Гардеробът на Маркъл – за над 1 млн. долара

Една рокля на херцогинята струва 18 000 долара
3 юли 2018 22:32, Криси Табачка
30
Гардеробът на Маркъл – за над 1 млн. долара
Reuters

Откакто се сгоди за принц Хари миналия ноември, Меган Маркъл рязко покачи нивото и класата на облеклата си. Според модни експерти нейният гардероб в момента съдържа дрехи за над 1 млн. долара, пише Entertainment Tonight. 

Само сватбената рокля на Givenchy, направена специално за нея, бе на стойност 440 000 долара, а дизайнерската визия на Стела МакКарти, с която също блесна на церемонията – на 157 000 долара.
 
За първата си солова изява с кралицата майка, Маркъл блесна в кремава рокля на Givenchy с цена 18 000 долара.
 
Розовият топ и пола на Каролина Херера, които избра за появата си на Trooping the Colour ceremony, струват 4000 долара, докато роклята на принт, дело на Оскар де ла Рента, която сложи за сватбата на братовчеда на Принц Хари, е извадила още 6000 долара от портфейла на кралската особа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
6
 
! Отговори
11111 преди 5 години
Преди време рулетка да стане член на кралското семейство беше немислимо. Кралицата се е съгласила на този брак ,защото няма как децата им да я наследят. Не съм расист но си представете тъмнокожо внуче на кралицата..Моето мнение, което не натрапвам на никой е, че този брак не трябваше въобще да се случва. А Маркъл никога не може да е херцогиня..никога. Третокласна актриса и златотърсачка. Дано принца да не се разочарова.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
браво на мулатката,дръпна рязко напред,е още е млада и хубава и има кой да и угажда,сега трябва да ражда принцове и принцеси и както се казва в приказките-живели щастливо до края на дните си
25
5
 
8
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Тази девойка е леко екзотична. Такива *** при нас имаме много - да им ги пратим всичките за принцеси, за кралския им двор.
24
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
тая па коя беше?..Май е време да фана да чета вестници и да гледам талавизия..Белким ми светне кой е "по-по-най" в..МРАВУНЯКА...
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
леко е кривогледа, но иначе е сладурана.
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали затова са я взели убавица - да разхожда маркови дрехи и да радва мал-оу-мните тълпи. А тя си плаща със секс и послушание - това е сделката. Дано поне сексът да й харесва.
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма никаква причина едни парцали да струват такива пари, освен ако в тях няма благородни скъпи метали или камъни. Да се плаща за марка е най-глупавото нещо на света. Много неизвестни марки шият изключително добре от качествени естествени материали и цените им не цепят мрака.А отделно от това ми е интересно поради що английският данъкоплатец е толкова пр..ост, че плаща из.гъзиците на шепа хора. Някакви комплекси ще да си поддържа, иначе няма логично обяснение. Доходите им не са от работа.
20
1
 
4
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
IMA EDNA PRIKAZKA-,,VASHKATA KATO SE NAPIE S KRAV,IZLIZALA NA 4ELOTO.,,
19
1
 
6
 
! Отговори
Петкан преди 5 години
Едва ли има толкова акъл, че да има гардероб за 1 млн. ! Всичко е пошлост !
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чорайбето от махалата стана принцеса , кой каза че мечти не се сбъдват
17
1
 
13
 
! Отговори
Дам преди 5 години
Моите беби и дядовци, едно време на такива хора им викаха - сребролюбци...От където и да я погледнеш тая си е "ловец" и е жив пример за изразът - "за пари, правя всичко"... А че слабоумните ингличани са ОК, някой да пирува на техен гръб си е за тяхна сметка...
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народът плаща. Що да не фукне 1 милион за дрешки? В крайна сметка нали се е омъжила за принц, що да не се изживява като принцеса
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разточителните харчове за дрехи всъщност разкриват психологически проблем и по-конкретно комплекси и ниско самочувствие. А смисъл няма, човек не става по-стойностен от това, че е опакован в скъпи парцали. В случая обаче освен безсмислено, е и нагло да се демонстрира лукс на гърба на данъкоплатеца. Защото на всички е ясно, че парите за тия парцалаци не идват от актьорските и изяви, поне не в киноиндустрията.
14
3
 
18
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Като започне да крие черни тарамбуки в гардероба ще има нещастен случаи я в тунел я в самолет
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, това е, англичаните предпочитат да си дават парите на кралските особи, вместо да членуват в ЕС. Всеки ............. с номера си.
12
3
 
35
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Не гледаме децата на нашите комунисти как живеят и с какви имоти разполагат след бандитското разграбване на държавата ни,а бъркаме в бельото на Мегън?
11
1
 
1
 
! Отговори
До по долу преди 5 години
Хари трудно ще плаща ден през ден,не е толкова обемен бюджета му,по скоро Чарлз ще обеднее покрай двете снахи,има и частен бизнес с биопродукти и от това изкарва повечко.
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам народа да я заобича особено като узнае цената на дрешките й.. Хари получава издръжка от държавата много ясно че той плаща с нея тия парцалки ..Тоест народа плаща
9
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а катрин носи рокли и по 100 евро и е далеч по стилна от меган
8
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ли се е трудила да си ги купи тия парцалки.

Спонсорирани публикации