Педофил ли е Майкъл Джексън или всичко е с дъх на пари?

Говорят племенниците на Краля на попа
Обновена: 12 мар 2019 13:07 | 12 мар 2019 13:06, Нели Христова
60
Педофил ли е Майкъл Джексън или всичко е с дъх на пари?
Снимка: Daily Mail

С излизането си, документалният филм за Майкъл Джексън и неговите жертви "Да напуснеш Невърленд“ предизвика много реакции. Едни се възмутиха и бойкотираха музиката на Краля на попа, други, като водещата Опра Уинфри, застанаха плътно зад него.

Още по темата

Но колкото са хората, които твърдят, че Джексън е бил педофил, толкова са и тези, които имат доказателства, че това е лъжа. А поредната нападка срещу лентата идва от племенницата на музиканта – Бранди.

Тя имала 10-годишна връзка с хореографа и танцьор Уейд Робсън, който в документалният филм твърди, че е бил изнасилен от Майкъл Джексън, когато е бил на 14, а сексуалният тормоз над него започнал още, когато бил едва на 7 годинки. Бранди обаче е категорична, че това са лъжи, насочени към починал, който не може да се защити.

“Нещата, които той каза бяха прекалени. Абсолютна измислица“, казва момичето в популярно радиопредаване.

"Той не описваше чичо ми, а напълно различен човек. Неговите думи се променяха през последните 15 години. Всичко, което някога е казвал за чичо е напълно противоположно на това, което изрече във филма“, обяснява Бранди.

В своите показания преди време, Уейд Робсън под клетва отрича, че Майкъл Джексън го е насилвал сексуално. Според племенницата на Краля на попа, танцьорът го е направил по собствено желание и не е бил инструктиран да даде фалшиви показания.

"Той казваше, че го е било страх, че той и Майкъл ще отидат в затвора, ако си признае, но по време на вторите си показания, когато отрече да е бил насилван, Уейд вече беше голям мъж. Ако това наистина се е случило, ако някой те е изнасилил, когато си бил на 14, ще направиш всичко възможно да го видиш зад решетките, за да си сигурен, че няма да се случи отново на друг. Разбирам, като дете е било нормално да го е страх, но вече като възрастен мъж, няма логика“, казва Бранди. Тя не е говорила с Робсън откакто "Да напуснеш Невърленд“ е излъчен. Според нея,  всички свидетели във филма са "100% мотивирани само от пари".

Племенникът на Майкъл Джексън Таж потвърждава историята на момичето. Според него, именно Краля на попа е "уредил Робсън с Бранди“, а двамата били заедно в същия времеви диапазон, в който Уейд твърди, че е бил насилен.

"Той беше с братовчедка ми около 7 години, но не споменава това в историята. Но, естествено, не са го споменали в документалния филм, защото той беше с нея от 9 до 18-годишна възраст. Точно, когато би трябвало чичо да го е изнасилил“, казва Таж. И според него, историята на двете момчета е променена, за да "пасне на идеята на филма".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
13
 
28
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Кузов-ДА.Майкъл-НЕ!!!

Спонсорирани публикации