Автомобил за $40 млн. ... Кой притежава най-скъпата кола в света?

Моделът е произведен между 1934 и 1940 година
Обновена: 8 фев 2019 07:28 | 8 фев 2019 07:14, Екип на Bulgaria On Air
28
Автомобил за $40 млн. ... Кой притежава най-скъпата кола в света?
Кадър: Bulgaria ON AIR

Най-скъпият автомобил в света е собственост на американския дизайнер Ралф Лорън. Колата, модел Бугати Атлантик, струва 40 милиона долара.

Моделът от серията е произведен между 1934 и 1940 година.

Бройките са били ограничени и на пазара тогава излизат само 710 коли.

Сега в света са останали само два такива автомобила, пише на сайта си Bulgaria ON AIR.

Ралф Лорън пази бутиковата си кола в гараж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Да имам една бричка за 40 милиона за да я държа в гаража, при условие, че по целиа свят например днес има близо един милион деца и възрастни, които дори не са закусвали."Ми нахрани ги ти БЕ! *** и гандите ... все някой друг ви е длъжен.
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До aa1830До тогава има време ... Ти яж кал и мъкни камъни, по цял ден, като СИ ТОЛКОЗ ГУЕМ!
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Човека 100% дава не малко пари за благотворителност и не малко нерви, труд, време и още куп лишения е попилял за да стигне нивото което е в момента"Не е длъжен, да дава нищо, а това, колко време и труд е положил, си е изцяло негова работа :)
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой голям, ще да е :) Да се радва на колите дълго!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щом има две, а Лорън има само едната от тях, защо неговата се води най-скъпата?
20
1
 
6
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Като почнете да ми се възмущавате и да пишете как бил могъл да даде парите за тва или онова... Човека 100% дава не малко пари за благотворителност и не малко нерви, труд, време и още куп лишения е попилял за да стигне нивото което е в момента. Колкото повече пари изкарва човек, толкова повече му се покачват разходите, просто защото живееш един живот. Факт е, че има доста неравенство по света, но е факт и това което каза колегат с примера за Филиповци и Столипиново..
19
0
 
2
 
! Отговори
R преди 5 години
И КАКВО ОБЩО ИМА ФЕРАРИТО НА СНИМКАТА С БУГАТИ АТЛАНТИК, ДНЕС.БГ?????????
18
1
 
1
 
! Отговори
EGSMBNSPTR преди 5 години
До Гoшу"Съвсем не се чувате и виждате вече какви тъпизми пишете."To пък щото твойте коментари са много умни, подскачат, не, направо пъкат от мъдрост.Мерси че има те, да ни просветляваш :)
17
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другото което не знаете, че той е един от най-добрите колекционери-инвеститори. Колекцията и подбора му на автомобили е един от най добрите в света. Започнал е с това си хоби още през 60-те години, като през годините колекцията му нараства и до сега стойноста на колекцията му е нарастнала многократно. Конкрето тази кола Атлантик-а мисля, че я купува през 70-те, за малка част от парите които струва сега.
16
43
 
16
 
! Отговори
Гошко преди 5 години
Да кажеш че си дал пари са ламарина при такава кола е като да кажеш, че си дал пари за малко боички и плат при покупка на картина на Ван Гог. *** това никога няма да го разберат. Разбира се и дежурното: "Можеше да наахрани децата в Африка."
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ралф Лорън пази бутиковата си кола в гараж.Е аз мислеь, че я държи на тротоара пред дома си.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има една кола която се продава за 100 милиарда долара, но след като никой в света не може да си я позволи, тя си седи при собственика който не е на зор да я продава. 40 милиона не изглеждат много нали? дам...
13
3
 
16
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До *** ДанъкоплатецИ от къдя на къдя ще оправя глада в Африка? Да не е политик? Ако го трогне някоя трагедия, лична трагедия може да помогне при желание на някое болно дете, ама глобално чак пък цял континент да оправя. Съвсем не се чувате и виждате вече какви тъпизми пишете. Ами човека здраво е бачкал за тези пари, има право да си ги харчи как му е кеф. Аз примерно никога не бих помогнал на някой необразован туземец. И за кола не бих дал пари, само за хетери :) Всеки с вкусовете си
12
3
 
12
 
! Отговори
Krom преди 5 години
До *** Данъкоплатец - Слава на Партията! Другарю ... Ралф Лорън не е станал това което е с куфарче комсомолски пари. Направил го е със собствените си ръце, визия и интелект. Не прави аналогии там където няма. Ако двете глобални Свръхсили - Америка и Русия дадат в Африка цената на по ЕДНА своя атомна ракетна подводница - край на глада и болестите там. Те не го правят. Одрискали ли са се? Слагаш круши и череши в една кошница и правиш "заключение". Това е профанско, извинявай.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ogin - затова не си милиардер, а само милионер :)... никога не бих дал много пари за ново бмв, ауди, мерцедес или друга пластмасова таралюга, но тоя е дал преди време примерно 10 млн., сега са 40... след 10 години - 100 млн. такива коли, дето са останали по няколко бройки в света ги вземаш не щото те кефят или да си гъзар на светофара, а защото са инвестиция, не гъзария...
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо сте сложили Ферари на снимката?
9
2
 
8
 
! Отговори
aa1830 преди 5 години
Ще си я занесе на оня свят, а до тогава да си я пази в гаража.
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забрана за банките и частната собственост ! Слава за Ким Че Ун ,слава за неговият бастион на справедливоста ! Северна Корея е последната истинска държава в която всички са равни !
7
4
 
18
 
! Отговори
ogin преди 5 години
И милиардер да съм никога няма да дам за ламарина толкова пари
6
8
 
8
 
! Отговори
До Прост Данъко..... преди 5 години
Какви данъци плащаш бе комунист със крадените пари ли ?А забравих комунист не краде той бере !

Спонсорирани публикации