Риби, Телец... Кои са най-аполитични в зодиака?

Някои са активни само за благородни каузи
Обновена: 1 май 2019 20:07 | 1 май 2019 19:15, Теодора Драгоева
2
Риби, Телец... Кои са най-аполитични в зодиака?
Pixabay

Терминът "аполитичен" описва хората, които изобщо не се интересуват и не искат по никакъв начин да участват в политиката. Някои хора смятат, че аполитичните личности не се борят за това, в което вярват и са склонни да си заравят главата в пясъка. Истината обаче е, че за тези индивиди политиката е твърде мръсна и стресираща.

 
Представителите на някои зодиакални знаци предпочитат да се съсредоточат върху други неща в живота си, а не да се вълнуват от политиката, която е опорочена от корпуция.
 
Ето и кои са зодиите, които най-често не се вълнуват от политиката:
 
1. Рак
 
Най-важните неща за един истински Рак са семейството и приятелите му. Ракът много рядко се включва в социални каузи и събития, освен ако не го вълнуват лично. Когато става дума за политика, представителите на този знак смятат, че всичко е безнадеждно. Ракът гледа на политиците като на хора, които са влезли в политиката, за да се облагодетелстват. Ракът почти винаги е разочарован от резултатите от изборите, както и от управлението на страната си.
 
2. Риби
 
Рибите не се интересуват от политиката, но са склонни да бъдат активни, ако става въпрос за  благотворителни каузи. Те искат да помагат на хората, а не на политиците. Рибите мислят за политика, но само дотолкова, доколкото тя не им дава никаква надежда за бъдещето и това ги тормози. Политиката всъщност потиска представителите на зодия Риби, защото те виждат, че политиците не мислят за обикновените хора, които най-много се нуждаят от помощ.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации