Майсторът на фокусите Боби Шоу тръгва на турне

Ще участват и някои от най-известните магьосници в света
1 апр 2019 16:22,
2


Майсторът на фокусите, със стотици представления и над 100 авторски фокуса, Боби Шоу и 7-годишният Кристо, тръгват на турне. Те ще бъдат част от представленията на Нова българска магия. Боби и Кристо ще посетят част от големите български градове, като освен тях в шоу-програмите ще участват и някои от най-известните магьосници в света.

В "България сутрин" Боби Шоу каза, че пристигането на толкова знаменити илюзионисти у нас означава, че в момента българската магия се намира в Топ 3 на света.

"Днес аз бях първият излъган. Кристо ме излъга. Искам да честитя празника на всички български илюзионисти и артисти-хумористи. Сутринта на тръгване той беше много превъзбуден, тъй като това е първото му телевизионно участие и ме излъга, че е видял щъркел. Затова трябваше и аз да започна да лъжа хората. За да станеш ученик в моето магично училище трябва да се мине през специален изпит. Аз внимателно преценявам дали детето наистина може и има желание. Готвя го за професионални сценични изяви", разказа Боби Шоу.

Малчуганът пък призна, че се занимава с магия от едва два месеца. Въпреки това той вече знае 20 фокуса.

"От два месеца се занимавам с магия и бате Боби ме учи. Магията е артистична, хубава и те кара да се чувстваш добре. Знам вече 20 фокуса. Изпитът в магичното училище на Боби беше труден", каза Кристо пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: турнефокусиБоби Шоу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е кутия за хоума? На какъв език е? Неграмотни ***!!!
1
1
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Велик! Помня го от детските телевизионни предавания преди Десети с главно Д.

Спонсорирани публикации