Как Маркъл разчупи стереотипите в кралското семейство?

Меган е чужденка, чернокожа и разведена
Обновена: 17 мар 2019 22:31 | 17 мар 2019 22:13, Екип на Tialoto.bg
24
Как Маркъл разчупи стереотипите в кралското семейство?
Reuters

Виждаме ги всеки ден във всяка сфера. Те са известни, те са красиви, те показват, че половинката на всеки човек съществува.

Те ни мотивират за това, че перфектната двойка, симбиозата и силата могат да съществуват под един покрив и са олицетворението на образа, в който двама души са не просто заедно, а са един отбор, постигащ всяка своя цел.

Както се казва, двойките, за които небето е единствената граница.

Милиони сърца и надежди се разбиха на 19 май 2018 година, когато принц Хари, по-малкият син на принцеса Даяна и принц Чарлз, се ожени за американската красавица Меган Маркъл.
 
Още откакто са се родили, Хари и брат му Уилям са обявени за най-желаните ергени в Европа, да не кажем и в целия свят.
 
Затова на всички им беше много интересно кои точно ще са двете късметлийки, които ще превземат сърцата им. И докато избраничката на Уилям, Кейт Мидълтън, е перфектният избор за принцеса според стандартите на Короната, Меган е точно обратното.
 
Когато Хари обяви годежа си, много хора бяха учудени от избора му и дори го нарекоха революционен. Причините за това са три – Меган е чужденка, чернокожа и разведена.
 
И докато тези три фактора са наистина значителни, не бихме ги нарекли революционни. Да, Меган е американка, но при сключването на брака си с Хари тя става британски поданик. Засега не е ясно дали новата херцогиня е избрала да запази американското си гражданство. Не само това, ами за да може да се омъжи за Хари, тя променя и религията си и вече е член на Англиканската църква.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ега ти!..сакън!..язък!..машала!..ти да видиш!..брей да му са не види!-юначага!..вот тебя здрасти!..лонг лив разчупващата!..оле мале!........................Иначе:-Най после представител на *** щерите се върна при корена си-в Африка...Прогрес?..Или "Лебедова песен"?
11
0
 
5
 
! Отговори
11 преди 5 години
Брей, кви глупости само ...
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от тази симбиоза на двамата ще се получи поредния Денис Родман - рижав чернокож
9
0
 
11
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Какви предразсъдъци, на тази на лицето и е написано, че е проблематична. На цял свят му е ясно, само няколко *** и на принц Хари не му е, защото той самият е изтърван и неуравновесен наркоман. Тази парясница ще ги запали, басирам се на каквото искате.
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкия Хари.. едно време в колониите на Империята имаше милиони по-хубави не-гърки за забава
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хари настъпи мотиката.
6
5
 
17
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Сори, но Мегън не е "чернокожа"! Всъщност чернокожите изглеждат доста различно, и вие го знаете! Мегън е *** с примеси на небяла кръв, но със сигурност не е негъркa!
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствените новини, които чуваме за кралското семейство са за това къде са отишли на почивка, какви скъпи тоалети са разходили, какво са пили и яли, какви сватби са направили... Риалити звезди. Вече повече от две години Великобритания се тресе от вътрешнополитическа криза заради Brexit, самият Brexit буксува, как пък тоя Бъкингамски дворец не пророни и дума, бе? Аман от тия чучела, които просто си живуркат на гърба на данъкоплатеца.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, айде да не е баш чернокожа. Това, че има някаква там част *** кръв не я прави такава. То даже Барак Обама не е точно чернокож, а само наполовина - майка му е бяла. Ама го рекламираха наляво и надясно като първия чернокож президент. Виж, Меган ако е нещо - дъртичка е, гони 40-ака, а Рижко е десетина години по-млад. Ама нейсе. Щом са се харесали, няма какво други хора да им се бъркат в това.
3
0
 
22
 
! Отговори
Скоро и на ... преди 5 години
..тази дама май ще й търсят подходящ бетонен тунел....прекаленото разчупване на кралските стереотипи обичайно завършват с чупене на разчупващата в стената му...
2
5
 
25
 
! Отговори
Мда преди 5 години
На това му се вика да влезеш с кални обувки в двореца,обаче лицемерно представено за "разчупване на стереотипите".Бог да пази Кейт,Уилям и децата им,че иначе тая па***ра може да стане кралица!
1
1
 
19
 
! Отговори
one word преди 5 години
търтеи

Спонсорирани публикации