Медии на Острова: Григор и Никол са се разделили!

Поп иконата ухажвана от бившия футболен национал Джейми Реднап
9 фев 2019 16:41,
72
Медии на Острова: Григор и Никол са се разделили!
Снимка: Instagram

Медиите в Англия отново се захванаха с отношенията между Григор Димитров и Никол Шерцингер. Днес няколко издания излязоха с новината, че поп иконата е ухажвана от бившия футболен национал на страната Джейми Реднап, както и че българинът и красавицата са разделени.

Според изданията Никол и Григор са си дали почивка, като са решили да се концентрират върху кариерите си.

Записалият близо 300 мача за Ливърпул халф е дочул, че Никол и българският тенисист са разделени и решил да опита късмета си с певицата.

Никол Шерцингер отвърнала на интереса на 45-годишния бивш футболист с думите, че "моментът не е подходящ" за нея.

"След раздялата на Григор и Никол, Реднап е демонстрирал интереса си да излязат на среща, но за нея времето не било подходящо. Биха били чудесна двойка, но кой знае, може да се случи в бъдеще", пише "Сън".

Четете още новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
4
 
! Отговори
ха ха ха преди 5 години
тая па "момента не е подходящ" и не го ще тоз на 45г - иска младо момче , Че от къдя на къдя бря църна како? на кво отгоре ?България е пълна с млади ,здрави,красиви и умни жени.
30
7
 
24
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Тука некви, дето си лягат до тетки с пеньоари цял живот, викат, че Никол била дърта и баба....вие до такава баб никога няма да се докоснете, тая и на 50 ще е готина мадама, да знаете. Иначе Гришо ми стои като някакъв риш...льо до нея, ама все пак това си е тяхна работа!
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И цомабаса си го бива.
28
1
 
1
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
До 28 Невероятен е!!!
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погледнете съвършения чатал!!!
26
4
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Никол им яде милионите на балъците...
25
1
 
21
 
! Отговори
До 25: преди 5 години
Напълно си прав. Любо Пенев вземаше милиони като футболист в Испания, а сега няма задграничен паспорт защото има борчове към банките. Не ми се продължава с Трифон (мир на душата му) и много други.
24
1
 
16
 
! Отговори
Задникополивников преди 5 години
"Край на мизерията:Боксовата легенда Руди Люберс си замина за Холандия.Гришкоо,знаеш ли колко си точат зъбите за твоите милиони?Няма БГ спортист,останал с пари!Сега са ли зач иий и *** в ТВ състезания.Това те чака,докато не намериш детеродна скромна булка ,да те държи на къс повод.Всяка такава е достатъчно скръндзава,та да ти къта парите.Може кръста(или друго да те боли),ама дъртите шафранки около теб разчитат чатала да не те боли.Внимавай,че акъла ти е детски, както СЕРВИСА!
23
2
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВРЪЗКИ ЗА ИЗВЕСТНОСТ!!!ДОКАТО БЕШЕ ИЗВЕСТЕН БЕШЕ С НЕГО НО ВЕЧЕ НЕ Е!
22
5
 
16
 
! Отговори
Стоян Михов преди 5 години
До АнонименКъсно е да става втория Федерер. За мен той е мъжкия вариант на Курникова, много надежди за нещо, а на края нищо. Само може да снима тук-таме по разни плажове, тераси и т.н. Не знам как си намира още спонсори, да манекенства
21
9
 
2
 
! Отговори
до 22 преди 5 години
истински готините гаджета - тези дето обичат страстни удоволствия, най-мразят да си с еректилна дисфункция и микроскопично мъжество, останалите са просто златотърсачки или нищо повече от труженички!
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 20 Викаш нашия ако я зареже, ще стане вторият Федерер?
19
5
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Люис Хамилтън като я нарита тази стана няколко пъти шампион във ф-1
18
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвсем сериозно - добра новина и за двамата. Никол ще има шанса да си намери зрял мъж, с който да създаде семейство и да имат деца. А Григор да се съсредоточи върху тениса, защотоо годинките минават бързо, а броят на бившите тенисти във фалит е огромен. Да си подобри играта и да си намери някое момиче като за него.
17
22
 
14
 
! Отговори
Kurda преди 5 години
Да пробва с някоя готина 50 годишна, ама тя дали би излязла с *** като Григор...
16
6
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Крайно време беше! Супер неподходяща жена за него, много изкараха даже. Дано сега тръгне нагоре в тениса.
15
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 11 Тази 40 годишната ако е дърта за теб, то за мен 38 годишния е перфектна, брат!
14
2
 
1
 
! Отговори
От 13 преди 5 години
До 11
13
13
 
33
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
Дърто? Ти в кой клас си бе, недорасляк.Като почнеш да се бръснеш и станеш мъж и за първи път преспиш с жена ,а не със лявата или дясната ръка ще почнеш да разбираш каква е истината за жените. Ти никога няма да се докоснеш до жена от тази класа.А сега залягай над уроците че преди осми клас ще имате матура и не обяснявай на батковците ,непознати и неизживени от теб неща
12
2
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Бе Никол си е хубава, да не говорим за Шарапова, но как е бил гадже със Серина Уилямс идея си нямам.Напомня ми Григор на скеч на най-великият... Тодор Колев от една Нова Година:Тодор Колев го играе падишах, но везирът сгафил нещо пред него и праща дъщеря си- Татяна Лолова, да го умилостиви.И влиза тя при него, а той в леглото и започва да го гали по крака...След малко му вика: Е, Не ме ли харесА?И Тодор Колев се надига от креслото: Не е до харесването, бе сестро, ние караме наред, но.....