Skillet минаха и през София, зарадваха хиляди фенове

Концертът бе част от турнето на групата из Европа
2 юли 2018 09:45, Екип на Dnes.bg
4
Skillet минаха и през София, зарадваха хиляди фенове
Снимка: Dnes.bg

В разгара на световното по футбол много хора са затаили дъх и като че ли тайно се надяват то да не свършва. За други обаче дългоочакван момент бе концертът на американската рок група Skillet.

Провелото се в зала "Универсиада" събитие започна с подгряващо изпълнение на българската група Der Hunds. Родните изпълнители бяха на сцената близо 30 минути, след което започна и подготовката на сцената за Skillet. Тя също бе толкова продължителна, което донякъде не се хареса на публиката.

Чакането обаче си заслужаваше, след като бандата, съставена от Джон Купър, Кори Купър, Сет Морисън и Джен Леджър, излезе на сцената с основното парче на новия албум - "Feel Invincible".

Изпълнението продължи с "Whispers in the dark", а публиката реагира бурно и на следващите - "Rise", "Hero" и "Comatose".

Към средата на концерта барабанистът на групата Леджър изпълни и заглавното си парче от новия си лейбъл - "Not Dead Yet".

Недостатък обаче се оказа озвучаването. Неведнъж вокалът и звукът от инструментите не се чуваха. Това обаче не попречи на публиката да припява често и дори да подари на групата ръчно изработени дарове. Това видимо зарадва изпълнителите, а вокалистът Джон обеща Skillet да идват по-често.

След продължителни ръкопляскания при последната песен в концерта бандата подари на почитателите си и песента "The Resistance".

Публиката настояваше представлението да не спира, което върна Skillet обратно за тази финална наслада за всички в залата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхотна група, който слуша такава музика и до момента не ги е гледал, му препоръчвам другия път да ги посети!
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не всички харесвам мач, да гледаме.

Спонсорирани публикации