Истории от Невърленд: Сватбата на Майкъл Джексън и 10-годишния Джеймс

Джеймс Сейфчък получил златен пръстен с цял ред диаманти
Обновена: 5 мар 2019 19:53 | 4 мар 2019 09:27, Нели Христова
144

Снимка: HBO

Когато е едва на 10 години, Джеймс Сейфчък се омъжва против волята си. А съпругът му е не кой да е, а Кралят на попа - Майкъл Джексън.

Това разкритие прави пред HBO вече 40-годишният мъж и показва пръстенът, който певецът му е дал по време на церемонията, състояла се в спалнята му.

"Много си падах по бижута, коато бях малък и той ми ги подаряваше като награда в замяна на секс. - разказва Сейфчък в документалния филм "Да напуснеш Невърленд". "Казваше ми, че трябва да му продам нещо, за да ги спечеля." 

Още по темата

9-годишният Джеймс и Майкъл Джексън се срещат на снимачната площадка на реклама на "Пепси". Годината е 1987.

Няколко месеца по-късно започва и сексуалният тормоз, но по думите на Сейфчък, той все още боготворял Кралят на попа заради емоционалната манипулация на която бил подложен. Ала днес не е останало и капка възхищение. Мъжът признава, че чувства единствено огромна вина.

"Бяхме напълно влюбени по онова време. Когато не бях с него, мислех за него", спомня си Джеймс. "Чувствах се страхотно, когато се обаждаше. Прекарвахме по цели дни пазарувайки или мотейки се. Понякога ме навестяваше и оставаше за вечерта."

Но този романс не бил достатъчен за Джаксън. Той искал да направи още една крачка напред и предложил на момчето... да се омъжат един за друг. Церемонията, разбира се, била фалшива.

"И така... превърнхме се в тази омъжена двойка", разказва Сейфчък. Церемоинята се провела в спалнята на Краля на попа.

"Дадохме си клетви, че ще останем заедно завинаги. Почувствах се страхотно. А и пръстенът беше хубав. Имаше цял ред диаманти", добавя мъжът, показвайки бижуто с трепереща ръка. То едва пасва на порасналата му ръка.

"Трудно е да се връщам обратно в тези спомени", признава Джеймс. "Обичах бижутата като дете и това беше използвано срещу мен. Причинява ми дискоморт. Все още ми е трудно да не се виня."

Те купували ценностите заедно, като Джексън се преструвал, че това е подарък за някоя жена, с толкова малки пръсти, че бижуто би трябвало да пасне на детската ръка на момчето.

Сейфчък пригежава цяла кутия с бижута, които Майкъл му е подарил, ала вече не обича да я отваря или да разглежда съдържанието й заради спомените, които му носи.

 


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
4
 
0
 
! Отговори
Фен на Ангелът преди 1 година
Жалки са всички медии,които се позволяват да изкарват пари по този начин.Съдът е казал.Жалки сте ,че не може да си измислите новини и пускате отново и отново клевети.Гадни и жълти.Защо не кажете нещо за Криси в онова сливенско село.Това там се нарича педофилия.Да се къпеш с някой и да спиш в едно легло и са ядеш сладки ,и да си играеш на сватба с пръстени не е педофилия.Аз като бях малка виках на една леля Дора ,че искам да се оженя за нея .Е..не съм хомосексуална и не си падам по възрастни жени
115
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички невежи, които защитават гнусния педофил, първо да изгледат филма. Няма никакво значение как е пял и какъв музикален талант е имал. Вършил е неща непростими с невръстни деца и ще бъде запомнен като една ***.
114
10
 
18
 
! Отговори
Валя преди 2 години
ЛЪЖАТОЙ Е АНГЕЛ ВИЕ НОРМАЛНИЛИСТЕ
113
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо да лъжат? Когато е било нужно дори са го защитили в съда. Сега когато го няма вече имат нужда да говорят. Тайна пазена толкова години може да те унищожи.
112
2
 
8
 
! Отговори
Шокирана преди 2 години
Шокиращо е, че тези момчетата до зряла възраст са се чувствали по- скоро богоизбрани, отколкото жертви. Тези преждевременно пораснали деца са страдали не от посегателството а от липсата на внимание от страна на Майкъл. Прелъстени и изоставени.
111
2
 
23
 
! Отговори
Тони преди 2 години
, Нещастници подли" нареках всички тези в този грозен филм, които нямат притеснението да се опитват да спечелят пари за сметка на един покойник. Четете внимателно Nina. И след това излишно съм писала че не визирам никои от коментиращите тук. Благодаря за пожеланията - наистина се надявам да съм здрава - аз и всички вие. И да продължавам да си слушам този, който е най - голямата жертва в тази гадост.
110
23
 
3
 
! Отговори
nina преди 2 години
#109Драга Тони,за да наричаш безпричинно коментиращите "нещастници долни" явно не те слуша главата и имаш нужда от психолог.С промити мозъци нямам никакво намерение да споря,всеки има глава и може да мисли(или не).Осъден или не,М Дж си е бил един гаден педофил.Слушайте си го със здраве.
109
4
 
11
 
! Отговори
Нафарфорий преди 2 години
Странни птици са задокеанците! Онождали ги редовно от крехка възраст, но се усетили чак 20, 30 или 40 г. след това! Пък и все богати и известни люде им виновни! А забравиха като се плющяха по задните седалки на колите на автокиното или в сеновала...
108
2
 
6
 
! Отговори
Все тая преди 2 години
Ако питате мен, ама знам че не ме питате, но аз пак ще ви кажа. Таз Нина май страда от остра липса на личен сексуален живот. Абе Нино, ти *** ли си или да?
107
3
 
17
 
! Отговори
Milovrab4e преди 2 години
Тука вече хората се карат.Виновен ли е М.Дж., не е ли?...А за двамата хубавци нещо да кажете?Те и в двата случая са лъжци!Дали лъжат сега, или са излъгали тогава...на честна дума е всичко.А тяхната честна дума явно не струва.Ако лъжат сега е още по-грозно. Петнят един покойник и нанасят морални щети на децата му.Щом имат нещо за казване трябваше да го кажат навреме!
106
2
 
16
 
! Отговори
Тони преди 2 години
Браво Силвия Танева!!!.Всеки е невинен до доказвате на противното. А беше доказано че Майкъл Джексън е НЕВИНЕН. Той беше и ще продължава да е ВЕЛИК. А Nina да чете по- малко жълта преса. И интересно защо тя реши вчера, че имам нужда от " психолог"?????
105
12
 
3
 
! Отговори
nina преди 2 години
# 101А относно момчето на снимката,Сейфчук,майка му е позволила да спи в стаята на МДж ,докато останалата част на семейството е в други стаи-това е факт.Нещо по този въпрос да кажете?Ами той и Елтън Джон е много богат,Фреди Мъркюри също,как пък никой не тръгна да ги обвинява в педфилия?
104
15
 
4
 
! Отговори
nina преди 2 години
#101Глупости,тоива че съдът 2005 година е изкарал МДж невинен,въобще не означава,че е невинен.Означава,че с парите,които има може да си купи най-добрите адвокати и да го изкарат невинен.Те Ал Капоне едва осъдиха за неплатени данъци и за нито едно от убийствата,които е звършил,М Дж ще осъдят за педофилия...О Дж Симпсон толкова очевидно уби бившата си жена и любовника й и го изкараха света вода ненапита.Чак толкова наивност у вас?А относно момчето на снимката,Сейфчук,майка му е позволила да спи в стаята на МДж ,докато останалата част на семейството е в други стаи-това е факт.Нещо по този в
103
15
 
5
 
! Отговори
nina преди 2 години
#101 Силвия ТоневаСлед като искате да се кланяте на един педофил,изборът си е ваш.Няма човек,който може да ме убеди,че е ок един мъж да кани деца да прекарват нощите в леглото му.Това е педофилия.Но може би за вас не е.Надявам се никога да не попадате на такъв изкусен манипулатор,защото едва ли ще реагирате по-различно от родителите на тези деца.Впрочем същите родители носят не по-малко вина от МДж за това,на което са подложили децата си за слава и кинти.
102
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютни глупости и измислици, според мен. Сега всякакви с психични отклонения ще се изявяват обществено по въпроса. Нормален човек не би повярвал на такива долни лъжи.
101
8
 
22
 
! Отговори
Коньо преди 2 години
Майкъл ще живее вечно в сърцата на нас истинските фенове.
100
6
 
24
 
! Отговори
Силвия Танева преди 2 години
До ninaБащата, Евън Чандлър, дори е бил записан на касета да казва: Ако всичко мине успешно, много ще забогатея. Няма начин да изгубя, а и това ще го унищожи завинаги. Джордан Чандлър казва още Сега за първи път не мога да си позволя да лъжа. Майкъл Джексън не ми е направил нищо, всичко това бяха лъжи на баща ми, който по всякакъв начин искаше да се измъкне от бедността. А Маколи Кълкин казва "Майкъл Джексън НИКОГА НЕ ме е докосвал."
99
7
 
27
 
! Отговори
Силвия Танева преди 2 години
До ninaМайкъл е 100% НЕВИНЕН. През 2005 съдът го обяви за НЕВИНЕН. Нямаше никакви доказателства, че е извършил тези неща. ФБР са го разследвали цели 10 години и не са намерили НИКАКВИ доказателства за вината му. Джордън Чандлър признава пред всички: Никога не съм искал да лъжа и по този начин да унищожа, Майкъл Джексън, но баща ми ме накара. Сега вече не мога да кажа на Майкъл, колко много съжалявам и се надявам да ми прости.
98
6
 
2
 
! Отговори
-10 преди 2 години
Не разбрахме - имало ли е секс или не?
97
5
 
22
 
! Отговори
Аз преди 2 години
ДО NinaМожеш да потърсиш в Ютуб концерта на М. Джексън в Мюнхен например. Или в Лондон. Или да прочетеш за колко часа са били продадени билетите за 50-те концерта, които не се състояха. И тогава ще разбереш че е " кефил" милиони . А такива гнусотии около името му ще се появяват периодично за съжаление. За 2018 г. той е донесъл 400 милиона долара печалба на наследниците си. Никога няма да ги оставят на спокойствие. И нека не забравяме, че през 2005 г. той беше напълно оправдан.

Спонсорирани публикации