб ползата е никаква
15
1
 
17
 
! Отговори
тнт преди 5 години
Всъщност добре са показали тези млади хора що за ниво имат днешните студенти. Аз познавам не малко студенти,които са много далеч от чалгата,но все пак изглежда простотията си е направила широко място в Студентски град. Когато бях студент слушахме "Лед Цепелин" и "Ролингстоунс", а сега слушат ...някакви. Какво да коментирам,тъжна история.
14
1
 
19
 
! Отговори
Птолемей преди 5 години
Поредният ПОДЪЛ ОПИТ да се иронизира българският гражданин... от не дотам образовани същества... Какво да говорим за нивото на журналистиката, като жената в новинарската рубрика казва - "сега ще ви ЗАЧЕТА"... ниво ли бе да го опишеш???!!!???
13
1
 
10
 
! Отговори
Хохохо преди 5 години
Discovery иска да влезе в университета
12
13
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Ако някой е изгледал видеото те па на!!! Само заглавието и веднага пишат коментари. То българите ни е толкова повърхностно мисленето, че за първото нещо и почваме да плюваме. Идеята на инициаторите е много по-различна от драскането на днеса, а овццете веднага бързат да хулят...
11
1
 
28
 
! Отговори
кокиче преди 5 години
"Популярната телевизионната игра "Стани богат" от тази смени медията, а бъдещите журналисти от Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ също се сблъскаха с нея, но по един различен начин."- Моля Надежда Йосифова да обясни какво е искала да каже.
10
1
 
37
 
! Отговори
Хохохо преди 5 години
Направо да отворят Университет по чалга наука и култура бе. Сузанита и Гери Никол ще са декани.
9
2
 
28
 
! Отговори
11 преди 5 години
То не се разбира кво сте писали.
8
3
 
11
 
! Отговори
Редактора преди 5 години
Сбъркал си мястото на предпоследната дума. "Този пpocт формат не е за този народ."
7
1
 
24
 
! Отговори
1 преди 5 години
чалга култура, тези съвсем се побъркаха
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ФЖМК - работил съм там преди години за няколко месеца в "радиото" им... Не искам да си спомням... Не ме учудва "идеята" на кадрите им.
5
1
 
32
 
! Отговори
... преди 5 години
Значи ясно ми е кви *** ше излязът и от тези! При положение, че тая статия още първото и изречение е ГРЕШНО и НЕТОЧНО! Явно ни един журналист не е и чувал, че е добре да си прочетеш тва дет си го изходил поне веднъж преди да го пуснеш някъде!!!
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журито ще е от Факултета с гост-експерти от Столипиново. Наградата ще е чифт предни, кан, каруца пълна със слама и екскурзия с преспиване в петзвездната панелка в квартал Кармен - гр. Казанлък.
3
26
 
13
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 5 години
Стани богат е скучно и монотонно предаване. Преди да започне, трябва да раздават хапчета срещу заспиване!
2
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и малоумното шоу е чалга !
1
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живота ми е поп фолк. С мачкане на коли, чупене на носове, фики, турбочалга, бело, батки, кифли, напомпани киселяци и т.н.

Спонсорирани публикации