Нора Караиванова: Разбрах, че съм бременна в 5-ия месец

Певицата в очакване на първото си дете
Обновена: 8 мар 2019 16:11 | 8 мар 2019 16:07, Иванка Гъркова
27
Нора Караиванова: Разбрах, че съм бременна в 5-ия месец
Снимка: Facebook

Нора Караиванова ще става майка. В момента певицата е в шестия месец и няма търпение да прегърне детенцето си. Щастливата новина съобщи самата тя пред Нова тв.

"Толкова ми е странно, че не може да ми излезе естествено от устата да го кажа: "Бременна съм“, каза тя.
 
Изпълнителката, чиято кариера тръгна от музикалния формат Music Idol, коментира, че отдавна мислела за дете, а и родителите ѝ настоявали да ги дари с внуче. Въпреки това обаче тя не планувала бременността си и се изненадала, когато разбрала, че е заченала.
 
Нора сподели, че едва в петия месец разбрала, че ще става майка. Причината е, че по-рано имала хормонални проблеми и доста стрес, поради които мислела, че те са причината за липсващия цикъл. Когато се решила да отиде на преглед, докторът я зарадвал с хубавата новина.
 
"И той каза: охоо, ама ти си бременна. Изпаднах в супер шок. Духът ми се отдели от тялото и през цялото време го гледах като филм“, спомня си тя.
 
"Предразположена съм чисто физически да пълнея, да съм по-пищна. Напоследък не следях храненето си и ядях каквото ми падне и си мислех, че се дължи на това“, каза още певицата.
 
Нора Караиванова не пожела да коментира кой е бащата на детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и да не знае кой е бащата, щото в бия оргии системата е кой кого докачи
20
5
 
13
 
! Отговори
Ядосан преди 5 години
Абе от къде ги намирате тия? С конкурс ли ги избирате? Всяка забременяла решава, че трябва да е звезда. Поне сложете едно "платена публикация"!п.п. ***, виж ми IP-то. Аха си изтрил и те почвам със спама! Нито една обидна дума няма в поста ми!
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не е забелязала, че няма цикъл 4 месеца? А) цветна бременност; б) наркотици; в) природно умна е;
18
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно на днешния ден тази новина е ужасяващо свидетелство за ниската здравна култура на българката - ходете на лекар, ходете на профилактични прегледи, както го прави интелигентният човек в 21 век, за де не се изненадвате не само от бременност, а и от лечими болести.
17
3
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Кога папаш пиле,така се получава !
16
5
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Кой е Нора Караиванова?Когато духът се отдели от тялото, въпросът се разпределя по компетентност на дядо Старофит Патриарх Български!
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Толкова ми е странно, че не може да ми излезе естествено от устата..."---То, влизането е естествено, а излизането е в зависимост от силата на захапката...
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ми прилича на Сашка Васева (или Васка Сашева беше?). И външно и интелектуално ...Не пожелала да коментира кой е бащата на детето.Ми, затруднява се девойката. Хайде, сега пък, и вие! ... :)
13
10
 
13
 
! Отговори
Тъжно и Страшно преди 5 години
До Пича що за жена може да не знае кой е баща на детето и !?а що за жена би родила дете без семейство !? тази статия пич, е юдо-масонска пропаганда срещу семейството и семейните ценности !според юдо-масоните децата не бива да се възпитават от семейството а от "обществото"не може да има глобализъм докато има ценности а семейството е основния носител на ценностите - от семейството децата получават идея какво е добро и какво е лошо - това пречи на юдо-масонския нов световен ред
12
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нора Караиванова: Разбрах, че съм бременна в 5-ия месец"... чак на 6-тия. :)
11
10
 
22
 
! Отговори
Тъжно и Страшно преди 5 години
До Пичтова същество с манталитета на улична котка, е продукт на юдо-масонския нов световен редбез морал, без ценности и без целкогато моралът липсва, такъв индивид може да гледа спокойно как евреите изритват на улицата семейства с децата им защото не могат да си плащат дълговете, такъв индивид ще приеме безропотно издевателствата на началника, такъв индивид ще приеме спокойно каквато и мерзост да се случи около неготъжно и страшно !
10
5
 
20
 
! Отговори
В сегашно време... преди 5 години
Нали е модерно да се раждат без бащи от смели майки ? Интересно кога ли ще се роди дете без майка и без баща, че то както е тръгнало....
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нора Караиванова: Разбрах, че съм бременна в 5-ия месец-------Добре, че не го е разбрала едва след раждането!!!!!-)))))Но, въпроса с повишена трудност е - Знае ли Норчето кой е таткото?????-))))))
8
6
 
31
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Добре, кажете откровено, нормално ли е подобни индивиди да живеят наравно с всички останали хора на тази планета? Да взимат подобни доходи, да се водят "нормални", а не да бъдат заключени в специализирани заведения?
7
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Норче ! Да си жива и здрава и лека бременност и раждане . Раждайте хубави българчета докато сте млади и не се занимавайте с глупости!
6
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не че нещо... но смяяятайте колко трябва да си наляла, за да не се усетиш, че си бременна 5 месеца.Но има и по-тежки случаи - някои се усещат, когато тръгнат да раждат. Но там е по-скоро въпрос на умствен капацитет.
5
6
 
15
 
! Отговори
kurvichkeeee преди 5 години
kato ti se izprazni v mutkata , turski serial li gledashe ?
4
6
 
20
 
! Отговори
Благой преди 5 години
Въобще да не ме търси за издръжка...пара не давам...
3
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно не си спомня какво е правила и с кого. Дано не лае...
2
4
 
32
 
! Отговори
фсз преди 5 години
Със затворена уста изглежда по-умна.

Спонсорирани публикации